Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Sneijder'in yetersiz oldugunu gorupte hala sneijder'i destekleyenler var yaziklar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugurcugum heriften 2 senedir hic memnun degilsen o zaman ne beklion bu saatten sonra? tudor 3.5 ayda les hirvat oluyorsa sneijder 2 senedir neden les hollandali olmadi, yoksa zamanla daha mi iyi oluyor bu adam? ayrica 3.5 ayla td degerlendirsek ftnin 2. donemi muthis, 1. ve 3. donemlerine kotu dememiz gerekir.
Sneijder'den pek bir beklentim yok ama geçmişte yaptıklarının kredisi ve hatrı var.Tudor'un ise kredisi bende 0.Fb maçında Bruma'yı çıkardığı anda bu heriften olan ümidimi kestim.Ayrıca Sneijder'in arkasına 2 adam yiyen orta saha koyduk mu belirli bir performans alacağımızdan eminim(2 tane orta saha alalım Sneijder kalsın demiyorum,sadece örnek verdim.) ama Tudor'a 50 milyon euro bonservis bütçesi versek bu takımı bu sezon ilk 2'ye sokabilir mi emin değilim.
Kendi adıma konuşursam bizi CL gruplarından çıkarmış,Türkiye Kupası almış Mancini'yi;3 kupalı Hamza'yı;2 kupalı Riekerink'i bile yerin dibine sokarken kariyerinde hoca olarak hiçbir başarısı olmayan, Başakşehir-Trabzon-Fener-Beşiktaş maçlarında 0 puanla 8 gol yiyip hiç gol atamayan,3 puanlık fark ve fikstür avantajına rağmen 3.lük sırasını Fb'ye kaptıran bu herife suskun kalmam mümkün değil.3.5 aylık performans olayına gelince 1 sezonluk performansını da göreceğiz tabii takımın başında kalabilirse.
Bu adamı önerdiğin için arkasında durmanı anlıyorum ama Bruma'yı 1 hafta kadro dışı bırakıp ertesi hafta 11'de oynatması veya 20. dakikada çıkarıp ertesi hafta yine 11'de oynatması,aynı şekilde soyunma odasında atar yediği Sneijder'i ertesi hafta 11'de oynatması gibi yaptığı hamlelerle benden Galatasaray hocası olmaz diye bağırıyor.
Son olarak bu herifi istememenin en büyük sebebi ise şu:
Yüzde yüz futboldaki ifadelerine göre bu herif soyunma odasındaki olaydan sonra Sneijder'in biletini kesmiş.Aynı olayda kendisine destek veren Selçuk'un gelecek sene ilk 11'in vazgeçilmezi olacağını tahmin ediyorum.Tahminimin dışında medyada çıkan haberler de Selçuk'un Muslera ile birlikte takımda yeri garanti 2 isminden biri olduğu yönünde.Selçuk'un oynamaya devam ettiği bir Galatasaray istemiyorum.Dolayısıyla Tudor'u da istemiyorum.
Fair enough
bazi kisimlari agir olsa da guzel 1 msj
agir buldugum seyler sunlar
1- 39 yasinda bir tdnin basarisi olmamasi dogal
2- fbyle ayni puanda bitirdik ve sahamizda sanssiz kaybettik , cok elestirilecek birsey degil bence
3- keza bjkye de sanssiz kaybettik. fb macinda gary atsa, bjk macinda brumaya carpip girmese fbyi yenebilir bjkye de kaybetmeyebilirdik. ama basaksehir ve ts maci asiri kotuydu orasi dogru
** kaptirilan puanlar ve kaybedilen derbiler hususunda takimin basina yeni gecmesi ve kendi aklindakileri uygulamaya calisma donemi olmasi etkin idi. ilk devre bittigi gibi gelse o periodu o kadar kotu gecirmezdik [bence]
4- bruma ve sneijder konularinda oynatmasinin oynatmamasina tercih edilir oldugunu dusunuyorum. sonucta oyuncuyu kazanmak ve oynatmak her zaman daha iyidir. kpasa macinda brumayi oyundan cikarmak yerine devreye kadar idare edebilirdi belki maci vermezdik orada acemilik yapmis olabilir. iki oyuncuyla yasadigi problemde oyuncularin attitude'larinin da belirtilmesi gerekir, onlarin profesyonelce davranmadigi ortamda tudordan hatasiz bir yonetim gostermesini beklemek ne kadar dogru?
5- selcugu oynatip oynatmama hususunda birsey yazmistim ustlerde. bir orta saha oyuncusu alinacagini dusunuyorum, tabi ki daha fazla olursa yegdir. ama bir suru posyonda eksik oldugunu dusunursek butce 1 taneye anca yetebilir. o zaman da tolga veya selcuk diger orta saha posyonunu doldurur. tolgayi gb macinda yaptigi malliktan sonra silmedi mesela o da oynuyor. selcuk takim kaptani oldugundan ve henuz huzursuzluk cikarmadigindan kendisine guveniyor olabilir ama transfer yapilirsa tolga ile selcuk arasinda bir forma dogusu yasanacaktir. mesela garyi de paoktan oyuncusu oldugu icin kayirmadi.
1-Kabul
2-Bu madde sadece Fb maçı ile alakalı değil ki evimizdeki Paşa maçında Bruma şovu 3 puana veya 1 puana mal oldu.Rize maçında iyi oynayan asist yapmış Josue'yi çıkardı,Tolga'yı aldı.Tolga yediğimiz frikiğin faulünü yaptı.Fb maçında da tam tersini yapıp iyi oynayan Tolga'yı çıkardı Josue'yi aldı.Tolga'yı oyundan almasa belki de golde Souza o kadar boş kalmayacaktı.Şöyle bir bakıyorum Tudor'un yaptıklarına Sabri'yi göndermesi dışında hiçbir olumlu hamlesi yok.
3- se-salarla gideceksek Cüneyt Karabük maçında penaltı uydurmasa belki de Tudor hiç başımıza gelmeyecekti.Riekerink'le ivme yakalayıp şampiyonluğu veya 2.liği zorlayacaktık.
4-Eğer 1 hafta geçtikten sonra hemen oynatacaksan direkt göz yummak daha iyi çünkü disiplinsizlik yapan oyuncunun ertesi hafta 11'de olması diğer oyuncuları da etkiliyor,domino etkisi yaratıyor.Kpasa maçında yaptığı iş sezonu 2 hafta erken açmamıza neden oldu.Bence 2 hafta çok şeyi değiştirir.Şimdi takıma erken yükleme yapılacak ve takım erken forma girecek ama takımın çöküşü de erken olacak.Bu seneki Osmanlı misal.
5-Bu maddede umarım sen haklı çıkarsın.

salt, karabugu yensek de rikerinkle birsey yakalayamayacagimizi ve karabuk macini muteakip basaksehir ve kayseri musabakalarinin takimin gidishatini net ortaya koydugunu dusunuyorum. o rikerink kalsa sampiyonluga aday olurduk isi yanlis. tudor gelse champ degil de 2.lik icin avantaj yakalariz diye dusunuyordum ama oyle olmadi. onun sebebini de soyledim takimi tanima sureci, zaten senin verdigin orneklerin cogu da o donemden. tudor oyunun fiziksel boyutuna, saha ici ve saha disi disipline onem veren bir td ki takimin en ihtiyaci olan sey buydu. hamza ve rikerink gibi bu hususlarda amator olan tdlerden sonra boyle biri gerekiyordu. ewt basta sicmis olabilir ama herife bu kadar karsi olmak da anlamsiz. daum falan gelse cok mu farkli olacakti orn. ?
![]()
![]()
:016::016::016::016::016::016::016::016::016:
Tudor ile Fizik kalitesini yükseltti. Iyi hazirlanirsa banko oynar.
Kalitesini tartismam ancak gecen sene kilo aldi ve kendisini sol aciga haps etti.
Tudor ile daha iyi oynar buna eminim. Kesinlikle kalmali.
Tudor ile Fizik kalitesini yükseltti. Iyi hazirlanirsa banko oynar.
Kalitesini tartismam ancak gecen sene kilo aldi ve kendisini sol aciga haps etti.
Tudor ile daha iyi oynar buna eminim. Kesinlikle kalmali.