Forumda sürekli "DK onu motive eder" deniyor da Hollanda milli takımının dünya kupasına katılma şansı yüksek değil

Önümüzdeki Fransa maçını kaybettikleri zaman Fransa ile puan farkı 6 olacak. O maçı kaybedip Isveç de Bulgaristanı yenerse puan Isveçle de puan farkı 6 olacak.

Ondan sonra toplam 3 maç oynanacak zaten.

Forumda sürekli "DK onu motive eder" deniyor da Hollanda milli takımının dünya kupasına katılma şansı yüksek değil

Önümüzdeki Fransa maçını kaybettikleri zaman Fransa ile puan farkı 6 olacak. O maçı kaybedip Isveç de Bulgaristanı yenerse puan Isveçle de puan farkı 6 olacak.

Ondan sonra toplam 3 maç oynanacak zaten.

Isvec hem hollandaya hemde fransa karsi oynayacak bir mac daha. Fransa ya yenilseler bile 2. lik sanslari var

bu guido hiyari kulupnen ne gorusmus acaba birkac kez? neyin pesindesin guido

isterse alir. Adi üstünde TATIL. Sezon baslamadan verirse hersey yolunda

Sezon baslamadan nezaman kilo vermis Sneijder

Hadi anladik dunya yildizi diye vaz gecemiyorsun Bari yalan yanlis islerle savunma adami

Gectigimiz sezon adam nisan-mayis ayinda kilo verdi yani sezon sonunda

Sezon baslamadan nezaman kilo vermis Sneijder

Hadi anladik dunya yildizi diye vaz gecemiyorsun Bari yalan yanlis islerle savunma adami

Gectigimiz sezon adam nisan-mayis ayinda kilo verdi yani sezon sonunda

dogru oku. Yazdigima baska birsey katma ne dersin? Dedigini demismiyim ? Dogru oku dedigim gibi

Sezon baslamadan verir demissin iste bom bos bir arguman

Sezon baslamadan sneijder'in kilo verdigi nerde görülmüs diyorum bu sezon adam nisan-mayis ayinda anca kilo verdi

Sneijder kalirsa son sansi , bunu kendisi'de biliyor. Yoksa gelecegi görüp kilo almis + vermiyor mu diye gördün?

Sneijder kalirsa son sansi , bunu kendisi'de biliyor. Yoksa gelecegi görüp kilo almis + vermiyor mu diye gördün?

Son 2 sezondur son sansi diyoruz,son 2 sezonda kilo sorunu yasadi

Gelecegi görmüyorum,daha önce 2 defa üst üste yasadigimiz sorunu 1 kez daha yasarsak tesaduf olmaz heralde

Son 2 sezondur son sansi diyoruz,son 2 sezonda kilo sorunu yasadi

Gelecegi görmüyorum,daha önce 2 defa üst üste yasadigimiz sorunu 1 kez daha yasarsak tesaduf olmaz heralde

hele bir kalip kalmamasina bakalim'da. Gerisini beraber görürüz . Pztesi zaten kamp'ta olacak Milli oyuncular

Geri
Üst Alt