Ne demek yahu... Bir oyuncunun 16 assist yaptigi sezonda, etrafinda pozisyonlarini kaciriyorlar gibi bok atmak, sacmadir. Cogu zaman paslari, yada dokunuslari bile iyi degerlendirildi bu sezon.
etrafındakiler madem okadar becerikliydiler de bu takım niye bu hale düştü. iyi değenlendirdiler dedğin adamlar son vuruş özürlüsü eren ve bruma.

Son yorumuma ek olarak Iniesta 16/17 sezonunda 3, 15/16 sezonunda 4, 14/15 sezonunda 1, 13/14 sezonunda 9, 12/13 sezonunda 16 (rekor), 11/12 sezonunda 11, 10/11 sezonunda 4, 09/10 sezonunda 5 assist yapmiş.

Istatistikler önemsiz degil, ama yaniltabilir. Istatistiklere göre sneijder bu sene Galatasarayda en iyi sezonunu oynadi, ama bu saha ici performansi ile örtüsmüyor.

Yukarıda sezon sezon kritik maçlarda ne yaptığını koydum. çok övdüğünüz Talisca'yı da koydum. Bunlar bir tarafa sana bir sorum var.

Takımın Sneijder dahil 25-30 oyuncusunun tamamen kötü geçirdiği, hocaların vasatı aşamadığı, yönetimin ve taraftarın dibe vurduğu bir sezon geçirdik öyle değil mi? Peki sen böyle bir sezondan yaklaşık 7-8 oyunculuk bir değişim planlarken bütün bu rezalet tabloya rağmen en iyi istatistiğini tutturan adamı mı gönderirsin yoksa O'nun dışındaki adamlardan 8-9'unu mu?

bak ilk aklıma gelen kazandırdığı maçları yazıyorum gerisine bi zahmet siz açıp bakın.
1-0 lık juventus maçı
2-1 lik sağlı sollu fener maçı
1-0 lık mancini dönemi fener maçı
2-0 lık 4.yıldızın geldiği bjk maçı
1-0 lık eskişehir kupa finali

belhanda bunların yarısını yapsın ayakta alkışlarım

yahu belhandayı ben mi getirdim. belhanda sneijderden daha iyi diye yorumum mu oldu da ben mi hatırlamıyorum?
sneijdere toz kondurmayacaz diye komik duruma düşmeyin. adamın geldiği ilk sezonlara laf eden yok. çok iyiydi bunu tartışmıyorum ki ben.
son 2 sezon ruh gibiydi. yukarıdaki değerlendirmem son sezon için. yaşlandıkça ve Türk kültürüne alıştıkça saldı kendini, milli takım için giriştiği son 5-6 maçtaki oyununu sezona yaysaydı o vakit.

duygusallığa yer yok. metin oktay mı hagi mi bülent korkmaz mı hakan şükür mü bu adam ?

Winner oldugu kesin

Ama son 2 sezondur sergiledigi performans ile 4. Yildizi kazandigimizdaki performansinin ayni oldugunu yazanlar var mesela,buna ne demeli ?

Hic kimse kalitesini ve kariyerini tartisamaz Sneijder'in Hagi'den sonra gelmis gecmis en iyi futbolcu

Fakat 2 sezondur harika oynuyor hic bir sorun yok demek mantikli degil

Etrafinda ki oyuncular söyleydi böyleydi diye yazmaya da gerek yok adamin önünde umut oynadi 4. Yildiz sampiyonlugunda

Performans olarak geriledigini Kabul etmek bu kadar zor olmamali

Son 2 sezon çok iyi demiyoruz. Ama takım son 2 sezon dibe vurmuşken 25 oyuncu arasından istatistik olarak bile olsa ayakta kaldığı belli olan bir winner'ı göndermek mi mantıklı yoksa O'nunla devam edip etrafını iyileştirmek mi?

Sneijder geldiğinden bu yana zor ve önemli sayılacak maçlarda gol ve asistler:

2012-2013 yarım sezon:

Real Madrid 1 gol 1 asist
Toplam 4 gol 2 asist

2013-2014 sezonu:
Kopenhag 1 gol
Juventus 1 gol
Chelsea 1 asist
Trabzon 1 asist
Bursa 3 gol
Eskişehir 1 gol
Fenerbahçe 1 gol
Trabzon 2 gol
Bursa Kupa Yarı Final 2 maçta 2 gol
Eskşehir Kupa Final 1 gol
Toplam 17 gol 9 asist

2014-2015 Sezonu
Arsenal 1 asist
Dortmund 1 gol
Fenerbahçe 2 gol
Beşiktaş 1 gol
Trabzon 1 asist
Konya kupa çeyrek final 2 gol
Sivas Kupa yarı final 1 gol 1 asist
Bursa Kupa final 1 asist
Toplam 14 gol 7 asist

2015-2016 Sezonu:
Konya 2 gol
Başakşehir 1 asist
Fenerbahçe 1 asist
Beşiktaş 1 gol
Osmanlı 1 asist
Toplam 5 gol 10 asist

2016-2017 Sezonu:
Beşiktaş Süper kupa 1 asist
Başakşehir 1 asist
Osmanlı 1 gol 1 asist
Toplam 5 gol 17 asist

Genel Toplam 175 Maç 45 gol 44 Asist

Talisca 2016-17 Sezonu
Olympiakos 2 asist
Lyon 2 gol 1 asist
Antalya 1 gol
Galatasaray 1 gol
Trabzon 1 gol

Şimdi büyün bu denklemde BJK'nin durumu bizim durumumuz filan göz önüne alınınca Sneijder çok kötü, büyük maçlarda etkisiz diyenlere ben ne diyeyim?

2014/15 de Arsenal'e frikikten gol atmisti, asist yapmamisti.

Sneijdersporlular o kadar icerlermıs kı fake hesap alıp mesaj atıyorlar daha cok aglarsınız

Biz son 2 yildir gosterdigi performanstan bahsediyoruz, siz real madrid arsenal diyorsunuz yaw.

etrafındakiler madem okadar becerikliydiler de bu takım niye bu hale düştü. iyi değenlendirdiler dedğin adamlar son vuruş özürlüsü eren ve bruma.
etrafındakıler bunu gole cevırmese bu nasıl asist olarak yazılıyor?

Burada söylenenlerin aksine ben son 15 -20 yılda derbi maçlarda bu kadar etkili oyuncumuz olduğunu zannetmiyorum. Adam geldiğinden bu yana BJK ve Fener'i tokatlamış. Derbi karnesinin biraz olsun düzelmesinde etkisine bakın adamın.

yahu belhandayı ben mi getirdim. belhanda sneijderden daha iyi diye yorumum mu oldu da ben mi hatırlamıyorum?
sneijdere toz kondurmayacaz diye komik duruma düşmeyin. adamın geldiği ilk sezonlara laf eden yok. çok iyiydi bunu tartışmıyorum ki ben.
son 2 sezon ruh gibiydi. yukarıdaki değerlendirmem son sezon için. yaşlandıkça ve Türk kültürüne alıştıkça saldı kendini, milli takım için giriştiği son 5-6 maçtaki oyununu sezona yaysaydı o vakit.

duygusallığa yer yok. metin oktay mı hagi mi bülent korkmaz mı hakan şükür mü bu adam ?
ne tozundan bahsediyorsun Allah aşkına sen. adama attığınız avuç avuç çamurları temizlemeye çalışıyoruz burda. çömez tudorun lafına bakıp overrated balhandayı sneijderin üstüne çıkarmaya,attan inip eşeğe binmeye meraklı insanlar var ne yazıkki

wesley i asistleriyle attığı gollerle değerlendiriyorsunuz, tek topta çok iyi hayallerde ki, adam buna itirazım yok ama biz sıkıştığımız anlarda ileride top tutamıyorduk ve orta saha baskısına destek olacak ileri hattımız yok

ben bu sene de kalmasından yanayım ama değerlendirmelerinizi değiştirirseniz kısır döngünün dışına çıkarız

Biz son 2 yildir gosterdigi performanstan bahsediyoruz, siz real madrid arsenal diyorsunuz yaw.

Yahu adam son 2 yıl 5 gol 10 asist ve 5 gol 17 aasistle oynamış. İçinde BJK'de var bu maçların Fener de. Üstelik takımın rezil durumu, hocaların rezilliği ve yönetimin malum çapsızlığı da ortada. Kötü hali buysa bu sene kurulacak iyi akdroda ne yapabilir siz düşünün.

Burada söylenenlerin aksine ben son 15 -20 yılda derbi maçlarda bu kadar etkili oyuncumuz olduğunu zannetmiyorum. Adam geldiğinden bu yana BJK ve Fener'i tokatlamış. Derbi karnesinin biraz olsun düzelmesinde etkisine bakın adamın.
eleştirecek bişey bulamayınca saçmalamaya başladılar. daha önce aldığı para üzerinden saldırıyorlardı belhandanın maaşından sonra sus pus oldular

Yukarıda sezon sezon kritik maçlarda ne yaptığını koydum. çok övdüğünüz Talisca'yı da koydum. Bunlar bir tarafa sana bir sorum var.

Yahu Talisca´nin meselesi sadece gol atmasi mi, gözünü seveyim, adam at gibi. 22 lig macinda 13 golü var.

Talisca - Leistungsdaten 16/17 | Transfermarkt

Adam ilk yari ne IBB, ne Fenerbahce, ve Galatasaray ile sadece 45 dakika oynadi. Ve gol atmasa bile, o 45 dakikada macin dönmesini saglayan temel adamlardan bir tanesiydi.

Takımın Sneijder dahil 25-30 oyuncusunun tamamen kötü geçirdiği, hocaların vasatı aşamadığı, yönetimin ve taraftarın dibe vurduğu bir sezon geçirdik öyle değil mi? Peki sen böyle bir sezondan yaklaşık 7-8 oyunculuk bir değişim planlarken bütün bu rezalet tabloya rağmen en iyi istatistiğini tutturan adamı mı gönderirsin yoksa O'nun dışındaki adamlardan 8-9'unu mu?

En iyi istatistigi tutturan Burak´i top tutamiyor diye yollamadik mi ? Bunu en cok sen alkislamadin mi ? Top tutamayan bir 10 Numara´yi neden tutalim o vakit takimda ?

Bugün ise top tutamayan, her ikili mücadelede yikilan adami, yaptigi assist sayilari ile savunuyorsun.

Son düzenleme:
Son 2 sezon çok iyi demiyoruz. Ama takım son 2 sezon dibe vurmuşken 25 oyuncu arasından istatistik olarak bile olsa ayakta kaldığı belli olan bir winner'ı göndermek mi mantıklı yoksa O'nunla devam edip etrafını iyileştirmek mi?

Sen demiyorsun belki,senin disinda neredeyse hepsi 2 sezondur mükemmel oynadigini yaziyorlar

Senin soruna gelecek olursak,ben istatistigi önemsemiyorum acikcasi.

Selcuk inan'in cöpünün son 2 sezondaki istatistikleri neredeyse Sneijder'la ayni ve Bunu ön libero olarak yapmis ama adam cöp.

Mesela 4. Yildiz sampiyonlugumuzda 10 gol 3 asist yapti yani gectigimiz sezon gole daha fazla katkisi olmus ama 14/15 sezonunda izledigimiz istekli,arzulu ve takim icin sonuna kadar savasan Sneijder'i 2 sezondur ne yazik ki izleyemiyoruz

Bu sartlarda benim icin gitse de olur kalsa da olur

Kalacak olursa iyi kadro kuruyoruz is yapabilir belki,gidecek olursa da arayacagimizi düsünmüyorum cünkü 2 sezon üst üste yasadigimiz kötü sezondan sonra düzen degisikligi gerekiyordu

Ha bu arada sneijder'dan önce gitmesi gereken cöpler var Bunu da belirteyim

Yahu adam son 2 yıl 5 gol 10 asist ve 5 gol 17 aasistle oynamış. İçinde BJK'de var bu maçların Fener de. Üstelik takımın rezil durumu, hocaların rezilliği ve yönetimin malum çapsızlığı da ortada. Kötü hali buysa bu sene kurulacak iyi akdroda ne yapabilir siz düşünün.

4cu yildizi taktigimizda sneijder'in yaninda dunya yildizlari mi vardi Ömer

Ulan maclari izlemezsek sneijder iyi bir sezon gecirdi soylemlerine inanacagiz

Adam kampa gobegi ile katildi, sezonun 30'uncu haftalarina dogru yavas yavas fit duruma geldi, peki bu duruma ne diyorsun?

Iyi degerlendirmisler adamlar tabi, yoksa nasil asisst yazilacak.

Takimin hali kötü, cünkü istatistikler ile basari gelmiyor. Podolski 7 gol, Sinan 7 gol, Eren 10 gol, yasin 10 gol, bruma 10 gol, selcuk 6 gol, sneijder 15 assist ama takim kötü.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt