hahha valla çok sıcak ya, yanıyoruz. eskiden beyoglundan eminonu ye falan yuruyerek dönerdim eve aksamları, artık yürüyemiyorum sıcaktan :) ya iş güç spor falan derken valla çok zaman kalmıyor ya, bir de sezon kötü geçince uzak kaldım, okuyordum ama yazmıyordum pek. transfer dönemi heyecanlı geçiyor yine daha sıkı takip ediyorum bu aralar :) sen teknik ekip olarak devam ettiğine göre aktif olarak takılıyorsun herhalde :)
İyi diyelim iyi olsun kardeşim. Sıcakla amansız bir mücadeleye giriştik ya hayırlısı :D Görünmüyorsun ne zamandır?

hahha valla çok sıcak ya, yanıyoruz. eskiden beyoglundan eminonu ye falan yuruyerek dönerdim eve aksamları, artık yürüyemiyorum sıcaktan :) ya iş güç spor falan derken valla çok zaman kalmıyor ya, bir de sezon kötü geçince uzak kaldım, okuyordum ama yazmıyordum pek. transfer dönemi heyecanlı geçiyor yine daha sıkı takip ediyorum bu aralar :) sen teknik ekip olarak devam ettiğine göre aktif olarak takılıyorsun herhalde :)
Yok ya yalandan aktiflik bizimkisi de :D Arada Emrah'a bir iki tane Barbara avatarı düzenliyorum işte benim teknik ekiplik o kadarlık :D

Boş yapma Erman konu içinde kalmaya özen gösterelim.

Boş yapma Erman konu içinde kalmaya özen gösterelim.
3qAzmr.jpg

Ulan atıp tutuyordunuz. Vay efendim nasıl bu kadar tatil yaparmış, kulüp umrunda değilmiş, şöyleymiş, böyleymiş...

Açıkladılar ne oldu? Millet tatildeyken Sneijder Hollanda kampında olduğu için şindi kulüp ve Tudor izin vermiş.

Ben burdaki bazı taraftarlar kadar nankörünü, vefasızını görmedim. Yani şikecileri, jimnastikçileri geçmişler düşmanlıkta. Yok yok böyle vizyonsuz taraftara Sneijder çok fazla geldi. Ünal Aysal da fazla geldi mesela. Keşke Sneijder-Aysal hiç gelmeseydi, bunlar Adnan Polat sonra Dursun böyle orta sıralarda, kazma futbolcularla takılsalardı.

Ulan atıp tutuyordunuz. Vay efendim nasıl bu kadar tatil yaparmış, kulüp umrunda değilmiş, şöyleymiş, böyleymiş...

Açıkladılar ne oldu? Millet tatildeyken Sneijder Hollanda kampında olduğu için şindi kulüp ve Tudor izin vermiş.

Ben burdaki bazı taraftarlar kadar nankörünü, vefasızını görmedim. Yani şikecileri, jimnastikçileri geçmişler düşmanlıkta. Yok yok böyle vizyonsuz taraftara Sneijder çok fazla geldi. Ünal Aysal da fazla geldi mesela. Keşke Sneijder-Aysal hiç gelmeseydi, bunlar Adnan Polat sonra Dursun böyle orta sıralarda, kazma futbolcularla takılsalardı.
Hayır bir de aynı izin, Quaresma'ya da verildi. Bjk idmanlara başladı ama q7 yok, Talisca yok, özel izindiler.

Ama konu Galatasaray ve Sneijder olunca, medya topyekün saldırıya geçti.

Alnitak Alnilam Mintaka

Hayır bir de aynı izin, Quaresma'ya da verildi. Bjk idmanlara başladı ama q7 yok, Talisca yok, özel izindiler.

Ama konu Galatasaray ve Sneijder olunca, medya topyekün saldırıya geçti.

Alnitak Alnilam Mintaka

Querasma şu dakikalarda FIFA Konfederasyon Kupasında Meksika ile 3. lük maçı oynamıyor mu yav?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Querasma şu dakikalarda FIFA Konfederasyon Kupasında Meksika ile 3. lük maçı oynamıyor mu yav?

Kupadan sonra izni var adamın.
Sneijder de diğerleri tatil yaparken milli takımdaydı.

Alnitak Alnilam Mintaka

Yıldız olduğu için katılmıo deseniz anlarımda milli takım v.s komik oluyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupadan sonra izni var adamın.
Sneijder de diğerleri tatil yaparken milli takımdaydı.

Alnitak Alnilam Mintaka

Sneijder' in kalmasını istemeyi anlarım da bu özel izin işini savunmayı anlamıyorum. Sneijder' in milli takımda olduğu dönemde Muslera da milli takımdaydı. Sneijder' i Muslera' dan ayrıcalıklı kılan şey nedir allasen?

Ünsal kafa açma.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Geçen ki hazırlık maçında olsaydı 7 gol 15 asist yapardı.

Tatil de kasları yorulmuştur hava limanında omuzlarda taşıyalım :oley:

Geri
Üst Alt