Sözleşme detayı doğruysa da Sneijder şimdiden katılmalıydı. Takımı önemsediğini göstermeliydi.

Ancak katılmamasına da çok bişey diyemezsin. Adam sözleşmedeki maddeye güvenerek aylar öncesinden çeşitli planlar yapmış olabilir, ki yapmış gibi de (bar açmış sanırım tam bilmiyorum). Sen kulüp olarak oyuncunun sözleşmesindeki işine gelen maddeleri yeri geldiğinde uygulamaktan kaçınmıyorsan, aynı şeyi oyuncun yaptığında da söz hakkın olmaz. Burda iş vicdana kalıyor. Sneijder'in özel hayatı şu an için gelmesine ciddi anlamda engelse sorun yok. Ama gelebilecekse, sözleşmesindeki maddeye dayanarak "banane" tavrını takındıysa hoş değil. Fedakarlık yapabiliyorsa yapmalı. Yalnız kimse Sneijder'in fedakarlıktan kaçındığını söyleyemez, yanlış hatırlamıyorsam zamanında birkaç ay ödemesi gecikmesine rağmen sesini çıkarmamıştı.

Ha ayrıca öyle bir madde varsa koyduranın da aklını seveyim. 50 farklı şekilde koyabilirdin o maddeyi. "Sezonun ilk resmi maçından 2 hafta önce takıma katılır" şeklinde olabilirdi mesela.

Yahu yönetim izin vermiş sen hâlâ Sneijder'i suçlama çabasındasın. Yönetime kızsana. İzin verirsen adam geç gelir tabii. Sana işinden izin verseler sen ne yaparsın?
Eğer bir sıkıntı varsa emin ol izin alıp gitmezdim. Tabi bunun için İŞ AHLAKI lazım.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konoplynka gelecekse bence wes gidebilir en az gecen sezonki lens katkısını skor olarak bize verecektir

Engin Şişman caliskan bir ustadimiz oldugu icin asla izin istemez. Verilen fazla iznide elinin tersiyle iter.

Dogru konusalim lutfen
Hayatımda sadece 15 gün işsiz kaldım ama hiç haketmedigim fazladan izin yapmadım. Yani farzı misal şirket kötü durumda ben kıçımı gezdirip durmadım tamam mi kardeş

Eğer bir sıkıntı varsa emin ol izin alıp gitmezdim. Tabi bunun için İŞ AHLAKI lazım.

Yıllık tatilin için aylar öncesinden planlar yapmışsın, o planlarını uyguluyorsun ve diyorlar ki "tatilin bitmedi ama gel". Bekara karı boşamak kolay tabi. Ki iş ahlakı da sadece çalışanda olmaz, işverende de olur. Sen bi işveren olarak çalışanına belli bi hak veriyorsan, çalışanın o hakkı kullandığında laga luga yapmayacaksın.

Yıllık tatilin için aylar öncesinden planlar yapmışsın, o planlarını uyguluyorsun ve diyorlar ki "tatilin bitmedi ama gel". Bekara karı boşamak kolay tabi. Ki iş ahlakı da sadece çalışanda olmaz, işverende de olur. Sen bi işveren olarak çalışanına belli bi hak veriyorsan, çalışanın o hakkı kullandığında laga luga yapmayacaksın.
Inşaallah bir gün patron olursun da bu dediklerini uygularsın

Inşaallah bir gün patron olursun da bu dediklerini uygularsın

İnşallah.
İnşallah sen de bu tarz bi durum yaşarsın ve planların ile sana güvenen insanları ortada bırakıp işinin başında olursun.

Sen fedakarlıkla iş ahlakını karıştırıyorsun yalnız. İş ahlakı yükümlülüklerini en iyi şekilde yerine getirmektir, fedakarlık bunun fazlasını yapmaktır.

İnşallah.
İnşallah sen de bu tarz bi durum yaşarsın ve planların ile sana güvenen insanları ortada bırakıp işinin başında olursun.

Sen fedakarlıkla iş ahlakını karıştırıyorsun yalnız. İş ahlakı yükümlülüklerini en iyi şekilde yerine getirmektir, fedakarlık bunun fazlasını yapmaktır.
Yapmadigim şeyleri konuşmuyorum kardeş rahat ol. Bütün takım geldiyse o da gelecekti savunup durmanız gerçekleri degistirmez.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Yapmadigim şeyleri konuşmuyorum kardeş rahat ol. Bütün takım geldiyse o da gelecekti savunup durmanız gerçekleri degistirmez.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app
Sen de mi mekan açtın reis? Uğramak isterim.

Bence de gelse iyi olurdu, yazdım zaten. Hatta gelebilme durumu varsa ve gelmiyorsa ciddi anlamda hayal kırıklığına uğrarım (işinin başında durmak zorunda olabileceğini gözardı etmeyelim). Ama adama gelmeme hakkı verildiyse gelmek zorunda değil.

Geri
Üst Alt