Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
- 29 Mayıs 2017
- 1.691
- 293
- 383
her güzel şeyin bir sonu vardır. artık gitmesi gerekiyor
Niye?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bu görüntülerden birinde garsonluk yapıyor birinde de karı kızı çekip canlı yayın yapıyor hem de takım arkadaşları eşşek gibi çalışırken ve bu adam kaptan . 1 yıl daha sözleşmesi var ve beyimiz sıfır kondüsyonla takıma katılacak dua edin de birine satılsın yoksa bir 5 milyon daha bayılacağımız gibi huzursuzluk iyice artacak.
Bazı arkadaşlar eksta izin filan aldıklarında işlerinden evlerinde hazır olda duruyorlar zaten. Onlar tatillerinde hiç eğlenmiyorlar zaten. Hepsi tatilde bile çalışırlar.
Ulan... Tövbe est.
Sankinleşip sakinleşip sinirleniyorum.
17 asist yapmıs adamın talibi yok bu avrupalılar cıdden futboldan anlamıyor yaa
Takımdan gidecekler listesi yapıp oraya selçuk'u yazmayıp Sneijder'i yazan biri için iddialı cümle.
Sen tatilinin 1 haftasını geri çeviriyorsun heralde?
Talibi var mı sneijderin? sampdoriaya kıtlemeye calısıyoruz maasının 3 mılyonunu bız verecegız. bu adam yazılanlara göre cok iyi topcupuhaha burak elli gol attı, şimdi çin'de adam tokatlıyor.
Talibi var mı sneijderin? sampdoriaya kıtlemeye calısıyoruz maasının 3 mılyonunu bız verecegız. bu adam yazılanlara göre cok iyi topcu
Talibi var mı sneijderin? sampdoriaya kıtlemeye calısıyoruz maasının 3 mılyonunu bız verecegız. bu adam yazılanlara göre cok iyi topcu
Neden talibi yok o zaman ömercigim sanırım bu avrupalılar futboldan anlamıyor. Yoksa 20 30 mılyon eder 17 asıst yapmıs bu adamİyi değil büyük topçu. Dünya'nın sayılı topçularından.
oo laf koydu..
yeni bir üye için de iddialı bir cümle, kimin feykisin acaba? ayrıca, selçugun takımdan nasıl yollanmasını düşünüyorsun? el mahkum, sözleşme bitimine kadar gitmeyeceği konusunda anlaşalım. yazdığım listede gitmesi gereken ve bir şekilde gitme olanağı olan futbolcular vardı, en azından bunu anlamanı beklerdim dogrusu. ne yazık ki selcuk sözlesme bitimine kadar bizimle
ben kendimi portakalın yerine koyuyorum hatta sen de koy ve düşün.
* senelik 5 milyondan fazla alıyorsun
* takım geçen sene başarısız olmuş
* tempon bitmiş kondüsyonun yerlerde göbek almış gitmiş
* arkadaşların sıcakta çalışıyor
* sen kaptansın sorumlu kişilerden birisin
* kayda değer mazeretin yok
bunların hepsini alt alta topla sonra bana söyle sen bunları yapar mısın bu nedenlerden dolayı izin ister misin ?
evet cok faydalı 1 topcu hocayla kavgalı hocayı yollamaya calıstı ama bu sefer kendı sutlandı. Menajeri takım takım gezıp dilenıyorKadrodaki adamların performanslarını talip nicelik ve niteliklerine göre mi ölçeceğiz? Takıma faydalı mı, değil mi, sorulması gereken soru budur.
Neden talibi yok o zaman ömercigim sanırım bu avrupalılar futboldan anlamıyor. Yoksa 20 30 mılyon eder 17 asıst yapmıs bu adam