bu görüntülerden birinde garsonluk yapıyor birinde de karı kızı çekip canlı yayın yapıyor hem de takım arkadaşları eşşek gibi çalışırken ve bu adam kaptan . 1 yıl daha sözleşmesi var ve beyimiz sıfır kondüsyonla takıma katılacak dua edin de birine satılsın yoksa bir 5 milyon daha bayılacağımız gibi huzursuzluk iyice artacak.

Bazı arkadaşlar eksta izin filan aldıklarında işlerinden evlerinde hazır olda duruyorlar zaten. Onlar tatillerinde hiç eğlenmiyorlar zaten. Hepsi tatilde bile çalışırlar.

Ulan... Tövbe est.

Sankinleşip sakinleşip sinirleniyorum.

İnşallah tek kuruş kazandırmadan, bütün alacaklarını da kuruşuna kadar alarak gider. Giderken bir basın toplantısıyla yapılan bütün şerefsizlikleri de açıklarsa 10 numara olur.

bu görüntülerden birinde garsonluk yapıyor birinde de karı kızı çekip canlı yayın yapıyor hem de takım arkadaşları eşşek gibi çalışırken ve bu adam kaptan . 1 yıl daha sözleşmesi var ve beyimiz sıfır kondüsyonla takıma katılacak dua edin de birine satılsın yoksa bir 5 milyon daha bayılacağımız gibi huzursuzluk iyice artacak.

Sen tatilinin 1 haftasını geri çeviriyorsun heralde?

Bazı arkadaşlar eksta izin filan aldıklarında işlerinden evlerinde hazır olda duruyorlar zaten. Onlar tatillerinde hiç eğlenmiyorlar zaten. Hepsi tatilde bile çalışırlar.

Ulan... Tövbe est.

Sankinleşip sakinleşip sinirleniyorum.

Bırak, bırak laf anlatamazsın. Adamı kampa çağırmadılar diyoruz, hâlâ garsonluk diyorlar. Lan adam izinde size mi soracak ne yapacağını? İster garsonluk yapar, ister hamallık yapar. Ağzı olan konuşuyor işte.

17 asist yapmıs adamın talibi yok bu avrupalılar cıdden futboldan anlamıyor yaa

Takımdan gidecekler listesi yapıp oraya selçuk'u yazmayıp Sneijder'i yazan biri için iddialı cümle.

oo laf koydu..

yeni bir üye için de iddialı bir cümle, kimin feykisin acaba? ayrıca, selçugun takımdan nasıl yollanmasını düşünüyorsun? el mahkum, sözleşme bitimine kadar gitmeyeceği konusunda anlaşalım. yazdığım listede gitmesi gereken ve bir şekilde gitme olanağı olan futbolcular vardı, en azından bunu anlamanı beklerdim dogrusu. ne yazık ki selcuk sözlesme bitimine kadar bizimle

Sen tatilinin 1 haftasını geri çeviriyorsun heralde?

ben kendimi portakalın yerine koyuyorum hatta sen de koy ve düşün.
* senelik 5 milyondan fazla alıyorsun
* takım geçen sene başarısız olmuş
* tempon bitmiş kondüsyonun yerlerde göbek almış gitmiş
* arkadaşların sıcakta çalışıyor
* sen kaptansın sorumlu kişilerden birisin
* kayda değer mazeretin yok

bunların hepsini alt alta topla sonra bana söyle sen bunları yapar mısın bu nedenlerden dolayı izin ister misin ?

Talibi var mı sneijderin? sampdoriaya kıtlemeye calısıyoruz maasının 3 mılyonunu bız verecegız. bu adam yazılanlara göre cok iyi topcu

Kadrodaki adamların performanslarını talip nicelik ve niteliklerine göre mi ölçeceğiz? Takıma faydalı mı, değil mi, sorulması gereken soru budur.

oo laf koydu..

yeni bir üye için de iddialı bir cümle, kimin feykisin acaba? ayrıca, selçugun takımdan nasıl yollanmasını düşünüyorsun? el mahkum, sözleşme bitimine kadar gitmeyeceği konusunda anlaşalım. yazdığım listede gitmesi gereken ve bir şekilde gitme olanağı olan futbolcular vardı, en azından bunu anlamanı beklerdim dogrusu. ne yazık ki selcuk sözlesme bitimine kadar bizimle

Sneijder'in de sözleşmesi var. Ona niye el mahkum, 1 sene daha bizimle demiyorsun?

ben kendimi portakalın yerine koyuyorum hatta sen de koy ve düşün.
* senelik 5 milyondan fazla alıyorsun
* takım geçen sene başarısız olmuş
* tempon bitmiş kondüsyonun yerlerde göbek almış gitmiş
* arkadaşların sıcakta çalışıyor
* sen kaptansın sorumlu kişilerden birisin
* kayda değer mazeretin yok

bunların hepsini alt alta topla sonra bana söyle sen bunları yapar mısın bu nedenlerden dolayı izin ister misin ?

Heyecan yapmana gerek yok. Arkadaşlar dediğin kişiler tatil yaparken Sneijder sezon sonuna doğru ordan oraya koştu, milli takımla fasa gitti konya maçına döndü, ardından 3 milli maça daha çıktı. O sıralar takım arkadaşları tatil yapıyordu.
5 milyon alıyor diye tatilmi yapmayacak?!

Kadrodaki adamların performanslarını talip nicelik ve niteliklerine göre mi ölçeceğiz? Takıma faydalı mı, değil mi, sorulması gereken soru budur.
evet cok faydalı 1 topcu hocayla kavgalı hocayı yollamaya calıstı ama bu sefer kendı sutlandı. Menajeri takım takım gezıp dilenıyor

Neden talibi yok o zaman ömercigim sanırım bu avrupalılar futboldan anlamıyor. Yoksa 20 30 mılyon eder 17 asıst yapmıs bu adam

Maaş verecek paraları yok. Avrupa kulüplerinin bir çoğunun vergi muhabbetleri yüzünden düştükleri durum malum. Bizim verdiğimiz 5 milyonu vermeleri için İtalya neredey 9-10, Fransa 10'un üzerinde para lazım. İngiltere'den bir kulüp serbest kalınca alabilir bence Sneijder'i.

Geri
Üst Alt