Yalnız bayağa iyi girmiş adam, öyle böyle değil, hala tadı damağında kalan var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ulan alışamadım Sneijderin gitmesine, bazen hala bizde sanıyorum aslanı.

Tekrar ediyorum bu adama karsi nefret ve kin besleyenler nefretlerinin icinde bogulsunlar.

Tek bacakli haliyle bile bizim takimin degisilmezi olur. Kalsin derken bu yüzden kalsin diyorduk.

Kina yakin ne güzel Avrupa da ilerliyoruz iste en büyük sorun Sneijder di zaten, takim saha kalkti Sneijder gidince.

Tekrar ediyorum bu adama karsi nefret ve kin besleyenler nefretlerinin icinde bogulsunlar.

Tek bacakli haliyle bile bizim takimin degisilmezi olur. Kalsin derken bu yüzden kalsin diyorduk.

Kina yakin ne güzel Avrupa da ilerliyoruz iste en büyük sorun Sneijder di zaten, takim saha kalkti Sneijder gidince.
Hani sneijder kalsın diyenlere hain diyordu ya bazıları, aha işte bak isim isim yazıyorum Engin şişman, Fatih Uluışık, Pıçak, Sinan Bilgin ve millete akıl veren ama asıl kendi bu haltı yiyen Barış, bir daha sakın kimsenin taraftarlığına laf etmeyin. Taraftarlığı bu takıma daha hala faydası olabilecek adama eleştiriyi geçtim düşmanlık besleyenlerden öğrenecek değil bu taraftar.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Tüm takımı toplasan (Muslera hariç) 1 tane sen etmezler. Seni yollayanlar hain şerefsiz olarak anılacak hep.

Yollayıp yerine belhanda gibi atletik bir 10 numara alınmalı.

Sahadaki oyuncularımızın gösterdiği toplam hırs (Muslera'yı bir kenara koyarsak) Sneijder'in en iddiasız maçlarda gösterdiği hırsın yarısı bile değildi.

"Sneijder olsa farklı olmazdı"ymış, bok farklı olmazdı.

Tudor ve Dursun denen iki serefsize güvenip bu adami harcadiniz ya hepinize yaziklar olsun.

Sank bilmiyoruz bugün olsa maçı kazandırırdı herkeste sadece küçük maçlarda oynuyor derdi:D Dansözlük diz boyu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sahada yok gibiydi derhal yollanmalı yerine über star belhanda alınmalı

Bu adamı gönderenler, bu konuda yönetimi destekleyenler ve forumda bulunan üyeler Galatasaraylıysa, ben kendi adıma utanıyorum. Şimdi çıkar masal anlatırlar. Takip edemedim ama hala utanmadan konuşuyorlardır kesin.

Geri
Üst Alt