- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Bundesligada oynasa keske
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arena da Sneijdeeeeeeeer.Yalnız bayağa iyi girmiş adam, öyle böyle değil, hala tadı damağında kalan var.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Halbuki rakip PTT bile seviyesinde değil, yazıklar olsun, Sinan Bilgin az bile söylemiş, orta sınıf oyuncudan bile kötü.
Aynen öyle, ancak Akhisara asist yapsın gol atsın, uyanık portakal yaHalbuki rakip PTT bile seviyesinde değil, yazıklar olsun, Sinan Bilgin az bile söylemiş, orta sınıf oyuncudan bile kötü.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Hani sneijder kalsın diyenlere hain diyordu ya bazıları, aha işte bak isim isim yazıyorum Engin şişman, Fatih Uluışık, Pıçak, Sinan Bilgin ve millete akıl veren ama asıl kendi bu haltı yiyen Barış, bir daha sakın kimsenin taraftarlığına laf etmeyin. Taraftarlığı bu takıma daha hala faydası olabilecek adama eleştiriyi geçtim düşmanlık besleyenlerden öğrenecek değil bu taraftar.Tekrar ediyorum bu adama karsi nefret ve kin besleyenler nefretlerinin icinde bogulsunlar.
Tek bacakli haliyle bile bizim takimin degisilmezi olur. Kalsin derken bu yüzden kalsin diyorduk.
Kina yakin ne güzel Avrupa da ilerliyoruz iste en büyük sorun Sneijder di zaten, takim saha kalkti Sneijder gidince.