Beyler 15.30 - 16.30 arasi hali saha macinimiz vardi. Dus falan aldim hemen buraya gireyim dedim..

Oyun kurucu rolunde oynadim. Normalde 10 numara oynarken calimci ronaldinho formasini giyerdim. Mac krtik oldugu icin arkadas sneijder formasi uzatti.

Hayirdir dedim sen sneijdersiz yapamazdin? Reis zaten gitti formanin ruhuda kayboldu dedi..

Ee dedim ? Sen giyin ki sneijder power sayesinde zimba gibi sutlar atarsin cunku rakip cok guclu dedi. Bana bak dedim madem cok gucluydu soyleyseydin hagi formami giyerdim dedim..

Bu arada bizim ekipte formalarin manalari cok derindir.. Forma gucune inanmayani da maclara cagirmayiz. Atiyorum neymar formasi olan biri tek bir calim atmazsa mac bitmese bile onu kovariz.

Neyse mac basladi sneijder powerimi derinlerimde hissetmeye baslamistim golleri bir iki cakiyordum. Penaltilara bulasmiyordum onu alex formali arkadas atiyordu. Neyse maci farkli sekilde onde goturuyorduk bitime 15 dk kalmisti. Arkadas yanima yaklasti sneijder damarin nerde dedi..

sne12eb1b8365.jpg

Sneijder damarini daha once bahsetmistim, 65 ile 76 arasi hirslanan sneijderin sol kulagin ustunde damar kanla dolar ve seksi bir goruntu verirdi.

Ama benim damarim cikmamisti butun takim basima toplanmisti damarin cikmiyorsa o formayi ne diye giydin diyordu. Utanc ile aglamakli ciktim mactan arkadaslar hala ellerim titriyor.. siz siz olun capinizi bilin oma gore forma giyin..

Wesley gibi Melo gibi Aysal gibi adamlar cok geldi bizim taraftara. Kaliteyi kaldiramiyoruz.

PES 2018'de en azından 1 sezon Nice macerası yaşayacağımız malum olmuştur.

Yeni takımında başarılar Altın Portakal. Nice taraftarı mutlu olmalı..

Demek Nice maçlarını da takip etmeye başlayacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mickael Le Bihan adamsin, Sneijder'e forma numarasini vermis.

DGodssqW0AEZAhN.jpg

Geri
Üst Alt