Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
- 29 Mayıs 2017
- 1.691
- 293
- 383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
;( ;(
Aylarca ben sneijder kotu oyuncu degil ama bu paralar ne boyle dedim ve gitti yonetim 4,5 tan kurtardi bizi derken akil almaz bonservisle belhandayi getirdi yerine
belhanda bu paralara hic gelmemeli ,eger illa o bolgede adam lazimsa sneijder devam etmeliydi
yalniz diger yandan da , bu adama da aynen baska oyunculara verildigi gibi nasil astronomik ucretler verildiginin ispati oldu bu nice in 1,8 milyonu
resmen adam 2,5 kat fazla paraya turkiyede oynuyordu , tolga cigerci , ndiaye meselesi neyse sneijder meselesi de ayni sacmalik
bu adam 1,8 e oynuyor olsa gonderilme istegi olur muydu ?
Aylarca ben sneijder kotu oyuncu degil ama bu paralar ne boyle dedim ve gitti yonetim 4,5 tan kurtardi bizi derken akil almaz bonservisle belhandayi getirdi yerine
belhanda bu paralara hic gelmemeli ,eger illa o bolgede adam lazimsa sneijder devam etmeliydi
yalniz diger yandan da , bu adama da aynen baska oyunculara verildigi gibi nasil astronomik ucretler verildiginin ispati oldu bu nice in 1,8 milyonu
resmen adam 2,5 kat fazla paraya turkiyede oynuyordu , tolga cigerci , ndiaye meselesi neyse sneijder meselesi de ayni sacmalik
bu adam 1,8 e oynuyor olsa gonderilme istegi olur muydu ?
mantıken doğru da bir de Türkiye gerçeği var. Adam Türkiye'ye geliyorsa elbette çok daha yüklü maaş istiyor.
Türkiye'de de aynı mantık var mesela. Bir çocuk vardı 3000 TL maaş alıyordu. Türkmenistan'a gönderip 8.000 doları yapacaklardı maaşını. Adam aynı adam. Ama oraya gitmesi için ekstra şeyler sunmak lazım. Ha adam gitmedi şu an aldığının da altına başka yere geçti mesela.
WS özelinde değil, bir adamı buraya getiriyorsan çok daha fazlasını vereceksin ve gelmeyip çok daha azında başka ülkeye giderse bunda şaşılacak bir durum yok
Mrb Sinan. 1.8 değil. 2.5M avroya imza attı. Ve 4,5'u bırakıp giden adam talep edilseydi bu ücrete inebilirdi. Lakin fiyatla ilgili bir sorun yoktu sorun tamamen tudorun istememesiydi. Adam kendisi gitmeden önce verdiği son röportajda söyledi tudorun istemediğini, hala buraya gelmiş 1.8'e oynasa gönderilme isteği olur muydu gibi saçma cümleler kurmaya gerek yok. gönderilmesinin parayla alakası yok.
sasilacak durum yok ama elestirilecek durum olabilir
ankaradan istanbula gelene de 472% zam ornegi de mevcut