DGo0My1XoAQPDDu.jpg

DGo0MzRXkAA3VSH.jpg

DGo0MzSXoAAcbrt.jpg

Bu adama göbekli diyenlerin yatacak yeri yok. Can boğazdan çıkmaz bunu diyenlerin, ciddiyim. Insanda allah korkusu olur. Gönül isterki, göbekli diyen arkadaşlar bunu yorumlasa.

Bu adamin gitmesine vesile olan herkesin ABV !!

Bu yil kalip kontratini bitirmeli ve hak ettigi sekilde omuzlarda gondermeliydik.

Tudorun da dursunun da en kisa surede yaptiklari bu buyuk serefsizligin bedelini odemeleri umidi ile... :( :(

Tam efsane olacağı kadro kuruldu, adamı gönderdiler.

ABV dursun ve tudor..

Ne yaparsanız yapın, bu yaptığınız unutulmayacak !!!

Aylarca ben sneijder kotu oyuncu degil ama bu paralar ne boyle dedim ve gitti yonetim 4,5 tan kurtardi bizi derken akil almaz bonservisle belhandayi getirdi yerine

belhanda bu paralara hic gelmemeli ,eger illa o bolgede adam lazimsa sneijder devam etmeliydi

yalniz diger yandan da , bu adama da aynen baska oyunculara verildigi gibi nasil astronomik ucretler verildiginin ispati oldu bu nice in 1,8 milyonu

resmen adam 2,5 kat fazla paraya turkiyede oynuyordu , tolga cigerci , ndiaye meselesi neyse sneijder meselesi de ayni sacmalik

bu adam 1,8 e oynuyor olsa gonderilme istegi olur muydu ?

Aylarca ben sneijder kotu oyuncu degil ama bu paralar ne boyle dedim ve gitti yonetim 4,5 tan kurtardi bizi derken akil almaz bonservisle belhandayi getirdi yerine

belhanda bu paralara hic gelmemeli ,eger illa o bolgede adam lazimsa sneijder devam etmeliydi

yalniz diger yandan da , bu adama da aynen baska oyunculara verildigi gibi nasil astronomik ucretler verildiginin ispati oldu bu nice in 1,8 milyonu

resmen adam 2,5 kat fazla paraya turkiyede oynuyordu , tolga cigerci , ndiaye meselesi neyse sneijder meselesi de ayni sacmalik

mantıken doğru da bir de Türkiye gerçeği var. Adam Türkiye'ye geliyorsa elbette çok daha yüklü maaş istiyor.

Türkiye'de de aynı mantık var mesela. Bir çocuk vardı 3000 TL maaş alıyordu. Türkmenistan'a gönderip 8.000 doları yapacaklardı maaşını. Adam aynı adam. Ama oraya gitmesi için ekstra şeyler sunmak lazım. Ha adam gitmedi şu an aldığının da altına başka yere geçti mesela.

WS özelinde değil, bir adamı buraya getiriyorsan çok daha fazlasını vereceksin ve gelmeyip çok daha azında başka ülkeye giderse bunda şaşılacak bir durum yok

Mrb Sinan. 1.8 değil. 2.5M avroya imza attı. Ve 4,5'u bırakıp giden adam talep edilseydi bu ücrete inebilirdi. Lakin fiyatla ilgili bir sorun yoktu sorun tamamen tudorun istememesiydi. Adam kendisi gitmeden önce verdiği son röportajda söyledi tudorun istemediğini, hala buraya gelmiş 1.8'e oynasa gönderilme isteği olur muydu gibi saçma cümleler kurmaya gerek yok. gönderilmesinin parayla alakası yok.

mantıken doğru da bir de Türkiye gerçeği var. Adam Türkiye'ye geliyorsa elbette çok daha yüklü maaş istiyor.

Türkiye'de de aynı mantık var mesela. Bir çocuk vardı 3000 TL maaş alıyordu. Türkmenistan'a gönderip 8.000 doları yapacaklardı maaşını. Adam aynı adam. Ama oraya gitmesi için ekstra şeyler sunmak lazım. Ha adam gitmedi şu an aldığının da altına başka yere geçti mesela.

WS özelinde değil, bir adamı buraya getiriyorsan çok daha fazlasını vereceksin ve gelmeyip çok daha azında başka ülkeye giderse bunda şaşılacak bir durum yok

sasilacak durum yok ama elestirilecek durum olabilir

ankaradan istanbula gelene de 472% zam ornegi de mevcut

Mrb Sinan. 1.8 değil. 2.5M avroya imza attı. Ve 4,5'u bırakıp giden adam talep edilseydi bu ücrete inebilirdi. Lakin fiyatla ilgili bir sorun yoktu sorun tamamen tudorun istememesiydi. Adam kendisi gitmeden önce verdiği son röportajda söyledi tudorun istemediğini, hala buraya gelmiş 1.8'e oynasa gönderilme isteği olur muydu gibi saçma cümleler kurmaya gerek yok. gönderilmesinin parayla alakası yok.

gercekten sneijderin orada 5 milyona yakin toplu senelik ucret bonus vs yazarken 2 ve 2,5 a inecegine harbi harbi inaniyor musun

o imza atildiktan sonra ucret indiren sanirim tek ornek sabriydi yerli yabanci

sasilacak durum yok ama elestirilecek durum olabilir

ankaradan istanbula gelene de 472% zam ornegi de mevcut

eleştirilecek de değil aslında cost of living mevzusu var orada.

ankara'da 1.500 tl kira ile üst-orta sınıf 200 metre kare evde oturursun güzel bir semtte.

aynı evi istanbula koy 4.000 tl olur.

bir de imaj kısmı var işin. mesela belki antalya ve erzurum aynı cost of living seviyesindedir ama adam erzurum'a gitmem antalya'ya gideceğim der. futbolcuların durumu o istanbul-ankara örneğinden ziyade bu örneğe daha yakın. altını çiziyorum "aslı var ya da yok" ama bir imaj var. adama 1 milyona fransa mı 4 milyona türkiye mi diye sorsan ne türkiye'si yav fransa tabii diye cevap verebilir.

sonuçta sadece para işi değil hayatını yaşıyorsun kaliteli yaşam vaad etmezsen adamların istekleri de artar.

farklar olur ama bunlar cok marjinal degisiklikler

su konu hatali biliniyor , onda haklisin tam oraya deginmesen de , yani "koskoca GSaraya geliyorsun daha azina bile oynarsin.." muhabbeti sacma . o zaman bale ornegi vardi hatta, tottenham dan madride gecince bilmem kac kat fazla maasi olmustu

galatasaray ile nice avrupa olceginde denk takimlardir diye dusunuyorum , biri digerinden bir acidan bir tik ustun olabilir , fransada nice ile istanbul ise yine kabul ediyorum nice tarafindadir

ama bu fark eger yazilan haberler dogru ise 1,8 e 4,5 veya 5 araliginda bir fark da olmamali

su para-cokomel egrisini dogru kuramiyor ulkemiz insani cogunlukla , nice sneijder e "sen 1,8 milyonluk topcusun" demiyor bu anlasma ile , diyor ki "ben 1,8 milyon odedigim zaman senin bana kazandiracagin katma degeri pesinen sana odemis oluyorum" diyor

ben boyle okuyorum maas verim egrisini

belhandanin maliyeti 100 milyon TL toplamda yaklasik , belhandanin varligi sana yokluguna gore bu surede 100 milyon TL ek katki verir mi ? kistasi boyle olusturuyorum kafamda

Birgun baskan olarak donecek elbet.

Yavaşsın ve pahalısın diye seni gönderdiler.

Bugün daha pahalı ve de daha yavaş, koca kıçlı, göbekli, artist, maganda, serseri herifin birini getireceğiz diyorlar. İyi ki gittin. Yolun yine açık olsun.

5189021.jpg

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Fransa Ligue 1 takımı Nice ile sözleşme imzalayan Wesley Sneijder, yeni kulübü tarafından basına tanıtıldı.

Fransız medyasının karşısına geçen Hollandalı yıldız futbolcu, gerçekleştirilen basın toplantısında 4 yıl geçirdiği Sarı-Kırmızılılar hakkında da konuştu.

Sneijder şu ifadeleri kullandı:

"Eski kulüplerim hakkında konuşmayı doğru bulmuyorum. Ancak Galatasaray'da harika zaman geçirdiğimi belirtmem gerek. Ama hayatta her şeyin sonu vardır. Ben hayatımda ve kariyerimde hep önüme bakıyorum. Artık Nice için futbol oynayacağım."

Sneijder: "Karakterimi göstermem gerektiğinde, daima gösteririm. Ben bir winner'ım, kaybetmekten nefret ederim."

:(

Geri
Üst Alt