Muhammet Nazım
Parçalı Üye
- 23 Aralık 2008
- 2.696
- 175
- 1.503
Sizden kurtulmak için kolay bir yöntem. Ben zoru severim o sadece anlık bir sinir boşalmasıydı.
Biz kimiz bilmiyorum da sen intihar et cenaze masrafların benden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizden kurtulmak için kolay bir yöntem. Ben zoru severim o sadece anlık bir sinir boşalmasıydı.
Bence ikiside oynamıyordu. Yabancı çetesi. Masabaşı haber değil. Sneijder-Chedjou-Jong-Podolski-Bruma daha önceki dönemlerdede birçok oyuncu bu konumdaydı. Benim anladığım bu konumda olmayan aklıma gelen 2 adam var. Drogba-Muslera-Melo. Melonun gitme nedenlerinden biride bu. Podolski ile Brumanın suçu yok çünkü bu adamların anlaşabileceği tek tük adamlar var. Onlar içeri girmek zorunda kaldılar. Türk çeteside var mesela bayağa gitti şuan: Selçuk-Hamit-Semih-Sabri-Burak-Umut. Şimdi orada yalnış bi tabir var. Selçuk zaten aham şaham bi adam değil. Yanına kesici atıcı koşucu bi adam koyarsnı. Selçukta motive olur oynar. Melo gitmeden önce selçuk yine birşeyler yapıyordu. Melo gittikten sonra adam artık yıldı. Ve tabiki yönetimin sürekli TD dğeiştirip suçu oyuncu yerine TD lerde bulmasıda selçuğa etken oldu. Aynı konu sneijder içinde geçerli. Real madridi devirdiğimiz 3-2 lik maçta. Gol sonrası sevinç yapan snejdere bakarsak şuanki halinden 10-12kg daha az. Bu adam 2 senedir fazla kilolarla oynuyor. Yağ oranı umrumda değil. Kas olsa bile fazla kilo ağırlaştırı rinsanı. Ki birçok vucut geliştirmecide kilosu arttıkça çevikliği azalır. Son donemde selçuk 10 yan ve geri pas attıysa. Sneijder 5 atmıştır. Ve hiç mücadele etmemiştir.
Özet olarak: Selçukta Sneijder de oynamıor bilerek paraya yatıyorlar. BASBAYA YATTILAR YILLARCA. Bunu anlayamayacak kadar körseniz. Gidin nice forumuna ingilizce yaarsanız ban yemiyorsunuz. 3-5 bişiler yazarsınız. Ama fazla övmeyin. Ban yersiniz![]()
![]()
Kimlere tören yapılmadı sneijdere mi yapılacaktı. Görende Alex falan sancak bu adamı.
Yabancı çete dediğin adamlara bak :asd22: Bir an düşününce çete denilebilecek yabancı olmadığını fark ettin galiba. Çete nasıl anlaşılır ben sana anlatayım. Eğer bir oyuncu grubu hoca seçip ona göre oynuyorsa bunlar çetedir. Ve bunu o yazdığın yabancılar değil sonrasında yazdığın yerliler yaptı. Prandelli varken yokları oynayan Selçuk gibi yerliler ırkçı hamza gelince top oynamaya başladılar. Chedjou dediğin adamın ne olduğu ne oynadığı yıllardır belli, alakası olmaz öyle çeteyle falan. Jong 6 ay oynamış zaten neye etki edecek onun katıldığı çete? Bruma geçen sene tek başına müthiş oynadı hala çeteci diyorsun o yaştaki çocuğa yazık günah. Podolski keza Almancılarla takılıyordu 1 sene topunu oynayıp gitti. Sneijder kiminle kuracak çeteyi?
Real'i 3-2 yendiğimiz maçta da Sneijder koşmuyordu. Wesley koşup baskı yapmasını bekleyeceğin oyuncu değil hiç bir zaman değildi. Kilolarıyla alakası yok yani. Kaç defa yazmam lazım? Nice'i takip eden biz değiliz ayrıca, Sneijder kendini kanıtlamış bir yıldız. Bizim bir şeyleri kanıtlamamız için Nice'de başarılı olmasına gerek yok. Ama siz Wesley'e çamur atmak için Nice'de başarısız olmasını istiyorsunuz. Sneijder gibi bir adamı kötülemek için buna ihtiyacınız var. Forumlarına kadar takip etmişsin zaten.
Real'i 3-2 yendiğimiz maçta da Sneijder koşmuyordu. Wesley koşup baskı yapmasını bekleyeceğin oyuncu değil hiç bir zaman değildi. Kilolarıyla alakası yok yani. Kaç defa yazmam lazım? Nice'i takip eden biz değiliz ayrıca, Sneijder kendini kanıtlamış bir yıldız. Bizim bir şeyleri kanıtlamamız için Nice'de başarılı olmasına gerek yok. Ama siz Wesley'e çamur atmak için Nice'de başarısız olmasını istiyorsunuz. Sneijder gibi bir adamı kötülemek için buna ihtiyacınız var. Forumlarına kadar takip etmişsin zaten.
Tamam sneijder in takima katkisi alexten buyuktur
verin like lari
Alex'in kitabini okudun ha.
Alex tek basina fb yi CL de real ve juvenin oldugu gruptan cikarsaydi, en kotu yilinda asist krali olsaydi fb onun heykelini kadikoy meydanina dikerdi.
Alex real madride arsenale juveye sadece ruyasinda gol atmistir.
Sneijder sadece kuslarin kiskancliktan bok atabilecegi biridir.
Sneijder hala son sampiyonlugumuzun Muslera ile bas mimaridir. 3 kupali sezonun bas mimaridir.
Onu tartisan kustur, kus sempatizanidir.
Sneijder efsanemizdir.
Kuslara her mac caktigindan kus ve kus sempatizanlari kendisini sevmez.
Biz GS lilar da bu zibidileri ciddiye almayiz.
Yeter ulan bi bitin artik.
Tamam sneijder in takima katkisi alexten buyuktur
verin like lari
orda sneijder kendi yapti , ama kotuyken "sneijder tek basina degil takimla oynar"
bana zaten kendinizi guldurup eglendiriyorsunuz bayadir da foruma da alay konusu olmayin agir ateste pisen tavuk misali