Bence ikiside oynamıyordu. Yabancı çetesi. Masabaşı haber değil. Sneijder-Chedjou-Jong-Podolski-Bruma daha önceki dönemlerdede birçok oyuncu bu konumdaydı. Benim anladığım bu konumda olmayan aklıma gelen 2 adam var. Drogba-Muslera-Melo. Melonun gitme nedenlerinden biride bu. Podolski ile Brumanın suçu yok çünkü bu adamların anlaşabileceği tek tük adamlar var. Onlar içeri girmek zorunda kaldılar. Türk çeteside var mesela bayağa gitti şuan: Selçuk-Hamit-Semih-Sabri-Burak-Umut. Şimdi orada yalnış bi tabir var. Selçuk zaten aham şaham bi adam değil. Yanına kesici atıcı koşucu bi adam koyarsnı. Selçukta motive olur oynar. Melo gitmeden önce selçuk yine birşeyler yapıyordu. Melo gittikten sonra adam artık yıldı. Ve tabiki yönetimin sürekli TD dğeiştirip suçu oyuncu yerine TD lerde bulmasıda selçuğa etken oldu. Aynı konu sneijder içinde geçerli. Real madridi devirdiğimiz 3-2 lik maçta. Gol sonrası sevinç yapan snejdere bakarsak şuanki halinden 10-12kg daha az. Bu adam 2 senedir fazla kilolarla oynuyor. Yağ oranı umrumda değil. Kas olsa bile fazla kilo ağırlaştırı rinsanı. Ki birçok vucut geliştirmecide kilosu arttıkça çevikliği azalır. Son donemde selçuk 10 yan ve geri pas attıysa. Sneijder 5 atmıştır. Ve hiç mücadele etmemiştir.

Özet olarak: Selçukta Sneijder de oynamıor bilerek paraya yatıyorlar. BASBAYA YATTILAR YILLARCA. Bunu anlayamayacak kadar körseniz. Gidin nice forumuna ingilizce yaarsanız ban yemiyorsunuz. 3-5 bişiler yazarsınız. Ama fazla övmeyin. Ban yersiniz :) :)

Yabancı çete dediğin adamlara bak :asd22: Bir an düşününce çete denilebilecek yabancı olmadığını fark ettin galiba. Çete nasıl anlaşılır ben sana anlatayım. Eğer bir oyuncu grubu hoca seçip ona göre oynuyorsa bunlar çetedir. Ve bunu o yazdığın yabancılar değil sonrasında yazdığın yerliler yaptı. Prandelli varken yokları oynayan Selçuk gibi yerliler ırkçı hamza gelince top oynamaya başladılar. Chedjou dediğin adamın ne olduğu ne oynadığı yıllardır belli, alakası olmaz öyle çeteyle falan. Jong 6 ay oynamış zaten neye etki edecek onun katıldığı çete? Bruma geçen sene tek başına müthiş oynadı hala çeteci diyorsun o yaştaki çocuğa yazık günah. Podolski keza Almancılarla takılıyordu 1 sene topunu oynayıp gitti. Sneijder kiminle kuracak çeteyi?

Real'i 3-2 yendiğimiz maçta da Sneijder koşmuyordu. Wesley koşup baskı yapmasını bekleyeceğin oyuncu değil hiç bir zaman değildi. Kilolarıyla alakası yok yani. Kaç defa yazmam lazım? Nice'i takip eden biz değiliz ayrıca, Sneijder kendini kanıtlamış bir yıldız. Bizim bir şeyleri kanıtlamamız için Nice'de başarılı olmasına gerek yok. Ama siz Wesley'e çamur atmak için Nice'de başarısız olmasını istiyorsunuz. Sneijder gibi bir adamı kötülemek için buna ihtiyacınız var. Forumlarına kadar takip etmişsin zaten.

Yabancı çete dediğin adamlara bak :asd22: Bir an düşününce çete denilebilecek yabancı olmadığını fark ettin galiba. Çete nasıl anlaşılır ben sana anlatayım. Eğer bir oyuncu grubu hoca seçip ona göre oynuyorsa bunlar çetedir. Ve bunu o yazdığın yabancılar değil sonrasında yazdığın yerliler yaptı. Prandelli varken yokları oynayan Selçuk gibi yerliler ırkçı hamza gelince top oynamaya başladılar. Chedjou dediğin adamın ne olduğu ne oynadığı yıllardır belli, alakası olmaz öyle çeteyle falan. Jong 6 ay oynamış zaten neye etki edecek onun katıldığı çete? Bruma geçen sene tek başına müthiş oynadı hala çeteci diyorsun o yaştaki çocuğa yazık günah. Podolski keza Almancılarla takılıyordu 1 sene topunu oynayıp gitti. Sneijder kiminle kuracak çeteyi?

Real'i 3-2 yendiğimiz maçta da Sneijder koşmuyordu. Wesley koşup baskı yapmasını bekleyeceğin oyuncu değil hiç bir zaman değildi. Kilolarıyla alakası yok yani. Kaç defa yazmam lazım? Nice'i takip eden biz değiliz ayrıca, Sneijder kendini kanıtlamış bir yıldız. Bizim bir şeyleri kanıtlamamız için Nice'de başarılı olmasına gerek yok. Ama siz Wesley'e çamur atmak için Nice'de başarısız olmasını istiyorsunuz. Sneijder gibi bir adamı kötülemek için buna ihtiyacınız var. Forumlarına kadar takip etmişsin zaten.

Evet hocaları sneijder başlığında diğer kankalarıyla seçtiler. Tudor hariç. Kendi istedikleri getirilmeyincede INGAA diye ağladılar. Nice ın hiçbir maçını izlemedim. Napoli maçının 5 dakikası hariç. O 5 dakka dada madara ettiler nice ı zaten. Ben WS10 nun başarılı olmasını isterim. Hatta giderken temennim orada tembellik yapmayıp kendini tekrar bulup 2018 dünya kupasında 2013 sneijderini izlemekti. İlk sneijder transfer olduğunda nice forumuna girip bi baktım ne yazmışlar. Adamlar eğriye eğri dğoruya doğru demişler. Genelde çoğuda tahmin ettiği gibi yaşlı bitmiş şekilde çıktı. Ben sneijder koşup baskı yapsında demiyorum ama son 2 senede kaliteli takımlara karşı oynarken düşündügünü uygulayacak fizik kapasiteye sahip değildi. 15 pas atsa eskiden 13 ü isabetken son 2 sene 15 de 6 falan isabet vardı. (Kilit pas) (Rakamlar misal). Topu sırtı dönük aldığında kaleyi bırak sağa sola dönemiyordu. Faul bekleyip ağlıyordu. Yalnışım varsa düzelt ?

Ne kuyruk acısıymış arkadaş :) Zannedersin ki fb veya bjk'nin antipatik oyuncularından biriydi de gidince arkasından küfür kıyamet sallıyorlar. Sanki Galatasaray formasını derbi maçı esnasında çıkarıp yere çaldı da böylesine bir nefret besliyorlar. Her şeyi geçtim Alex ile kıyaslayanlar bile olmuş :D Allah akıl fikir versin diyeceğim de verse de alamaz bunlar.

Alex bu ulkeye gelmis gecmis yetenek olarak ilk 10 da olan bir yabanci , takimina katkisi olarak ise ilk 3 te sayilabilir , vasifsiz fb seyircisinin en dogru hamlesi denebilecek sekilde heykeli dikilmis , nefreti olan aykutun bile ayrilis torenine katildigi bir efsane

sneijder ise doldurulmus , orjinal hali bombos , oynadigi ust duzey takimlarin ekmegini yemis , bu yolla overrated hale gelmis bir ibiza delikanlisi

sneijder 2 sene burada yatti , tonla para alip , her takiminda sorunluydu , alex in ise maca etki etmedigi 2 mac yoktur pespese

bu vitaminsizi yildiz diye 3 sene sozlesme ile baglayan ve klubun milyon eurolarini hic eden dursun baskana da selamlar bu vesile ile

Alex bu ülkeye 23 yaşında geldi. Sneijder kalitesinde adamı 23 yaşında Türkiye'ye getiremezsin. O yaşlarda Real'de falan oynar o adam. Mevzu sadece istatistikler ise fenerliler haklı o vakit; Alex denen herif Hagi'den bile büyük oyuncuydu. Doğru mu lan? Katılıyor musun buna? Büyük ihtimal katılıyorsundur.

Bir de bu saçmalıkları yazarken belli öyle bir kasılıyor ki zannedersin hayatın sırrını veriyor :D Mallık da sınır tanımamak bu olsa gerek. Takdir ediyorum.

Konu resmen cahil kaynıyor şu forumda 1000 kere söyledim kardeşim madem sallayacaksınız destekli sallayın diye sonra kelimelerle tokatlayınca ama hakaret etti diye ağlıyorsunuz

Alex in TR ye gelme mevzusu bambaşka ya. Real Madridlemi ne anlaşıyor önce. Sonra Realli yönetilicer yan çiziyor. Sonrasında fenere gidiyor. Hatta kendi kitabında reale gidemediği dönem, alkole ve sigarayı çok kullandığını itiraf ediyor. Alex ile Sneijder in kalitesi eşittir. Futbolcu talihi denen birşey var, kimisini sakatlık kimisini yanlış takım tercihleri batırıyor. Ayrıca Alex HAGİ ile kıyaslanabilecek tek isimdir TR ye gelen. Oda çok altındadır. Çünkü Hagi bu takımı 4 sene üst üste şampiyon yaparken uefa kupası aldırtmıştır. Ne Alex ne Sneijder bu seviyelere çıkamadı asla.

“A number 10 for me is an eight-and-a-half when the team loses the ball, and the number 10 is a nine-and-a-half when the team has the ball.

“Who is my perfect number 10? Wesley Sneijder and Deco. Because they could defend, get in the box and finish goals? Yes.”

Jose Mourinho...

Sana ne diye layk vereceğiz la? Sana verdiğim layka acırım ben. Sneijder konusu altında ipe sapa gelmez şeyler yazmayın kafi başka ihsan istemez.

Tamam sneijder in takima katkisi alexten buyuktur

verin like lari

Alex tek basina fb yi CL de real ve juvenin oldugu gruptan cikarsaydi, en kotu yilinda asist krali olsaydi fb onun heykelini kadikoy meydanina dikerdi.

Alex real madride arsenale juveye sadece ruyasinda gol atmistir.

Sneijder sadece kuslarin kiskancliktan bok atabilecegi biridir.

Sneijder hala son sampiyonlugumuzun Muslera ile bas mimaridir. 3 kupali sezonun bas mimaridir.

Onu tartisan kustur, kus sempatizanidir.

Sneijder efsanemizdir.

Kuslara her mac caktigindan kus ve kus sempatizanlari kendisini sevmez.

Biz GS lilar da bu zibidileri ciddiye almayiz.

Yeter ulan bi bitin artik.

Alex tek basina fb yi CL de real ve juvenin oldugu gruptan cikarsaydi, en kotu yilinda asist krali olsaydi fb onun heykelini kadikoy meydanina dikerdi.

Alex real madride arsenale juveye sadece ruyasinda gol atmistir.

Sneijder sadece kuslarin kiskancliktan bok atabilecegi biridir.

Sneijder hala son sampiyonlugumuzun Muslera ile bas mimaridir. 3 kupali sezonun bas mimaridir.

Onu tartisan kustur, kus sempatizanidir.

Sneijder efsanemizdir.

Kuslara her mac caktigindan kus ve kus sempatizanlari kendisini sevmez.

Biz GS lilar da bu zibidileri ciddiye almayiz.

Yeter ulan bi bitin artik.

orda sneijder kendi yapti , ama kotuyken "sneijder tek basina degil takimla oynar"

bana zaten kendinizi guldurup eglendiriyorsunuz bayadir da foruma da alay konusu olmayin agir ateste pisen tavuk misali

Tamam sneijder in takima katkisi alexten buyuktur

verin like lari

835.jpg

orda sneijder kendi yapti , ama kotuyken "sneijder tek basina degil takimla oynar"

bana zaten kendinizi guldurup eglendiriyorsunuz bayadir da foruma da alay konusu olmayin agir ateste pisen tavuk misali

Tersi de dogru o zaman. Madem takim kotuyse niye problem sneijder??

Birak bu isleri.

Sneijderi GS lilar hep sevecek.

Geri
Üst Alt