Şu takımda belhanda yerine sneijder koyun en az 3 gömlek üst seviye oynarız bir de geçen sene selçuk tolga yanına belhanda koyun bakın bakalım öve öve bitirmediğiniz belhanda geçen sene sneijder in yaptıklarını yapabilecek mi?

Sneijder'i çekemeyenler sadece şikeciler değilmis maalesef yazıklar olsun

TT

La beyin yerine yarisi isirilmis findik tanesi mi var sende

kac mesajdir suc sneijder da degil ona bu parayi verenlerde yaziyorum oku once oku

ilk emir , oku

Ha böyle gel bana iste, asil yüzünü göster. Ben rahatsiz olmam ister findik de ister fistik de senin dedigin birseyi hakaret olarak algilamam.

Ben senin samimiyetine inanmiyorum. 100 tane Sneijder mesaji yazip 1 defa göstermelik suc onda degil yönetimde yazarsin bunun ne degeri var.

Niyetini biliyoruz da görüyoruz da.

Siyah pirinç güzel tavsiye ederim, ölçüsü 1 e 3.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Bunlara göre aydın yılmaz da efsane. Braga maçında 2. golu babam atmadı aydın attı. AYDIN BABA BOYNUMA DOLA ELEŞTİRMEYİN LAN AYDIN YILMAZ EFSANEDİR LEN HAMQ.
Hiç kimse burada Aydın a efsane demedi sen bir dönem dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri olan sneijder le çöp aydın i sadece son dakikada gol attı diye kıyaslıyorsan bırak futbolla ilgilenmeyi de başka uğraşlar bul

TT

Şu takımda belhanda yerine sneijder koyun en az 3 gömlek üst seviye oynarız bir de geçen sene selçuk tolga yanına belhanda koyun bakın bakalım öve öve bitirmediğiniz belhanda geçen sene sneijder in yaptıklarını yapabilecek mi?

Sneijder'i çekemeyenler sadece şikeciler değilmis maalesef yazıklar olsun

TT

Sneijder bu tempoda 30 dakka oynasın ben sana zütümü veririm. İstersen cokko cokkoda yaparım. Belhandaıy katmayın dedik o kadar sneijder konuşurken ? Acınız belhandaysa gidin belhanda konusunda eleştirin. Bizim derdimiz belhanda değil. Efsane kavramı ve kan emiciler.

Hiç kimse burada Aydın a efsane demedi sen bir dönem dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri olan sneijder le çöp aydın i sadece son dakikada gol attı diye kıyaslıyorsan bırak futbolla ilgilenmeyi de başka uğraşlar bul

TT

Ayrıca bütün mesajları okusan aydınla sneijderi kıyaslamadığımı ama sneijderi yaptığı 1-2 iş üzerinden övenlere karşı aydınında 1-2 iş umutunda 1-2 iş yaptığını hatırlatıyorum. O yazdığımın ironi olduğunu anlayamıyorsan bir problem var demektir.

Bu cumali ceber gibi filmleri kim izliyor da yapıyorlar diye hep merak etmiştim. furkan gibiler izliyormuş demek ki

Sneijder bu tempoda 30 dakka oynasın ben sana zütümü veririm. İstersen cokko cokkoda yaparım. Belhandaıy katmayın dedik o kadar sneijder konuşurken ? Acınız belhandaysa gidin belhanda konusunda eleştirin. Bizim derdimiz belhanda değil. Efsane kavramı ve kan emiciler.
Sneijder en az belhanda kadar koşar bak bakalım koşu mesafelerin genel olarak çöp kadroda bile ilk 3 de sneijder var hangi gerisekali sneijder koşmuyor diyor acaba biri ortaya attı herkes de inanıyor ayrıca koşmasa bile futbol beyinle oynanan bir oyundur sadece koşmayla olacak bir durum değil en basit örneğini Fenerbahçe Alex konusunda görmus olman gerekti

TT

Bunlara göre aydın yılmaz da efsane. Braga maçında 2. golu babam atmadı aydın attı. AYDIN BABA BOYNUMA DOLA ELEŞTİRMEYİN LAN AYDIN YILMAZ EFSANEDİR LEN HAMQ.

Oturma organimizdan element uydurmayalim.

Bunu diyen birisini göster bize bakalim. Ortaya sacmasapan bir argüman atiyorsun, hadi bu argümanini destekleyen bir kanit göster bize.

Burak yılmaz TR de RVP den daha başarılıdır. Daha iyi değildir. TR de yapılan işlere bakarsak BURAK tabiki daha iyi. Zaten kimse ALEX SNEJDER den daha iyi futbolcu yada daha kariyerli demiyor. Türkiye için daha büyük bir efsane. Adam kovulmasına rağmen. Gittiği günün akşamı. FB-GS-BJK-TS taraftarları hepberaber adamın evinin önüne falan gittiler. Daha dün oldu bunlar eski değil unutmayalım. Sneijderdde kovuldu Alexte ama Alexin yollanışı ortada taraftar tarafıdan.

Evinin önüne giden kim hayırdır? fener efsanesinin evine uğurlamaya giden "Galatsaraylılar" varmış.
Alex'i gönderen zihniyet de koşmuyor da baskı yapmıyor da hebele hübele zihniyeti zaten.
Ayrıca gayet de Sneijder'e overrated, balon denildi ve Alex daha iyi dendi yukarıda. Kendinize gelin.

Okumadıysan:
Alex bu ulkeye gelmis gecmis yetenek olarak ilk 10 da olan bir yabanci , takimina katkisi olarak ise ilk 3 te sayilabilir , vasifsiz fb seyircisinin en dogru hamlesi denebilecek sekilde heykeli dikilmis , nefreti olan aykutun bile ayrilis torenine katildigi bir efsane

sneijder ise doldurulmus , orjinal hali bombos , oynadigi ust duzey takimlarin ekmegini yemis , bu yolla overrated hale gelmis bir ibiza delikanlisi

Tamam beyler siz haklısınız. sneijder > GALATASARAY. (!) NİCE FORUMUNA GİDİN TAMAM SİZ HAKLISINIZ HADİ NİCE FORUMUNA BURA GALATASARAY FORUMU YALLAH YALLAH.

Ayrıca bütün mesajları okusan aydınla sneijderi kıyaslamadığımı ama sneijderi yaptığı 1-2 iş üzerinden övenlere karşı aydınında 1-2 iş umutunda 1-2 iş yaptığını hatırlatıyorum. O yazdığımın ironi olduğunu anlayamıyorsan bir problem var demektir.
Kim sadece juventusa gol attığı için övüyor merak ettim açıkçası ya da sana göre sneijder sadece 1 2 is yaptı bu durumda başka bir iş yapmadi ciddi olarak bunu düşünüyor olamazsin

TT

Büyük harflerle yazinca hakli olunmuyor. Ayrica sen kimsin de insanlari kovuyorsun buradan.

Bir de derdiniz Belhanda diyorlar. Ulan adam şu anda bizim oyuncumuz herhalde eleştirecez. Asıl siz zaten yaka paça kovulan, artık bizimle olmayan Sneijder'e çamur atmak için çırpınıyorsunuz..

Bir de derdiniz Belhanda diyorlar. Ulan adam şu anda bizim oyuncumuz herhalde eleştirecez. Asıl siz zaten yaka paça kovulan, artık bizimle olmayan Sneijder'e çamur atmak için çırpınıyorsunuz..

Ben Sneijderin gidiş şekli yalnış diyen ilk kişilerdenim. Sneijderi de çok sevdiğimi herkes bilir. Biz belhanda üzerinden sneijderi eleştirmiyoruz. Sadece siz GS li değilde sneijderli olduğunuz için belhanda ismini kullanıyorsunuz. Konuyla alakası bile yokken Belhanda yı benim önüme atan avatarında sneijder olan bir eleman var. Biz sneijdere değil ama siz belhandaya antisiniz.

Geri
Üst Alt