Kovmuyorum gitmeleri gereken yeri belirtiyorum. İsteyen gitmesin.

Sen git bi Alex'in heykelini gör, hatıraların canlansın. Sonra youtube'da belhanda çalımları izle, akşam da Belhanda pres yaparken Sneijder sana kurban olsun falan de iyice rahatla. Sonra gel burada kimin nereye gideceğine karar ver. Sinan beyi de alısan yanına iyi olur..

Bu başlıkta üç saattir kesintisiz bir sekilde suren mücadeleyi ibretle takip edip sonucunu merakla bekliyorum. Başka derdiniz mi yok yaw.

Burada hiç kimsenin belhanda düşmanlığı yok ama siz 3 galibiyet ardından iyi ki gitmiş kurtulduk çöpten yerine belhanda getirdik çok iyi gibi cümlelerle sneijder gibi birini belhanda ile kıyaslarsaniz bizim de belhanda üzerinden tepki vermemiz kadar normal bir durum yok belhanda kariyerimin hiçbir döneminde Sneijder'le kıyaslanamaz

TT

Ulan elitist sinanın sinirlerini kim zıplatmış böyle de mikrobeyni ile etrafa laf sokma çabalarına girişmiş

Sen git bi Alex'in heykelini gör, hatıraların canlansın. Sonra youtube'da belhanda çalımları izle, akşam da Belhanda pres yaparken Sneijder sana kurban olsun falan de iyice rahatla. Sonra gel burada kimin nereye gideceğine karar ver. Sinan beyi de alısan yanına iyi olur..

Furkan kimdir nedir tanimam , dusuncelerim uyusuyor bu konuda diye biz farkli konusmaktan cekinmiyoruz

az evvel lato belhanda konusunda bana agir agir laf gecirmedi mi furkan , neden ? Cunku farkli dusunuyorduk

fakat sizde ummetcilik var , birinize sneijderle ilgili laf soyleyelim otekiniz topraktan fiskiran filiz misali bitiveriyorsunuz ortada

kurun bir takim ikna edin sneijder i , onunde el pence divan durun biz de rahatlayalim siz de

Güzel niyet okuyorsun biraderim. Ben sneijderin ayı avlayışını izlemeyi yeğlerim. Hadi iyi günler. Sen ise belhanda istatistik yazıp onu eleştirmeye devam et.

Aaa çıldırmış bu insanlar.. :red:

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Burada hiç kimsenin belhanda düşmanlığı yok ama siz 3 galibiyet ardından iyi ki gitmiş kurtulduk çöpten yerine belhanda getirdik çok iyi gibi cümlelerle sneijder gibi birini belhanda ile kıyaslarsaniz bizim de belhanda üzerinden tepki vermemiz kadar normal bir durum yok belhanda kariyerimin hiçbir döneminde Sneijder'le kıyaslanamaz

TT

Ben hiçbir zaman SNEİJDER ile BELHANDA yı kıyaslamadım. Bana 2 sinin ismini bir kullanmayan kimseye karşı karşı karşıya getirmedim. Ki son yazdığınada katılıyorum. Sneijder yetenek ve kalite olarak belhandanın çok üstünde. Ancak aralarında 7 yaş fark var. 27 lik belhandada 33-34 lük sneijdern kat kat kat kat kat kat önünde. Belhandaya tepki vericeksen sneijderin son 2 sezonuna göre yorum yapıcaksın. 2 sini karşılaştırıcaksan diyorum. Son 2 seneki hlaine bakarsak zaten bu sene takımda oynama ihtimali %0. %1 bile değil. VE TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN HİÇBİR ZAMAN BELHANDA İLE SNEİJDERİ KARŞIMA BAŞKASI ARGÜMAN KOYMADAN YAN YANA YAZMADIM, YAZMAMDA. O zaman beni hedef almayacaksın sevgili Fatih ciğim.

O vakit o golü de sonradan oyuna girip aydin yilmaz atsaydi, yanmistik desene ?

Kaderi degistiren iki gol var zaten o serüvende. Birini sneijder, digerini Umut atti.

Evet , Aydın yılmaz girdi mi peki ? Attı mı ? Yok.

Umut takımın forveti. Ana fonksiyonu gol.

Bu adam orta saha. Umut forvet olmasına rağmen rakibi Sneijder kadar tehdit ediyor mu ?

GS ın o yıl üst tura çıkma hikayesinde hep o gol ön plana çıkacak. Bitime 2 dakiaka kala.

Drogbanın bayerne son 2 dk çakıp uzatmaya taşıması gibi ki , o da 88 dk bişey yapmamıştı. Ama Chelsea de o kupayı drogbanın getirdiği kupa diye hatırlıyorlar.

Manchesterlılar da Solksjaeri öyle hatırlıyor.

Sneijder nerede ise tüm derbilerde gol attı.

Bana tarihimizde 1 tane nerede ise her derbide gol atan orta saha oyuncusu söyler misin ?

Son düzenleme:
Ben hiçbir zaman SNEİJDER ile BELHANDA yı kıyaslamadım. Bana 2 sinin ismini bir kullanmayan kimseye karşı karşı karşıya getirmedim. Ki son yazdığınada katılıyorum. Sneijder yetenek ve kalite olarak belhandanın çok üstünde. Ancak aralarında 7 yaş fark var. 27 lik belhandada 33-34 lük sneijdern kat kat kat kat kat kat önünde. Belhandaya tepki vericeksen sneijderin son 2 sezonuna göre yorum yapıcaksın. 2 sini karşılaştırıcaksan diyorum. Son 2 seneki hlaine bakarsak zaten bu sene takımda oynama ihtimali %0. %1 bile değil. VE TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN HİÇBİR ZAMAN BELHANDA İLE SNEİJDERİ KARŞIMA BAŞKASI ARGÜMAN KOYMADAN YAN YANA YAZMADIM, YAZMAMDA. O zaman beni hedef almayacaksın sevgili Fatih ciğim.
Peki madem sen karsilastirmadin o zaman sana başka bir soru soracağım madem koşu mesafesini bu kadar önemsiyorsun geçen sene 3-1 yenildiğimiz Kasimpasa maçında 11.26 km ile takımın en fazla koşan oyuncusu sneijder ki hatırlarsan son dakikada çok güzel de bir gol atmıştı senin 30 dakika bu tempoyu oynayamaz dediğin ve oyun zekası olarak geçen sene takımın en iyi oyuncusu olan sneijder 4 ay önce 11.26 km koşabiliyor da bu sene ne oluyor da bu tempoyu 30 dakika bile kaldıramıyor

TT

Geri
Üst Alt