Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
Hımmmmm.İzlediğine inansam mı acaba? Yok inanamayacağım.
Sanan inandırmak zorunda değilim dostum, inanmamakta özgürsün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hımmmmm.İzlediğine inansam mı acaba? Yok inanamayacağım.
Ben Memento ve İnception tarzı kaliteli filmler izliyorum. Kapasiten yetiyorsa sende dene.
Kovmuyorum gitmeleri gereken yeri belirtiyorum. İsteyen gitmesin.
Ağla kudur zırla.
Sen git bi Alex'in heykelini gör, hatıraların canlansın. Sonra youtube'da belhanda çalımları izle, akşam da Belhanda pres yaparken Sneijder sana kurban olsun falan de iyice rahatla. Sonra gel burada kimin nereye gideceğine karar ver. Sinan beyi de alısan yanına iyi olur..
Sen git bi Alex'in heykelini gör, hatıraların canlansın. Sonra youtube'da belhanda çalımları izle, akşam da Belhanda pres yaparken Sneijder sana kurban olsun falan de iyice rahatla. Sonra gel burada kimin nereye gideceğine karar ver. Sinan beyi de alısan yanına iyi olur..
Ulan elitist sinanın sinirlerini kim zıplatmış böyle de mikrobeyni ile etrafa laf sokma çabalarına girişmiş
Burada hiç kimsenin belhanda düşmanlığı yok ama siz 3 galibiyet ardından iyi ki gitmiş kurtulduk çöpten yerine belhanda getirdik çok iyi gibi cümlelerle sneijder gibi birini belhanda ile kıyaslarsaniz bizim de belhanda üzerinden tepki vermemiz kadar normal bir durum yok belhanda kariyerimin hiçbir döneminde Sneijder'le kıyaslanamaz
TT
O vakit o golü de sonradan oyuna girip aydin yilmaz atsaydi, yanmistik desene ?
Kaderi degistiren iki gol var zaten o serüvende. Birini sneijder, digerini Umut atti.
Arkadaşlar lütfen ortaya konuşmayalım. Muhatabımıza hakaret etmeye özen gösterelim.
Gözlemlediğim kadarıyla @Sinan Bilgin @Can BÜYÜK'e, @Can BÜYÜK de @Sinan Bilgin'e çakmaya çalışıyor.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Peki madem sen karsilastirmadin o zaman sana başka bir soru soracağım madem koşu mesafesini bu kadar önemsiyorsun geçen sene 3-1 yenildiğimiz Kasimpasa maçında 11.26 km ile takımın en fazla koşan oyuncusu sneijder ki hatırlarsan son dakikada çok güzel de bir gol atmıştı senin 30 dakika bu tempoyu oynayamaz dediğin ve oyun zekası olarak geçen sene takımın en iyi oyuncusu olan sneijder 4 ay önce 11.26 km koşabiliyor da bu sene ne oluyor da bu tempoyu 30 dakika bile kaldıramıyorBen hiçbir zaman SNEİJDER ile BELHANDA yı kıyaslamadım. Bana 2 sinin ismini bir kullanmayan kimseye karşı karşı karşıya getirmedim. Ki son yazdığınada katılıyorum. Sneijder yetenek ve kalite olarak belhandanın çok üstünde. Ancak aralarında 7 yaş fark var. 27 lik belhandada 33-34 lük sneijdern kat kat kat kat kat kat önünde. Belhandaya tepki vericeksen sneijderin son 2 sezonuna göre yorum yapıcaksın. 2 sini karşılaştırıcaksan diyorum. Son 2 seneki hlaine bakarsak zaten bu sene takımda oynama ihtimali %0. %1 bile değil. VE TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN HİÇBİR ZAMAN BELHANDA İLE SNEİJDERİ KARŞIMA BAŞKASI ARGÜMAN KOYMADAN YAN YANA YAZMADIM, YAZMAMDA. O zaman beni hedef almayacaksın sevgili Fatih ciğim.
Yalnız Inception bok gibi bir film, şahsi fikrim.Ben Memento ve İnception tarzı kaliteli filmler izliyorum. Kapasiten yetiyorsa sende dene.
aha yaygaracı gelmişAaa çıldırmış bu insanlar.. :red:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk