- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Ben sucuk sevmem.
Izgarada sucuk dünyanın el lezzetli yiyeceğidir. Sana zahmet ilk fırsatta dene ve sonrasında bu postu düzenle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sucuk sevmem.
Yaprak sarmasi varken pizzayi tercih edenleri kinayalim.Bu konuyu bırakırsak ben olumsuzdan ziyade gerçeklerden yola çıkarak yorum yapmaya çalışıyorum.
Hidayet Sarıdağ İtalyanlar'dan sonra pizza yemeyi bıraktım.
Yaprak sarmasi varken pizzayi tercih edenleri kinayalim.
Üzüm yapragi mi, Mancar yapragi mi?Yaprak sarmasi varken pizzayi tercih edenleri kinayalim.
Galatasaray tarihine geçmiş bize unutulmaz anlar yaşatmış bir futbolcunun arkasından bu şekilde davranan ve konuşan Galatasaray taraftarı hiç bir şey hak etmiyor. Adamların kendilerini haklı hissetmesi Galatasaray'ın başarından daha önemliymiş gibi davranıyorlar.
Bunun sebebi su . Aslinda en azindan ilk senelerinde bu dediklerin dogru da olsa forumda bazi kisilerde (ki buna ben de dahilim) tarifsiz bir nefret kin vs var bu adama karsi
ve bir kac kisiye karsi daha
bu yuzden bu adamin resmi , ismi vs duyuldugu hissedildigi an bizim resmen bam telimize basiliyor
hani hic sevmedigin , gozunde bes paralik degeri olmayan biri agziyla kus tutsa da yaranamaz ya o hesap diyebilirsin
yani tarifsiz bir nefret bu anlatamam
Bunun sebebi su . Aslinda en azindan ilk senelerinde bu dediklerin dogru da olsa forumda bazi kisilerde (ki buna ben de dahilim) tarifsiz bir nefret kin vs var bu adama karsi
ve bir kac kisiye karsi daha
bu yuzden bu adamin resmi , ismi vs duyuldugu hissedildigi an bizim resmen bam telimize basiliyor
hani hic sevmedigin , gozunde bes paralik degeri olmayan biri agziyla kus tutsa da yaranamaz ya o hesap diyebilirsin
yani tarifsiz bir nefret bu anlatamam
Aslanım benim bize dönene kadar dinleniyor , aman sakatlanma zorlama kendini reis
Izgarada sucuk dünyanın el lezzetli yiyeceğidir. Sana zahmet ilk fırsatta dene ve sonrasında bu postu düzenle![]()
Yani nefret ediyorsun Sneijder'den doğru mudur?
Ben sucuk sevmem.
Mesajını beğenmememi bir saygı gösterisi olarak algılamanı temenni ediyorum.
sen begenme, biz mesajini begeniriz sarp.

E herhalde . Agir kesin ve koyu sekilde
bir kac tip var boyle nefret ettigim , kin var , her negatif duygu var bu adamlara karsi icimde
E herhalde . Agir kesin ve koyu sekilde
bir kac tip var boyle nefret ettigim , kin var , her negatif duygu var bu adamlara karsi icimde