DKJMhvyX0AInCYF.jpg

Galatasaray tarihine geçmiş bize unutulmaz anlar yaşatmış bir futbolcunun arkasından bu şekilde davranan ve konuşan Galatasaray taraftarı hiç bir şey hak etmiyor. Adamların kendilerini haklı hissetmesi Galatasaray'ın başarından daha önemliymiş gibi davranıyorlar.

Bunun sebebi su . Aslinda en azindan ilk senelerinde bu dediklerin dogru da olsa forumda bazi kisilerde (ki buna ben de dahilim) tarifsiz bir nefret kin vs var bu adama karsi

ve bir kac kisiye karsi daha

bu yuzden bu adamin resmi , ismi vs duyuldugu hissedildigi an bizim resmen bam telimize basiliyor

hani hic sevmedigin , gozunde bes paralik degeri olmayan biri agziyla kus tutsa da yaranamaz ya o hesap diyebilirsin

yani tarifsiz bir nefret bu anlatamam

Bunun sebebi su . Aslinda en azindan ilk senelerinde bu dediklerin dogru da olsa forumda bazi kisilerde (ki buna ben de dahilim) tarifsiz bir nefret kin vs var bu adama karsi

bu yuzden bu adamin resmi , ismi vs duyuldugu hissedildigi an bizim resmen bam telimize basiliyor

hani hic sevmedigin , gozunde bes paralik degeri olmayan biri agziyla kus tutsa da yaranamaz ya o hesap diyebilirsin

Ashampoo_Snap_2017.09.20_11h06m38s_045_.webp

Yani nefret ediyorsun Sneijder'den doğru mudur?

Izgarada sucuk dünyanın el lezzetli yiyeceğidir. Sana zahmet ilk fırsatta dene ve sonrasında bu postu düzenle :D

Hic yemem degil sonucta, etimsi. Ama sevmem. Izgarada da yedigimiz oldu. Yani beni gidipte sucuk alirken bulamazsin. Ancak yoklukta gideri var benim icin, o da bir gözü yasli.

Kimlerle takiliyor bizi ilgilendiren bir konu degil cunku kendisi bizim topcumuz degil artik

Geri
Üst Alt