Bazen bende bilmiyorum. Ama benim sorunum hic bir zaman sneijder degildi ki, Nice´de bu sene takip listeme aldigim takimlar arasindaydi, ama oynamamasi bu listemi bozguna ugratti. Sneijder ile ilgili hem yazdim, hemde cokca fikir ürettim kafamda. Sadece kendi acimdan bir merak, bir raya oturtmak icin avrupa arenasinda performansini merak ediyorum. Izlemek istiyorum yani. Bir sans var su an, ama heba ediyor favre...
Taktiksel olaya gelirsek. Favre denilen adami Bundesliga´dan taniriz, her daim kafasinda vardir o 4-4-2, zaten orada da 4-4-2 oynatirdi. 4-4-2 olmasa da, gecen sene cift forvete gectigi cok oldu. Twitter´dan yazilanlari takip ettim, ve Nice taraftari da soruyor, solda les melou yerine sneijder oynamaz mi diye. 4-4-2´yi sneijdere göre de ayarlayabilecek oyun profiline sahip.
Sürecin takipcisiyim, ancak su an genel anlamda Sneijder´i oynatmak istemedigini düsünüyorum. Ama gelecek haftalarda ne yapacak görecegiz. Sonuc anlaminda, bu adam oynamaz ise, nasil kondisyon kazanacak, mac temposu kazanacak ?
Oynatmayip oynatmayip, maca salarsa birden, "alin size sneidjer" tarzi, art niyetli oldugunu ispat etmis eder.