Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
sneijder amca frikik atmayacaksa niye oynasin favre delimi
Sneijder´den neden amca diye bahsettin Hakki. Olmaz güzel kardesim, yapma bunlari. Sneijder bizim önemli bir oyuncumuzdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijder amca frikik atmayacaksa niye oynasin favre delimi
Amca kötü birşey değil.Sneijder´den neden amca diye bahsettin Hakki. Olmaz güzel kardesim, yapma bunlari. Sneijder bizim önemli bir oyuncumuzdu.
rezil herif
Aysalcı bir yorumdan uzaklaşman lazım Terimdaşrezil favre efsanemizi oynatmıyor çok haklısın melih beycim
Aysalcı bir yorumdan uzaklaşman lazım Terimdaş
Amca kötü birşey değil.
rezil favre efsanemizi oynatmıyor çok haklısın melih beycim
Yuh aynisini yaptin laCok kinlendim ve kuruldum bu herife... Rezil herif, Sneijder varken Les Melou oynatiyor. Birde bunun burada hayranlari vardi.
Yuh aynisini yaptin la
Cok kinlendim ve kuruldum bu herife... Rezil herif, Sneijder varken Les Melou oynatiyor. Birde bunun burada hayranlari vardi.
belhanda'dan medet uman adamdın sneijderi oynatmamak ne haddine ya les melou kim ayrıca vasat sevicimidir nedir anlamadım adem.
Gecen sana provokatör denildiginde kabullenmiyordun amaAz degilsin.
He, aramizda sakalar yapariz, kendisini elestiririz, buna tamam. Ancak Ex topcumuzu, elin Alman hamzasina yedirecek halimiz yok. Showmen favre, daha imza töreninde sneijdere taktik vererek, ne denli showmen, mal ve yetersiz bir herif oldugunu anlamaliydik. Sen kim, sneijdere taktik vermek kim.
Tamam Adem.