Cok kinlendim ve kuruldum bu herife... Rezil herif, Sneijder varken Les Melou oynatiyor. Birde bunun burada hayranlari vardi.

belhanda'dan medet uman adamdın sneijderi oynatmamak ne haddine ya les melou kim ayrıca vasat sevicimidir nedir anlamadım adem.

Belhanda hata yapsin ya da vasat oynasinda nefret kusayim

Sneijder nice'te basarili olamasin milli takimda 8 yesinde gobekli garson diye dalga geceyim

Tayfalarindan sıkildim cidden.
Forumu cekilmez hale getiryorsunuz.Yeter.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Favreye karsi bir elestiri tufani var...

Eyn Lch sur Twitter : "@JohanRouquet C'est la 1ere fois ou je trouve sa reponse pas tres claire, dommage que vous n'ayez pas un peu insiste sur Sneijder ac sa qualite de centre"

Eyn Lch‏ @EynLch

Antwort an @JohanRouquet
C'est la 1ere fois où je trouve sa réponse pas très claire, dommage que vous n'ayez pas un peu insisté sur Sneijder ac sa qualité de centre

Basin mensuplarinin, degisiklik neden yapmadiniz sorusuna, Favre, "Birsey yapmak istiyorsan, bana fikir ver", diye cevaplamis.

Taraftarda feryat ediyor, neden birazcik sneijder kalitesinde adama, merkezde süre vermediniz diye...

Cevaba bak... Yedeklerde sneijder var, ve dalga gecer gibi, ne yapmaliydim diye cevap veriyor.

Mal herif...

Son düzenleme:
Gecen sana provokatör denildiginde kabullenmiyordun ama :D Az degilsin.

Gecen sana provokatör denildiginde kabullenmiyordun ama :D Az degilsin.

He, aramizda sakalar yapariz, kendisini elestiririz, buna tamam. Ancak Ex topcumuzu, elin Alman hamzasina yedirecek halimiz yok. Showmen favre, daha imza töreninde sneijdere taktik vererek, ne denli showmen, mal ve yetersiz bir herif oldugunu anlamaliydik. Sen kim, sneijdere taktik vermek kim.

He, aramizda sakalar yapariz, kendisini elestiririz, buna tamam. Ancak Ex topcumuzu, elin Alman hamzasina yedirecek halimiz yok. Showmen favre, daha imza töreninde sneijdere taktik vererek, ne denli showmen, mal ve yetersiz bir herif oldugunu anlamaliydik. Sen kim, sneijdere taktik vermek kim.

Tamam Adem.

Can, Nice´nin kadrosuna bak, seri bile yok. Lees melou diye bir yan sanayi topcusu oynuyor. Highlight videolarini izledim, topu ileri dikledigi pozisyonlari bile koymuslar. Bu durumda, bu Favre bizde Sneijder´i yedek birakip, ve gol ihtiyacimiza ragmen oyuna almiyorsa, kendisini ne gibi bir tepkin olurdu ?

Provoke olabilirsin belki, ama sunu iyi bil. Favre´yi sneijderi oynatmadigi her mac, bombalamaya devam edecegim burada.

Bilen, benim sneijderden dolay bir cok nice macini bu sezon izledigimi bilir, keyfimden ediyor birde beni.

Geri
Üst Alt