Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.880
- 12.964
- 2.343
Sergen'in de TL olarak vardır kesin.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ABD'ye gitsin, yaşı daha bırakmak için erken şöyle 36'ları falan görsün. Xess Xava daha küçük, okul masrafları falan var hayatın ne getireceği bilinmez bir anda Yolanthe'nin eline bakar hale düşebilir dünyanın binbir türlü hali var.
elmander tüm parasini pic etmistiBankada en kötü ihtimalle 10-15 milyonu vardır Sneijder'in yav.Zaten bu adamlar günlük harcamalarını maç başı primleriyle falan yapıyor,öyle yıllıklarıyla yaptıklarını sanmıyorum açıkçası.
elmander tüm parasini pic etmisti
sneijderin bilmiyorum
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
yav yemeyle zor zaten yaO kadar detaylı takip etmiyorum da çok yüksek bir sermayeyle iş kurup iflas etmediyse o para biraz zor biter yemeyle falan.
Sneijder'in çok daha fazla parası vardır çok büyük bir ihtimal. Sırf Real ve Inter den aldığı paraları çarçur etmediyse, ki ettiğini sanmıyorum kamyon kamyon parası vardır adamın.elmander tüm parasini pic etmisti
sneijderin bilmiyorum
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
Hanımı iş bulur mu, bulmaz mı etkili olur vereceği karar da.
Emirates / Arab. Tarafında gideceğini sanmıyorum.
10m Euro kasada varsa 30 olsun ister , 30 sa 90 Çin ve Amerika piyasasını sömürmeden bırakacağını sanmıyorum. Bu haliyle Çin ona uygun ama eşinden ayrı kalır. Eşinin işleri çok önemli takım seçiminde. ABD ya da Hollanda da 3 sene daha top oynar bırakır. Hollanda bence son tercihi olur. Hollanda da iyi para kazanamaz. Ayrıca ankette sneijderin durumunu gösterip, yollanmasının doğru olduğunu kanıtlar nitelikte.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sneijder onca kez dedi, Cin ve Katara gitmeyecegini. Ileride bir gün (Yolanthe'dan dolayi) Amerikaya gidebilirim demisti .
Hâlâ utanmadan haksız ithamlarda bulunuyorsun. "Paranın köpeği" yakıştırması yaptığın adam hepinize aksini kanıtladı daha bir kaç ay önce ama hâlâ "paragöz" diye sallıyorsunuz adama.10m Euro kasada varsa 30 olsun ister , 30 sa 90 Çin ve Amerika piyasasını sömürmeden bırakacağını sanmıyorum. Bu haliyle Çin ona uygun ama eşinden ayrı kalır. Eşinin işleri çok önemli takım seçiminde. ABD ya da Hollanda da 3 sene daha top oynar bırakır. Hollanda bence son tercihi olur. Hollanda da iyi para kazanamaz. Ayrıca ankette sneijderin durumunu gösterip, yollanmasının doğru olduğunu kanıtlar nitelikte.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hollywood yakını bir takım olabilirYolanthe kac tane filmlerde oynamis orada (The rock ile mesela ).