Altyapısından çıktığı Ajax'a dönmesi mantıklı olacaktır Hollanda ligi onun şu anki haline uygun bir yapıda.

ABD'ye gitsin, yaşı daha bırakmak için erken şöyle 36'ları falan görsün. Xess Xava daha küçük, okul masrafları falan var hayatın ne getireceği bilinmez bir anda Yolanthe'nin eline bakar hale düşebilir dünyanın binbir türlü hali var.

Bu adamın İbiza'da tükkanı yok muydu

Bankada en kötü ihtimalle 10-15 milyonu vardır Sneijder'in yav. :D Zaten bu adamlar günlük harcamalarını maç başı primleriyle falan yapıyor,öyle yıllıklarıyla yaptıklarını sanmıyorum açıkçası.
elmander tüm parasini pic etmisti
sneijderin bilmiyorum

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

elmander tüm parasini pic etmisti
sneijderin bilmiyorum

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
Sneijder'in çok daha fazla parası vardır çok büyük bir ihtimal. Sırf Real ve Inter den aldığı paraları çarçur etmediyse, ki ettiğini sanmıyorum kamyon kamyon parası vardır adamın.

sent via GSC

10m Euro kasada varsa 30 olsun ister , 30 sa 90 Çin ve Amerika piyasasını sömürmeden bırakacağını sanmıyorum. Bu haliyle Çin ona uygun ama eşinden ayrı kalır. Eşinin işleri çok önemli takım seçiminde. ABD ya da Hollanda da 3 sene daha top oynar bırakır. Hollanda bence son tercihi olur. Hollanda da iyi para kazanamaz. Ayrıca ankette sneijderin durumunu gösterip, yollanmasının doğru olduğunu kanıtlar nitelikte.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
10m Euro kasada varsa 30 olsun ister , 30 sa 90 Çin ve Amerika piyasasını sömürmeden bırakacağını sanmıyorum. Bu haliyle Çin ona uygun ama eşinden ayrı kalır. Eşinin işleri çok önemli takım seçiminde. ABD ya da Hollanda da 3 sene daha top oynar bırakır. Hollanda bence son tercihi olur. Hollanda da iyi para kazanamaz. Ayrıca ankette sneijderin durumunu gösterip, yollanmasının doğru olduğunu kanıtlar nitelikte.

Sneijder onca kez dedi, Cin ve Katara gitmeyecegini. Ileride bir gün (Yolanthe'dan dolayi) Amerikaya gidebilirim demisti .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hâlâ utanmadan haksız ithamlarda bulunuyorsun. "Paranın köpeği" yakıştırması yaptığın adam hepinize aksini kanıtladı daha bir kaç ay önce ama hâlâ "paragöz" diye sallıyorsunuz adama.

Utan ya gerçekten utan.

sent via GSC

futbol sneıjder'i maalesef bıraktı wes'in de futbolu bırakması lazım . amerikan liginde bir ihtimal 1-2 yıl oynasın diyeceğim ama kafa olarak bitirmiş adam hangi kulübün günahına girsin ?
açtığı club barla ilgilensin çocugunu sevsin dünya turuna çıksın hayattan zevk alsın . ömrü billah yetecek parayı kazandı .sahalar artık onun için idman ve spor yerinden başka anlam ifade etmiyor.
bize yaşattığı sevinçler için teşekkür ederiz

Bizden gönderileceği zaman da gönderilmesini en çok isteyenlerden biriydim. Bir dünya tantana koptu Sneijder giderse GS tamamen biter vb. Gitti de ne olduğu takımın ne halde olduğu apaçık ortada. Zamanında güzel şeyler yaşattı eyvallah ama son 2 senedir tamamen ortalıktan kaybolmuştu zaten.

Şahsen artık gereksiz yere gündemi işgal ettiğini düşünüyorum bu tarz haberlerin. Bence şu saatten sonra sene sonunda futbolu bırakıp teknik direktörlük için çalışmalara başlamalı. Benim için ondan geriye kalan ise Fenerbahçe maçında bir sağdan bir soldan ağların tozunu alıp onları gömdüğümüz maç, bir de Juventus'u elediğimiz maçtaki golün izleri...

Geri
Üst Alt