Fesuphanallah

sent via GSC

Ne dedi

Bu Alemin Tek Kralı

Bir kırgınlığın bir üzgünlüğün var mı ayrılışına ilgili?
.
Wesley Sneijder: ''Tek söyleyebileceğim, dürüst olmayan, sürekli yalan söyleyen insanları sevmiyorum. Siz kimi kastettiğimi biliyorsunuz. İsim vermek istemiyorum.'

Bu adamın başlığını kirletmeyin.Adam gideli aylar olmuş .Yazık acıyorum sizin bu boş trollüklerinize.Ayrıca Tudor ve Dursun haysiyetsizlerine de iyi koymuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray a dönmeyi düşünüyormuş gelsin floryada çay dağıtsın

Bu Alemin Tek Kralı

latest

Galatasaray'a gelmiş en büyük oyunculardan biriydi adam. Doğru zamanda geldi çok güzel şeyler yaptı ve doğru zamanda gitti. Adama saçma sapan saygısızlık yapıyorsunuz.

Bu Babel de Katar'dan gelmemis miydi ben mi yanlis hatirliyorum?

Ha gelmesin o ayri.

Kotu ayrilmadigimizi iddia eden ve "daha kimlerle kotu ayrildik" diye ayrilisini normal gosteren de artniyetlidir, kusura bakmayiniz.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Babel de Katar'dan gelmemis miydi ben mi yanlis hatirliyorum?

Ha gelmesin o ayri.

Kotu ayrilmadigimizi iddia eden ve "daha kimlerle kotu ayrildik" diye ayrilisini normal gosteren de artniyetlidir, kusura bakmayiniz.

Ayrılması gayet normal şartlarda oldu nasıl ayrılmamız gerekiyordu sence plaket falan verilerek mı
Bunu ciddi olarak soruyorum

Bu Alemin Tek Kralı

Ayrılması gayet normal şartlarda oldu nasıl ayrılmamız gerekiyordu sence plaket falan verilerek mı
Bunu ciddi olarak soruyorum

Bu Alemin Tek Kralı
Yok yaw plaket onemsiz detay. Ama "gelebilir"di, "gelecek"ti deyip, kampa cagirmayip, tek basina antrenman vs yaptiracaklarina "katkilarin icin tesekkurler, bu sezonki planlarimizda yer almiyorsun. Gule gule" diyip ayrilmalilardi direk. Bosuna uzattilar, taraftarin gozunde degerini dusurduler kasitli olarak vs vs.

Yok yaw plaket onemsiz detay. Ama "gelebilir"di, "gelecek"ti deyip, kampa cagirmayip, tek basina antrenman vs yaptiracaklarina "katkilarin icin tesekkurler, bu sezonki planlarimizda yer almiyorsun. Gule gule" diyip ayrilmalilardi direk. Bosuna uzattilar, taraftarin gozunde degerini dusurduler kasitli olarak vs vs.

gittikten sonrada saçma sapan haberler çıkarttılar arkasından. boşa laf anlatma kanka millete cidden bizim insanımız bu tip şeylerde hep menfaatinden yana. aynısı kendilerine yapılsa olay çıkartırlar mesela dün örnek vermiştim işe gidiyorsun bi bakıyorsun yerinde başka biri var :D

En saygısızca olanı henüz takımdan ayrılmamışken forma numarasının başkasına verilmesidir. Bu büyük bir terbiyesizlik. Bunu ancak Tudor yapabilirdi ve Dursun Özbek müsaade edebilirdi.

Idmana gelmek isteyen gelir floryaya idmanini yapardi oda olmadi meslegine saygi duyup eksra idman yapardi adam ekstra izin alıp dansöz oynatmaz garsonluk yapmazdi takım idman yaparken
dc54b4d173f80cb20496dab14104644e.jpg
4f078ae5b81e71924994c83b1675a3bb.jpg

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt