Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne dedi
Bu Alemin Tek Kralı
Ayrılması gayet normal şartlarda oldu nasıl ayrılmamız gerekiyordu sence plaket falan verilerek mıBu Babel de Katar'dan gelmemis miydi ben mi yanlis hatirliyorum?
Ha gelmesin o ayri.
Kotu ayrilmadigimizi iddia eden ve "daha kimlerle kotu ayrildik" diye ayrilisini normal gosteren de artniyetlidir, kusura bakmayiniz.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok yaw plaket onemsiz detay. Ama "gelebilir"di, "gelecek"ti deyip, kampa cagirmayip, tek basina antrenman vs yaptiracaklarina "katkilarin icin tesekkurler, bu sezonki planlarimizda yer almiyorsun. Gule gule" diyip ayrilmalilardi direk. Bosuna uzattilar, taraftarin gozunde degerini dusurduler kasitli olarak vs vs.Ayrılması gayet normal şartlarda oldu nasıl ayrılmamız gerekiyordu sence plaket falan verilerek mı
Bunu ciddi olarak soruyorum
Bu Alemin Tek Kralı
Yok yaw plaket onemsiz detay. Ama "gelebilir"di, "gelecek"ti deyip, kampa cagirmayip, tek basina antrenman vs yaptiracaklarina "katkilarin icin tesekkurler, bu sezonki planlarimizda yer almiyorsun. Gule gule" diyip ayrilmalilardi direk. Bosuna uzattilar, taraftarin gozunde degerini dusurduler kasitli olarak vs vs.
Nokta.Galatasaray'a gelmiş en büyük oyunculardan biriydi adam. Doğru zamanda geldi çok güzel şeyler yaptı ve doğru zamanda gitti. Adama saçma sapan saygısızlık yapıyorsunuz.
Idmana gelmek isteyen gelir floryaya idmanini yapardi oda olmadi meslegine saygi duyup eksra idman yapardi adam ekstra izin alıp dansöz oynatmaz garsonluk yapmazdi takım idman yaparkenYok yaw plaket onemsiz detay. Ama "gelebilir"di, "gelecek"ti deyip, kampa cagirmayip, tek basina antrenman vs yaptiracaklarina "katkilarin icin tesekkurler, bu sezonki planlarimizda yer almiyorsun. Gule gule" diyip ayrilmalilardi direk. Bosuna uzattilar, taraftarin gozunde degerini dusurduler kasitli olarak vs vs.
Bu Babel de Katar'dan gelmemis miydi ben mi yanlis hatirliyorum?
Ha gelmesin o ayri.
Kotu ayrilmadigimizi iddia eden ve "daha kimlerle kotu ayrildik" diye ayrilisini normal gosteren de artniyetlidir, kusura bakmayiniz.
Nokta.
Bunlari yazdim zaten onceden.Idmana gelmek isteyen gelir floryaya idmanini yapardi oda olmadi meslegine saygi duyup eksra idman yapardi adam ekstra izin alıp dansöz oynatmaz garsonluk yapmazdi takım idman yaparken![]()
![]()
Bu Alemin Tek Kralı
Benim söylediklerime hak vermişsin sneijder gibi bir adamın bunları düşünmesi lazımdı düşünmüyorsa zaten olay bitmiştir iki taraf içinBunlari yazdim zaten onceden.
https://www.gscimbom.com/forum/f111...ltin-portakal-168892-post9752751/#post9752751