Aga 15 sene, belki daha fazla zaman futbol oynamış bi adamın vücudu nasıl çöker bu yaşta yav. 50-55 yaşındaki Türk dayılarının göbeği gibi.
Donk ile arasında 1 yaş var. Birinin göbeği bağımsızlığını ilan etmiş, diğerinin vücudunu görsen özel harekat askeri dersin.
Bi insan kendine bu kadar ihanet eder mi, hiç mi saygısı olmaz işine. Yazık vallahi...

Son düzenleme:
O değilde belhandanın taklası senin devreleri yakmış bu konudan çıkmıyorsun tüm haftadır:ROFLMAO:

Gecen sefer bütün yalanlarini acimadan yüzüne yapistirdim sak sak sak diye. Bu sefer de aynisi. Göster bir hafta cikmadigimi. En son ne zaman yazmisim Sneijder topiginde
Dogru sende en bos gereksiz üyelerdendin. Bloklamaya unutmusum seni :)

Aga 15 sene, belki daha fazla zaman futbol oynamış bi adamın vücudu nasıl çöker bu yaşta yav. 50-55 yaşındaki Türk dayılarının göbeği gibi.
Donk ile arasında 1 yaş var. Birinin göbeği bağımsızlığını ilan etmiş, diğerinin vücudunu görsen NAVY SEALs operatörü dersin.
Bi insan kendine bu kadar ihanet eder mi, hiç mi saygısı olmaz işine. Yazık vallahi...
Altında hummer yanında yolanthe cepte yılda 5milyon euro olunca boyle oluyor ne yazıkki. Hagi'le karşılaştıran milenyumlular ifşa edildi zaten şampiyonlugumuz hayirli olsun.

Bu insani bir durum . Sergen , tarik dasgun , podolski , kewell , sneijder

Daha bilmedigimiz kac adam cikar yeteneklerine erken ihanet eden

Ama her insanin futbolculugu ayni olmayacagi gibi isine bakisi da ayni olmayabilir

Sneijder belli bir noktadan sonra isini cok ciddiye almadi , zaten elestirildigi nokta da buydu , kimse kotu oyuncu diyemez tas kesilir

Belganda yazmislar belhanda kim lan asdasdaddd.
Bir yanda 40 metreden oyuncuyu pozisyona sokan oyuncu diger yanda ceza sahasi dibinde topu alinca bomba muamelesi yapan herif.
Kendi dunyanizda yine sevin bak belhanda deyin messilerle iniestalarla kiyaslayin yildiz yha falan deyin ama kendi dunyanizin çapının dışında ovmeye calişmayin su herifi.
Kiyaslama yapacaksaniz eger gidip elanoyla falan kiyaslayin

Donk ile arasında 1 yaş var. Birinin göbeği bağımsızlığını ilan etmiş, diğerinin vücudunu görsen özel harekat askeri dersin.
Yasinb 17 idi heralde yanlis hatirlamiyorum. Anlamadigin bilmedigin konulara fazla dil uzatmak yanlistir, bunu bilmen lazim ufak yasina ragmen.

Zaten o kadar süre top oynayan adam antreman programindan uzaklasitig an fazla kilo alir. Kulüpler oyuncularina neden sezon sonu tatilinde bile antreman programi veriyor saniyorsunuz? 1 ay antreman görmesin kilo alir oyuncular zaten.

Birde her vücut farkli farkli isliyor, kolay kilo alanlar oluyor, ve kilo almayanlar oluyor. Bunun ikisini düsünerek yola cikinca, sezon sonu tatilde alinan kilolar pek bir önlem tasimiyor iyi bir kamp dönemi gecirince.

Amatör kümede oynayanlar bile sezon sonu 10-15 kilo aliyor.

Harbi elano ile belhanda tam oturuyor katki acisindan

Tabi belhanda daha da bir kazik

9 mart tarihinde wesley sneıjder'in hali. cidden üzüldüm . adam yürüyen domatese dönmüş. şimdi nasıldır acaba ?
takıma gelsin yedek başlasın diyenler biraz dünyadan haberiniz olsun .

Yasinb 17 idi heralde yanlis hatirlamiyorum. Anlamadigin bilmedigin konulara fazla dil uzatmak yanlistir, bunu bilmen lazim ufak yasina ragmen.

Zaten o kadar süre top oynayan adam antreman programindan uzaklasitig an fazla kilo alir. Kulüpler oyuncularina neden sezon sonu tatilinde bile antreman programi veriyor saniyorsunuz? 1 ay antreman görmesin kilo alir oyuncular zaten.

Birde her vücut farkli farkli isliyor, kolay kilo alanlar oluyor, ve kilo almayanlar oluyor. Bunun ikisini düsünerek yola cikinca, sezon sonu tatilde alinan kilolar pek bir önlem tasimiyor iyi bir kamp dönemi gecirince.

Amatör kümede oynayanlar bile sezon sonu 10-15 kilo aliyor.
Yaşım 19 ama bunun bi önemi yok. Mesele sadece kilo da değil. Fiziken bitmiş, yürümeye mecali yok adamın. Bunun sadece kilo ile açıklanabileceğini de sanmıyorum.
Bazı oyuncularda durum genetik de olabilir tabii...

Yaşım 19 ama bunun bi önemi yok. Mesele sadece kilo da değil. Fiziken bitmiş, yürümeye mecali yok adamın. Bunun sadece kilo ile açıklanabileceğini de sanmıyorum.
Bazı oyuncularda durum genetik de olabilir tabii...
Mesele sadece kilo degilse, onu yazmanin bir anlami yoktu o halde. Fiziken bitmis diye birsey yok ya, uyduruyorsunuz cidden. Ama benim bunu tartismaya zamanim yok, herkesin düsüncesi kendine.

Sneijder kendisini surekli tepeye oynamaya , kendini asmaya kilitleyen karakterlerden biri degil

Takim tercihlerinin zamana gore takibini yaparsaniz bu net sekilde goruluyor

Ki turkiyeye gelmesi de bu dedigime bir ornek , sadece nice ve katar degil

Robben mesela bu yasina ragmen munih gibi takimda ilk 11 i zorluyor

Simdi kalkip da podolskide , sneijderde bu enerji ve inatcilik var diyemeyiz

Ama su var , boyle adamlari da bazen biri denk gelir adam eder en yuksek verimi alir

Terim bu sezon basinda olsaydi bence sneijder bizde devam ederdi ve bu hale dusmezdi

Elbette japonyaya da katara da gidilir ama bu yas cok erken

Geri
Üst Alt