Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Farka bak teki sporcu diğeri ne acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değilde belhandanın taklası senin devreleri yakmış bu konudan çıkmıyorsun tüm haftadırSneijder harbiden burada da bir cok kisiye koymus. Bu kadar Sneijder Videolari koyulmus. Gereksiz insanlar yine sacmaliyor mu
O değilde belhandanın taklası senin devreleri yakmış bu konudan çıkmıyorsun tüm haftadır![]()
Altında hummer yanında yolanthe cepte yılda 5milyon euro olunca boyle oluyor ne yazıkki. Hagi'le karşılaştıran milenyumlular ifşa edildi zaten şampiyonlugumuz hayirli olsun.Aga 15 sene, belki daha fazla zaman futbol oynamış bi adamın vücudu nasıl çöker bu yaşta yav. 50-55 yaşındaki Türk dayılarının göbeği gibi.
Donk ile arasında 1 yaş var. Birinin göbeği bağımsızlığını ilan etmiş, diğerinin vücudunu görsen NAVY SEALs operatörü dersin.
Bi insan kendine bu kadar ihanet eder mi, hiç mi saygısı olmaz işine. Yazık vallahi...
Yasinb 17 idi heralde yanlis hatirlamiyorum. Anlamadigin bilmedigin konulara fazla dil uzatmak yanlistir, bunu bilmen lazim ufak yasina ragmen.Aga 15 sene, belki daha fazla zaman futbol oynamış bi adamın vücudu nasıl çöker bu yaşta yav. 50-55 yaşındaki Türk dayılarının göbeği gibi.
Donk ile arasında 1 yaş var. Birinin göbeği bağımsızlığını ilan etmiş, diğerinin vücudunu görsen özel harekat askeri dersin.
Bi insan kendine bu kadar ihanet eder mi, hiç mi saygısı olmaz işine. Yazık vallahi...
Yaşım 19 ama bunun bi önemi yok. Mesele sadece kilo da değil. Fiziken bitmiş, yürümeye mecali yok adamın. Bunun sadece kilo ile açıklanabileceğini de sanmıyorum.Yasinb 17 idi heralde yanlis hatirlamiyorum. Anlamadigin bilmedigin konulara fazla dil uzatmak yanlistir, bunu bilmen lazim ufak yasina ragmen.
Zaten o kadar süre top oynayan adam antreman programindan uzaklasitig an fazla kilo alir. Kulüpler oyuncularina neden sezon sonu tatilinde bile antreman programi veriyor saniyorsunuz? 1 ay antreman görmesin kilo alir oyuncular zaten.
Birde her vücut farkli farkli isliyor, kolay kilo alanlar oluyor, ve kilo almayanlar oluyor. Bunun ikisini düsünerek yola cikinca, sezon sonu tatilde alinan kilolar pek bir önlem tasimiyor iyi bir kamp dönemi gecirince.
Amatör kümede oynayanlar bile sezon sonu 10-15 kilo aliyor.
Mesele sadece kilo degilse, onu yazmanin bir anlami yoktu o halde. Fiziken bitmis diye birsey yok ya, uyduruyorsunuz cidden. Ama benim bunu tartismaya zamanim yok, herkesin düsüncesi kendine.Yaşım 19 ama bunun bi önemi yok. Mesele sadece kilo da değil. Fiziken bitmiş, yürümeye mecali yok adamın. Bunun sadece kilo ile açıklanabileceğini de sanmıyorum.
Bazı oyuncularda durum genetik de olabilir tabii...
9 mart tarihinde wesley sneıjder'in hali. cidden üzüldüm . adam yürüyen domatese dönmüş. şimdi nasıldır acaba ?
takıma gelsin yedek başlasın diyenler biraz dünyadan haberiniz olsun .
bunlar daha iyi günlerin mosap cığım
9 mart tarihinde wesley sneıjder'in hali. cidden üzüldüm . adam yürüyen domatese dönmüş. şimdi nasıldır acaba ?