evet sahanin en kotusuydu, selcuk iyi kurtardi bunu bugun.

defansinda malligi olsada "poldi"ye attigi pas iyidi baya

Takımda futbol aklı olan tek isim.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Takım zaten o dakikalarda n'aptığını bilmiyordu. 60-70'dan sonra ki klasik GS modeli vardı sahada napabilirdi ki 11 kişilik mi oynasın 30 küsür yaşındaki adam

Untitled_1.jpg

başlığı
kokutma

Oyun zekası iyiydi. Poldi o pozisyonu gole çevirse olumsuz yorum yapılmazdı. . Girer girmez farkını gördük.

Sneijder-Sarbi-Semih-Seluçk-Poldi-DeJong-Hakan-Yasin hepsi gönderilsin +30 kalması gereken tek adam Muslera

Geri kalan 18-24 yaş arası genç adamlarla dolduralım takımı 5-6 yıl yan yana oynayabilecek sağlam kemik kadro dizilmesi şart
iyi güzelde burada kim 5-6 yıl beklerki?...yarım sezon kötü oynadıkmı yine futbolcular ıslıklanır ve Teknik direktör yuhalanır....bu takım iki sezondur Forvetsiz oynuyor ve elimizde dünyanın en iyi 10 numaralarından biri var ve ondan yararlanamıyoruz....Adam akıllı bir Forvet olsa şu an bunların hiç biri konuşulmazdı bile....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Kimse Sneijder kötü futbolcu filan diyemez tecrübesi yeter bir kere

Ama şu andaki Sneijder'in kalan özellikleri 1 tek oyun aklı kaldı

Bana göre aldığı para devmsızlık yaşı çoğu zaman formsuz olması ile Sneijder-Selçuk-Poldi başta olarak gönderilmesi gereken adamlar ...

Artık Sneijder bile yaşlandığını artık eski gücü olmadığının farkında siz daha neler diyorsunuz

Sneijder'in en büyük özelliği pasörlüğü oyun görüşü asist özelliği filan değil kesinlikle

Soldan gelip topu alıp mesafe tanımaksızın vurduğu füzelerdi Sneijder'in en büyük özelliği
Hiç beklenmedik bir anda gol üretebilmesiydi şutları veya uzun paslarıyla

Şimdi bir şey sorucam en son ne zaman böyle Sneijder'İn bir şutuyla nefesimizi kestiğini hatırlıyorsunuz ? veya hepsini geçtim sola gelip uzun menzilli füze denediğini hatırlıyorsunuz ?
Veyaoyunun yönünü mükemmel değiştirdiği o adamın ağızının içine atığı diagonel pasları

Selçuk Sneijder Poldi 5 aşağı 10 yukarı hepsi aynı aldıkları para verdikleri performans ve yaşa bakarım ben arkadaş

Sneijder, Tudor'a hazır olduğunu ve Trabzonspor maçında ilk 11'de başlamak istediğini iletti. Son kararı Tudor verecek. (NTV Spor)

Artık Sneijder bile yaşlandığını artık eski gücü olmadığının farkında siz daha neler diyorsunuz

Sneijder'in en büyük özelliği pasörlüğü oyun görüşü asist özelliği filan değil kesinlikle

Soldan gelip topu alıp mesafe tanımaksızın vurduğu füzelerdi Sneijder'in en büyük özelliği
Hiç beklenmedik bir anda gol üretebilmesiydi şutları veya uzun paslarıyla

Şimdi bir şey sorucam en son ne zaman böyle Sneijder'İn bir şutuyla nefesimizi kestiğini hatırlıyorsunuz ? veya hepsini geçtim sola gelip uzun menzilli füze denediğini hatırlıyorsunuz ?
Veyaoyunun yönünü mükemmel değiştirdiği o adamın ağızının içine atığı diagonel pasları

Selçuk Sneijder Poldi 5 aşağı 10 yukarı hepsi aynı aldıkları para verdikleri performans ve yaşa bakarım ben arkadaş

Guzel yorum , katiliyorum ve ekliyorum . Bugun sneijder gitsin ,satilsin vs diyen bizler ,bunu gidip de beceriksiz yonetim ayni parayi cop lere gomsun diye istemiyoruz elbet. ama gorulen o ki saydigin adamlar, poldi ve sneijder basta olmak uzere , ya bitikler , ya da artik farkli bir heyecan ariyorlar

ki insan hayatinda normaldir bu , hagi icin de alex icin de , bir cok yerli oyuncu icin de gecerli oldu bunlar , tugay teneke baglandi gonderildi ama senelerce yurt disinda kral gibiydi.

emre okan tutulmak icin fedakarlik yapilmadi o donem , ama gittikleri yerlerde kaldilar basariyla .

sneijder eger maliyeti 5 milyon olmasa elbet tutulur kadroda , ama tolga 2 milyon temiz aliyorken sneijder i 2,5 a oynatamazsin . ama sneijder 2,5 a oynatamayacak olman demek mecburen 5 vermeyi kabullenmen demek de degil

sneijder gitmeyecektir ama sozlesmesi de uzatilmayacaktir . 1 sezon daha kalir sonra gider .

Lobicilik faaliyetlerini sağlam tutmuş demekki WS10

Hoş Sneijder'in forsu Danny Blind'i diz çöker tövbe ettirir Hollanda cephesinde öyle bir şeyde var

Geri
Üst Alt