Artık Sneijder bile yaşlandığını artık eski gücü olmadığının farkında siz daha neler diyorsunuz
Sneijder'in en büyük özelliği pasörlüğü oyun görüşü asist özelliği filan değil kesinlikle
Soldan gelip topu alıp mesafe tanımaksızın vurduğu füzelerdi Sneijder'in en büyük özelliği
Hiç beklenmedik bir anda gol üretebilmesiydi şutları veya uzun paslarıyla
Şimdi bir şey sorucam en son ne zaman böyle Sneijder'İn bir şutuyla nefesimizi kestiğini hatırlıyorsunuz ? veya hepsini geçtim sola gelip uzun menzilli füze denediğini hatırlıyorsunuz ?
Veyaoyunun yönünü mükemmel değiştirdiği o adamın ağızının içine atığı diagonel pasları
Selçuk Sneijder Poldi 5 aşağı 10 yukarı hepsi aynı aldıkları para verdikleri performans ve yaşa bakarım ben arkadaş
Guzel yorum , katiliyorum ve ekliyorum . Bugun sneijder gitsin ,satilsin vs diyen bizler ,bunu gidip de beceriksiz yonetim ayni parayi cop lere gomsun diye istemiyoruz elbet. ama gorulen o ki saydigin adamlar, poldi ve sneijder basta olmak uzere , ya bitikler , ya da artik farkli bir heyecan ariyorlar
ki insan hayatinda normaldir bu , hagi icin de alex icin de , bir cok yerli oyuncu icin de gecerli oldu bunlar , tugay teneke baglandi gonderildi ama senelerce yurt disinda kral gibiydi.
emre okan tutulmak icin fedakarlik yapilmadi o donem , ama gittikleri yerlerde kaldilar basariyla .
sneijder eger maliyeti 5 milyon olmasa elbet tutulur kadroda , ama tolga 2 milyon temiz aliyorken sneijder i 2,5 a oynatamazsin . ama sneijder 2,5 a oynatamayacak olman demek mecburen 5 vermeyi kabullenmen demek de degil
sneijder gitmeyecektir ama sozlesmesi de uzatilmayacaktir . 1 sezon daha kalir sonra gider .