kafasında bitirmiş burada oynamayı.son maç kendisine plaket verip yollar ayrılmalı.

Fb klubunde kongrede nasil azonun muritleri varsa , burada da net sekilde sneijder tapinakcilari var

bu adamlar icin din gibi geliyor , o yuzden artik kizamiyorum

eskiden "ettiler bir laf u donus yapamiyorlar" derdim ama degilmis

tapiniyorlar baska aciklamasi olamaz

en kötü maçı GSARAY kariyerindeki... tek pas yapacam diye bomboş topları rakibe verdi, kafa hiç maçta değil..
yıllık kazancı 5 milyon euro olunca bu kötü performans çok dikkat çekiyor doğal olarak ya çeki düzen vermeli ya gitmeli 3.seçenek yok..

ya sen bi defol git başımdan bela mısın?

47.gif

Basta en buyuk sorun selcuk ve bu adam

selcuk da bundan asagi kalir degil , adam hem el freni , hem ayakta duramayip bu bitik bursalilara karsi bile duramiyor

ve avrupada dahi olmadigimiz bu sezonda su iki adamin senelik kazanci toplam 8 milyon euro civarinda

Art niyetli falan degil adam bitmis durumda eski gücünde degil cünkü yaslandi

Iyi hatirlanmasi icin sezon sonu gitmeli

Bursa Akhisar Rize gibi dünya devlere karşı assist yapmak her yiğidin harcı değil tabi :005:

yalnız yaptığı pas hataları filan cidden üzülüyorum yazık

taptap

Kotu oynadiginin farkinda morali bozuldu iyice sneijderi böyle gormek üzücü..bu görüntüleri sabri yasin filan verirdi hep..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna gecmis zamanda yildiz, yada sönmüs yildiz da diyebiliriz. Sneijder avrupada yildiz oldugu formundan da cok uzak zaten. O formunda olsa cok daha fazla ön plana cikardi her daim... Profesyonel anlamda sergiledigi eksiklikleri, özel yetenekleri ile de kapatamiyor. Elinden geldigince profesyonel olsa, yine bu takimda ve ligde cok önemli bir futbolcu olabilecek yetenekte. Fizik yapisi bile aslinda kötü degil, ama kendine iyi bakmadigi, iyi calismadigi ortada. Kisa boylu ve agir oldugu icin kendisine cok kötü yansiyor.

Bazi oyuncular vardir belirli sistemin icinde yildizlasirlar. Sneijder öyle bir oyuncu. Baska sistemler icinde bunu yapamayabilir. Sistem icinde yildiz, ama evrensal anlamda degil. Mesela bir Robben´i al, her türlü takima koy, her takimda oynat. Sneijder ise farkli sistemlerde vasat, yada vasat üstü, yada sadece iyi bir oyuncu olabiliyor.

10 Numara da alinabilir, fakat böyle özel yetenekli, hagi vari 10 numaralar cok az var. 10 Numara transferi bizim acimizdan zor. Forvet ise cok rahat bulursun... Mesela bir Jackson Martinez firsati var, ligin anasini aglatir. Yada Wilfried Bony... Cok kacirdik böyle adamlari.

Bilmiyorum, ben hala iyi bi takımda "yıldız" olabileceğini düşünüyorum ama bizim gibi bi takımda imkansız.

Jackson veya Bony keşke gelse. Jackson'ı tercih ederim ama ikisi de çok iyi.

Nasıl oynadı bu cop

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iyi hatirlayalim kendisini

Juve macinda attigi golle,fenere bjk ya koydugu gollerle hatirlayalim

Sezon sonu gitsin

yaptığı asist ile ahmet çalık'a nasıl bir futbolcu olduğunu hatırlattı reis :005:

Geri
Üst Alt