Ama ortada takım yok, arkadan destek yok, önden destek yok bu adam ne yapsın?

yaw bu dogru ama herifin de oyununda gerileme oldugu cok bariz, top kontrolunde bile sikinti yasiyor
bunlari zamaninda konustuyduk bolca hatta hakan diye bi manyak vardi pek anlamiyodu anlatilanlari. sanki sneijdere karsiymisiz gibi forumu cetelere bolen hain bir almanciydi

yaw bu dogru ama herifin de oyununda gerileme oldugu cok bariz, top kontrolunde bile sikinti yasiyor
bunlari zamaninda konustuyduk bolca hatta hakan diye bi manyak vardi pek anlamiyodu anlatilanlari. sanki sneijdere karsiymisiz gibi forumu cetelere bolen hain bir almanciydi

bak geride olduğu gerçek ama takım da geride. seneye mesela iyi bir takım kurulur sneijder yine kötü olursa eleştirilir, şuan eleştirmek için doğru bir zaman değil bence. sneijder giderse yerine selçuk şahin fln gelir o kadar net.

Sneijder gider yerine 3 tane çöp anadolu topçusu gelir. O yüzden kesinlikle satılmamalı. Aklı başında bir başkan gelir ise satılabilir.

tudor ile sneijder basaksehir macında siddetli bi kavga ettiler bunun sonucunda 2 sininde birbirinden hoslandıgını hic sanmıyorum sene sonu 2sinden biri kesin gidecek bana göre sneijder ile tudorun aynı takımda seneye olma ihtimali 0

Valla başımızda adam akıllı bir yönetim olsa Sneijder artık yaşlandı olmuyor gitsin derim ama bunlar Sneijder'i gönderip dahada pahalıya Emre Akbaba'yı getirir emin olduğum için bundan hiçbişey söylemiyorum

Geçen yaz satacaktık geçti artık en iyi ihtimal alacaklarına karşılık bonservisi olur. Gerisi hikaye kimse bıtik sneijder e bonservis filan vermez.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten şu haliyle Sneijder'e 7.5 bonservis verecek bir takım olduğunu düşünüyorsanız koskoca bir yanılgı ...

Bu şerefsiz yönetim bize bitik sneijderi bile aratır, kepaze eder

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takimin en pahali iki kangreni bu ve selcuk bir gitse yemin ederim birinin yerine merter yuce otekinin yerine kamil ahmet corekci alinsa laf etmeyecegim

iki senede takimin 17 milyon eurosunu hic ettiler

Twitter'de bunu gordum, paylasiyim dedim:

Sneijder bu sezon 2 gol 11 asist yaptı ama skor yapamadığı maç sayısı 15... Ayrıca sakatlık veya cezadan oynamadığı 6 maç hariç: toplam 21.

28 maçın 21'inde ne asist yapabilmiş ne gol atabilmiş. 2 gol 11 asisti sadece 7 maçta elde etmiş. 6-0'lık Akhisar, 5-1'lik Alanya

Sneijder bu sezon 2 gol 11 asist yaptı ama skor yapamadığı maç sayısı 15... Ayrıca sakatlık veya cezadan oynamadığı 6 maç hariç: toplam 21.

28 maçın 21'inde ne asist yapabilmiş ne gol atabilmiş. 2 gol 11 asisti sadece 7 maçta elde etmiş. 6-0'lık Akhisar, 5-1'lik Alanya

gozlerimizi fal tasi gibi acan istatistikler

Şöyle ki bu 15 maçı açalım her şey daha net anlaşılacaktır bunlardan 10 tanesi ilk 6'daki takımlara karşı tabi bunların hiçbirinde gol atamadı geçenlerde de yazdım sneijder artık eski sneijder değil sneijder geçen seneden beri küçük maçların(akhisar ve alanya gibi maçların) büyük yıldızı oldu ve daha da kötü bir performansa doğru gidiyor sneijder şu 10 maçtan 2 sini alsa bugün başakşehirin üstünde en kötü 2 nciydik hatta 4 maçı alsa şampiyon bile olabilirdik tabi kendine çok iyi bakıyor 4-5 kg fazlası var uzaktan şutları sabriden betere döndü kaleye şut atacak gücü kalmamış bir de 5 m euro kazanıyor ama şimdi sneijderciler şimdi çıkar şunu yaptı bunu yaptı der kısa ve net artık sneijder devri bitmiştir 2-3 e bakmadan göndermeliyiz aşağıda da en net örneği duruyor
2 tane fenerbahçe maçı(içerde-dışarda) - Gol atamadı
2 tane beşiktaş maçı(içerde-dışarda) - Gol atamadı
2 tane trabzonspor maçı(içerde-dışarda) - Gol atamadı
2 tane başakşehir maçı(içerde-dışarda) - Gol atamadı
2 tane antalyaspor maçı(içerde-dışarda) - Gol atamadı

Son düzenleme:
Sneijder icin bu denenler dogru ama baskalari da paket edilmeli

basta selcuk . Soyleyip duruyorum iki senedir , takimda bu eski topraklar kaldikca cok td yerler , yemedikleri de bunlari calistirmayanlar olanlardir , o zaman da maclarin 60 tan sonrasi dilleri disari cikar

yiyemeyecekleri tek adam terimdi , o donemde de basari geldi , hamza da terim destekli bir adamdi

ne zaman yumusak biri geldi denizli riko eskiden prandelli mancini , hepsi serdi

tudor dogru secim ama mevcut kadro icin degil , genclerden olusan bir kadroya coktan sozunu gecirmisti ama bu babalar yuzunden iyice dip yaptik

Sneijder icin bu denenler dogru ama baskalari da paket edilmeli

basta selcuk . Soyleyip duruyorum iki senedir , takimda bu eski topraklar kaldikca cok td yerler , yemedikleri de bunlari calistirmayanlar olanlardir , o zaman da maclarin 60 tan sonrasi dilleri disari cikar

yiyemeyecekleri tek adam terimdi , o donemde de basari geldi , hamza da terim destekli bir adamdi

ne zaman yumusak biri geldi denizli riko eskiden prandelli mancini , hepsi serdi

tudor dogru secim ama mevcut kadro icin degil , genclerden olusan bir kadroya coktan sozunu gecirmisti ama bu babalar yuzunden iyice dip yaptik

Selcuk'u nereye yolluyon

Dogru Selcuk da gitmeli de nasil yollayacaksin adami? Takimin kaptani, su ana kadar hic sorun cikarmadi, dursun hayatta Selcuk'u gonderemez, bence sozlesmesi bitene kadar bizde kalir ve hic bir yere gitmez.

Copümüz nasıl acaba 2 gol atıp fanboylarını costuracakmıdır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umarım iyi oynar. Çok ihtiyacımız var ona.

Büyük maçlar büyük oyuncular ile kazanılır nasılki Drogba juve maçlarında real maçlarında etkili oldu nasılki Sneijder fb maçlarında etkili oldu

Tıpkı bunun gibi takımdaki yıldız oyuncuların önemli maçlarda sivrilip skor üretmesi lazım

Ama takımın sözde yıldızları Poldi Sneijder Selçuk filan yatışlarda olduğu içindir son 2 sezonda herhangi bir önemli maçı kazanamamış olmamız ...

Geri
Üst Alt