Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futboldan anlamayan hayatında hiç bir başarısı olmayan muhtemelen çevresi tarafından bile kaale alınmayan bir zatı muhterem olduğunu düşünüyorum
Daha İlk maçında ayakkabılarının bağcıklarını bağlayışı bile farklı demişlerdi.
Ibret almadı bazı kaşağılar.

şimdi sen onları boşverde Mart kedisi gibi adam Sergen küfür etti itiraf et hesabını hackledin dimiKagan Mahir tayfun sedat dogukan'i yerin dibine sokmamiz gerekiyor yine galiba
Haklısın galiba yalan değil. Forumun önemli bir bölümünde anlamlandıramadığım bir şekilde Sneijder antipatisi hortlamıştı son dönemlerde şimdi ise bir iki istisna dışında öyle bir şey göremiyorum. Meğer bunun sebebi bizzat alamancı bir delikanlı arkadaşımızın tavırlarından kaynaklanıyormuş demek ki. Ben de diyordum Sneijder gibi adamdan neden nefret edilir. Nefret edilen Sneijder değilmiş onu görmüş oldum ben de.onun kalitesinde adam tabikide yok
sneijderi kendi yetistirmis yada kesfetmis gibi forumun heryerinden cikan dallama olmayinca konudaki vukuat sayisi azalmistir( umSHIT haric)
Assistlerin assist kralı <3333