Yav arkadaş Sneijder'in gitmesi gerekiyor artık bu kadar basit ...

Hadi diyelim Sneijder kardeşimizi sattık. Mevcut yönetimin daha iyisini hadi onu da geçtim eş değerini alacağına inanan var mı? Sneijder gitsin demek kolay. Halimiz itten beter,bizde ki keyif kimse de yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi diyelim Sneijder kardeşimizi sattık. Mevcut yönetimin daha iyisini hadi onu da geçtim eş değerini alacağına inanan var mı? Sneijder gitsin demek kolay. Halimiz itten beter,bizde ki keyif kimse de yok.

Zaten mevcut yonetimin ve bizim de anlamamiz gereken su . Mayis 2019 a dek , hem sneijderi satmak hem de yerine kimseyi ALMAMAK zorundayiz .

2 sene 3 ay icerisinde 115 milyon euro luk acik kapatmamiz gerekiyor, poldi ile bu 105 lere inmistir , yani 65 milyon euro luk zarar anlasmasini uyguladik diye hersey bitmis degil

Fenerbahçe ve Galatasaray için UEFA'da tehlike çanları! - Spor haberleri

Bu yaziyi okuyun , onemli baya

Melo giderken de aynisi söyleniyordu. Melo'nun yarisi kadar olabilecek adam bile bulamadilar.

2 senedir ön liberosuz oynuyoruz. Melo tek basina Selcuk De Jong ve Tolga'yi toplasan en az bu üclü kadar oynardi bizde.

Melo giderken de aynisi söyleniyordu. Melo'nun yarisi kadar olabilecek adam bile bulamadilar.

2 senedir ön liberosuz oynuyoruz. Melo tek basina Selcuk De Jong ve Tolga'yi toplasan en az bu üclü kadar oynardi bizde.

Dursun gidecek ama 2 sene daha şampiyonluk yok deseler kabul eder misin?

Almancılar cok oluyonuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursunun umrundami sence? Denizli'de öyle degildi ne oldu?

Tudor Dursun için kendisini bu durumdan kurtarmak için belki de son şansı.

Onu dinleyip onun istediği topçuları aldırmaktan başka alternatifi pek yok.

O yüzden Riekerink korkağı gibi her transfere onay vereceğini, yani Andre Castro gibi topçulara evet diyeceğine sanmıyorum.

Tudor Dursun için kendisini bu durumdan kurtarmak için belki de son şansı.

Onu dinleyip onun istediği topçuları aldırmaktan başka alternatifi pek yok.

O yüzden Riekerink korkağı gibi her transfere onay vereceğini, yani Andre Castro gibi topçulara evet diyeceğine sanmıyorum.

Umarim dedigin gibi olur yinede pek ümitlenme derim

Kesin alir Dursun Tudor'un her istedigi adami.

Bir dedigini iki etmez.

Bizim taraftarımız tuhaf.

Geri
Üst Alt