http://rutube.ru/play/embed/6265424

bu devredeki performansı hakkındaki düşünceleriniz ?

Vay be. özlemisiz bu takimi.

Bir baktim da, bir kac basarili, sagaya, sola pasi, farkli bir sekilde disari giden bir tane de desperation sutu. Essien bir pozisyonda fena bozuyor Sneijder´i. Yani pek yorumlanacak birsey yok... dikine pas denemeleri, hep savunmaya takiliyor. Genelde hücumda da, savunma da etkisiz kaliyor. Sahada bastan itibaren olmamasi gerektigi bir mac.

Fark ettiklerim ise...

Burak verkaclara giriyor, top dagitiyor, topun üzerinden atlayip, pozisyon felan yaratiyor (iki defa yapiyor). Ilginc...

Hücum anlamdinda iki tane teknik kapasitesi yüksek bekin, nekadar fark yarrattigini görebildim yine. Ve hücum anlaminda Drogba´nin önemli bir cabasi var macta.

Dany worldclass müdahalelerde bulunuyor !!! Kac top kestigini, kac ara pasda araya girdgini sayamadim bile. Sadece bu mactan bile, efsane bir klip yapilabilir.

Benzema´nin 20. dakikada Semih´e yaptigi müdahale, kirmizi kart ile cezalandirildigi olmustur. Kornerden sonra Melo´nun kafa topu tartismali bir sekilde rakibin kolu ile temas ediyor, sonra da Khedira ile bir oyuncu, resmen ikisi birlikte kavriyor kollari ile topu, ama hakem penalti vermiyor.

Savunma saglam duruyor, ilk yarinin genelinde, ancak orta sahanin cok yumusak kaldigi görülüyor. Genelde orta sahanin, yumusak olmasindan dolayi, Real Madrid cok fazla oralarda pas yapabilme sansi bulmus. Savunmanin yaptigi bir cok kritik müdahale var, ama sonucta rakip Real Madrid, bir vakitten sonra aciyorlar kilidi.
Hamit ve bazi pozisyonlarda özellik ile Selcuk cok iyi basiyorlar topa dogru orta sahada, ama bir nevi eksik kaliyor yinede. Melo bundan dolayi, stoperler arasina sikisip, orta sahada destek veremiyor yeterince.

Hamit semi basarili bir sekilde, topu ileriye tasiyip, ileride dagitmaya calisiyor.

--------------------------------

Sneijder´in bu macta oynatilmasi bir hata, zaten o sene cok fazla oynatildigini düsünüyorum, kaldiramadigi cok acik ortada. Fizik durumu cok kötü, ve ne ileriye, ne geri kosabiliyor, ne bir top tutabiliyor. Terim Sneijder´siz, yada onun yerine Amrabat ile ciksa maca, hem daha fiziksel oynayabilir, biraz daha saglam durabilir, ve kontr ataklardan daha tehlikeli olabilirdik. Kanimca...

Diger yandan Eboue´nin konsantre hatalari var savunmada gollerde, ama Real Madrid bukadar basarsa, illaki bir yerlerden delecektir. Ilk golde adamini kaciriyior ebo, sonraMuslera gereksiz bir sekilde cikiyor ve ronaldo caprazdan asiriyor. ikinci golde Semih kafa topunu iskaliyor, Eboue uyuya kaliyor.

Bunlar bizim yönümüzden hatalar, eksikler.

Ancak sadece Hakem insan gibi maci yönetseydi, bu mac böyle bitmezdi. Hakem hem ilk yarida bir tane, ikinci yarida da bir tane olmak üzere, iki tane penaltiyi vermedigi gibi, cok forma olan Burak Yilmaz´i gelecek mac icin ortadan kaldirdi. Galiba ikinci yari serbest vurus ile attiklari golde de, bize karsi faul olmasina ragmen, karsi tarafa caldi hakem. Sonra standarttan gol buldular.

Normal sartlar altinda bu mac berabere, yada en azindan ASY´deki macin mucizelere kalmamasi sekilde sonlanmasi gerekirdi. Madrid´i eleme sansini, bu macta kaybettik...

--------------------------

Bir nevi bizim ligde, büyük takimlar anadolu takimlarina karsi, nasil kollaniyorsa. Aynisi sampiyonlar liginde, devler icin, kücük takimlara karsi yapiliyor. Bunu da herdaim CL hedefleri konusunda hesaba katmak gerekiyor. Ceyrek final sonrasi izleyeciler, artik "zayif" takim görmek istemiyorlar.

Son düzenleme:
Vay be. özlemisiz bu takimi.

Bir baktim da, bir kac basarili, sagaya, sola pasi, farkli bir sekilde disari giden bir tane de desperation sutu. Essien bir pozisyonda fena bozuyor Sneijder´i. Yani pek yorumlanacak birsey yok... dikine pas denemeleri, hep savunmaya takiliyor. Genelde hücumda da, savunma da etkisiz kaliyor. Sahada bastan itibaren olmamasi gerektigi bir mac.

Fark ettiklerim ise...

Burak verkaclara giriyor, top dagitiyor, topun üzerinden atlayip, pozisyon felan yaratiyor (iki defa yapiyor). Ilginc...

Hücum anlamdinda iki tane teknik kapasitesi yüksek bekin, nekadar fark yarrattigini görebildim yine. Ve hücum anlaminda Drogba´nin önemli bir cabasi var macta.

Dany worldclass müdahalelerde bulunuyor !!! Kac top kestigini, kac ara pasda araya girdgini sayamadim bile. Sadece bu mactan bile, efsane bir klip yapilabilir.

Benzema´nin 20. dakikada Semih´e yaptigi müdahale, kirmizi kart ile cezalandirildigi olmustur. Kornerden sonra Melo´nun kafa topu tartismali bir sekilde rakibin kolu ile temas ediyor, sonra da Khedira ile bir oyuncu, resmen ikisi birlikte kavriyor kollari ile topu, ama hakem penalti vermiyor.

Savunma saglam duruyor, ilk yarinin genelinde, ancak orta sahanin cok yumusak kaldigi görülüyor. Genelde orta sahanin, yumusak olmasindan dolayi, Real Madrid cok fazla oralarda pas yapabilme sansi bulmus. Savunmanin yaptigi bir cok kritik müdahale var, ama sonucta rakip Real Madrid, bir vakitten sonra aciyorlar kilidi.
Hamit ve bazi pozisyonlarda özellik ile Selcuk cok iyi basiyorlar topa dogru orta sahada, ama bir nevi eksik kaliyor yinede. Melo bundan dolayi, stoperler arasina sikisip, orta sahada destek veremiyor yeterince.

Hamit semi basarili bir sekilde, topu ileriye tasiyip, ileride dagitmaya calisiyor.

--------------------------------

Sneijder´in bu macta oynatilmasi bir hata, zaten o sene cok fazla oynatildigini düsünüyorum, kaldiramadigi cok acik ortada. Fizik durumu cok kötü, ve ne ileriye, ne geri kosabiliyor, ne bir top tutabiliyor. Terim Sneijder´siz, yada onun yerine Amrabat ile ciksa maca, hem daha fiziksel oynayabilir, biraz daha saglam durabilir, ve kontr ataklardan daha tehlikeli olabilirdik. Kanimca...

Diger yandan Eboue´nin konsantre hatalari var savunmada gollerde, ama Real Madrid bukadar basarsa, illaki bir yerlerden delecektir. Ilk golde adamini kaciriyior ebo, sonraMuslera gereksiz bir sekilde cikiyor ve ronaldo caprazdan asiriyor. ikinci golde Semih kafa topunu iskaliyor, Eboue uyuya kaliyor.

Bunlar bizim yönümüzden hatalar, eksikler.

Ancak sadece Hakem insan gibi maci yönetseydi, bu mac böyle bitmezdi. Hakem hem ilk yarida bir tane, ikinci yarida da bir tane olmak üzere, iki tane penaltiyi vermedigi gibi, cok forma olan Burak Yilmaz´i gelecek mac icin ortadan kaldirdi. Galiba ikinci yari serbest vurus ile attiklari golde de, bize karsi faul olmasina ragmen, karsi tarafa caldi hakem. Sonra standarttan gol buldular.

Normal sartlar altinda bu mac berabere, yada en azindan ASY´deki macin mucizelere kalmamasi sekilde sonlanmasi gerekirdi. Madrid´i eleme sansini, bu macta kaybettik...

--------------------------

Bir nevi bizim ligde, büyük takimlar anadolu takimlarina karsi, nasil kollaniyorsa. Aynisi sampiyonlar liginde, devler icin, kücük takimlara karsi yapiliyor. Bunu da herdaim CL hedefleri konusunda hesaba katmak gerekiyor. Ceyrek final sonrasi izleyeciler, artik "zayif" takim görmek istemiyorlar.

sinyor terim sneijderi devre arası oyundan almıştı zaten

bu maçı kahvede arkadaşlarla izlerken, sneijderin bu fiziki durumuna rağmen terimin kendisini, onu oynatmak zorunda hissetmesinin ilerde sıkıntı çıkarmamasını dilemiştik fakat sanırım o dileklerimiz tutmadı

sneijder devre arası değil de sezon sonu gelseydi belki de şimdi üst üste 6. şampiyonluğumuzu kovalıyor olabilirdik

Revizyon istiyoruz revizyon yeni kurulan genç dinamik bir takım istiyoruz ...

Şu adamın fanboylugunu bırakın artık ya. Kötü abi işte. 2 yıldır yok bu adam.

He Muhteşem bir insan dogrudur. İyi kalpli, kariyeride çok iyi. Bizede çok katkısı oldu. Ama bitik artık.

Selçuk denen kaptan efendide aynı şekilde. Gerçi selçuk 3 Senedir yok :)

Sen Selçuk'u savunmuyor muydun birkaç ay önce?

Anlamak mı istemiyorsunuz, yoksa aptal mısınız hala çözemedim. Hala revizyon falan yazıyorlar. ULAN KULÜBÜN BAŞINDA DURSUN VAR DURSUN! Hani Burak'ı yollayıp, Eren'i getiren; Melo'yu yollayıp, De Jong'u ve Tolga'yı getiren... Hala akıllanamadınız Sneijder gidince sandığınız gibi 22 yaşında sahada ayak basmadık yer bırakmayan, sağa sola koşan, yetenekli, az maaş alan biri gelmeyecek. Yerine adam alınmasın ve 4.5 milyon maaşından kurtuluruz en azından diyorsanız öyle bir şey de olmayacak; taraftarın gazını almak için önce 2 milyona bir çöp, sonra 3 milyona bir çöp diye diye Sneijder'den daha maliyetli ve daha kötü tiplerle şişecek kadro.

Bütün kadro temizlenecek olsa Muslera dışında kim giderse niye gitti demeyiz zaten; ama geçmişten birazcık ders çıkarıp "neden bu adamlar bu herifin gitmesini şartlı olarak istiyor" diye kendinize sorsanız anlarsınız. Futbol FM'deki gibi ilk sezon takımın başına gelip bütün kadroyu değiştirmeye benzemiyor. Bunu gerçekte yapmak için gerçekten iyi bir yönetim, teknik kadro ve sabır gerekiyor. Bunların ikisi zaten bizde mevcut değil, teknik kadronun da ne kadar iyi olduğunu zaman içinde göreceğiz.

Bu konuya bir daha yazı yazmayı düşünmüyorum. Umarım sezon bittiğinde ilk gönderilen isim kendisi olur. Yönetim tarafından şişirilen haberlerle bunun önü de açılıyor zaten. Transfer dönemi bittiğinde de geri kalan çöplerin hepsini kadroda görünce, gidip Dursun'un konusunda boş yere ağlamayın; çünkü hakediyorsunuz.

O kadar laf söylüyorsunuz ama Sneijder'siz bu takımın maç kazandığı yok. Hatta Sneijder'in kötü oynadığı maçları bile kazanamadık adam akıllı.

Futbol Arena‏@futbolarena
Galatasaray kadroya alınmayan Sneijder'in gol attığı 35 maçın 30'undan galibiyetle ayrıldı.

C6PlnoQWMAA-Ugb.jpg

Satarsak daha iyi oluruz (!) > 1. ligde.

>> Galatasaray, son 2 sezonda Semih Kaya'nın forma giydiği 49 maçın sadece 19'unu kazandı ve toplamda 70 gol yedi.

Evlatlarimiz kalsin onlar bizim gelecegimiz (!)

ne kadar kötü oynarsan oyna.. Bu takim sensiz bir hictir . En boktan perfomansin bile 2-3 posisyona sokuyor takimi . Anlayin bunu artik

Yenilsek burda sneijdersiz mac alamayacagız diye ergenler basacaktı iyi oldu yendigimiz. HERŞEYE RAGMEN imrapatudor

Takim iyi mi ? Degil . Ama sneijder artik psikolojik sorun olmaya baslamisti ,bugun o agirligi kalkmis gordum , antrenorumuzu sahiplenmek ,ondan taraf olmak bize kazancimiz olur

Geri
Üst Alt