Yerine gelecek topçu ondan daha kötü oynayacak diye korkarsak hiç kimseyi satmayalım o zaman, herkesin sözleşmesini 10 yıl'la uzatalım

inşallah 7.5 m € serbest kalma maddesini veren çıkar.

Tadında bırakıp yolları ayırmak gerekiyor artık.

33 yaşına girecek hem artık olmuyor bence

kimse vermez o parayi. Demiştik demekten biktim lakin son satma şansimizida geçen yaz kaybettik çok bilmiş taraftar yüzünden.

kimse vermez o parayi. Demiştik demekten biktim lakin son satma şansimizida geçen yaz kaybettik çok bilmiş taraftar yüzünden.
Valla bizim taraftardan bi cacık olmaz

Tudor bu bitik Sneijder'i bir maç kenarda tuttu diye ana avrat söven çok kişi gördüm facebook'ta

Yıldız olsunda ne olursa olsun kafası var bizim taraftarda

Hiç iyi bir mantık değil bu

Onur yildiz olsun da ne olursa olsun dusuncesine en karsi adam benim ,hatta yerlisevici , capsiz ilan edildigim cok oldu

ama adamin durumu net , olsaydi etseydileri gectik , satilmaliydi satilmadi , performansi ve degeri dustu , birak bonservisi su an 5 milyonu ona odeyecek klup dahi cikmayacak

bu durumda yapabileceklerin , once mumkunse serbest birakmak , ama bu zor

sozlesmesini dusuk ucretle uzatmak ve seneye dusen maliyetini dusurup tekrar sneijderli planlama yapman

ya da 5 milyonu odeyip son sezonunda alabilecegimiz verimi alacagiz .. avrupada olacagimiz 3 kulvarli bir sene olacak

tekrarliyorum , bu sene sneijder oynatilmadigi her mac yaklasik 600 bin TL aliyor kenarda cekirdek citlayip .. icinize siniyor mu bu

oynatilacak , oynayacak , tudor da sneijder de ESSEK gibi mecbur buna ..

Ya bunlari yazarken ciddi misin harbiden merak ediyorum oyleyse durum cok vahim yani.

Taraftar aynen yonetim cok takıyolar ya taraftari az dusunerek yazin yahu burada/sosyal medyada gitmemeli yazdik diye takimda kalmadi yani su kafadan bir ayrilin.
Aynisi niasse icin yazildi cizildi ortaya cikan beceriksiz yonetim. Madem taraftarin istegi oluyor 3 senedir sabri defolsun dedikce neden yeni sozlesme yapiliyor. Aralik ayinda herkes her yerde niaase alinmali derken kadro diai kalmis bir adam neden alinmadi.
Dembele gelecek diye sosyal medya yikildi genc potansiyelli oyuncu diye 2 milyon imza parasi diye almak istemeyen kimdi.

Sacma sapan mantiklar kurup sonra buna kendinizi inandirmayin

Moderatör tarafında düzenlendi:
tuna ama su konuda hakli adam

ben gecen sene de 7,5 veren olmaz dedim ,oldugunu da dusunmuyorum ama en azindan 5+5 yaklasik 40 milyon TL paradan kurtulabilirdik .

simdi o 5 i de veren olmaz ,e bu sene odedigin 5 karsiliginda da faydalandik mi sneijderden sence ?

nasi sakatlanan serdar a ,sigtorsson a verilen paralar buhar olduysa sneijder in de bu sene aldigi 20 milyon TL ye yakin para buhar hukmundedir

cikar basaksehir ,fb bursa maclarinda sapkadan tavsan cikarir 2 incilikte buyuk pay sahibi olur ,o zaman baska konusurum ama su ana dek sneijder bir katki vermedi

bu hususta hakli engin acikcasi

Ya bunlari yazarken ciddi misin harbiden merak ediyorum oyleyse durum cok vahim yani.

Taraftar aynen yonetim cok s.kliyorlar ya taraftari az dusunerek yazin yahu burada/sosyal medyada gitmemeli yazdik diye takimda kalmadi yani su kafadan bir ayrilin.
Aynisi niasse icin yazildi cizildi ortaya cikan beceriksiz yonetim. Madem taraftarin istegi oluyor 3 senedir sabri defolsun dedikce neden yeni sozlesme yapiliyor. Aralik ayinda herkes her yerde niaase alinmali derken kadro diai kalmis bir adam neden alinmadi.
Dembele gelecek diye sosyal medya yikildi genc potansiyelli oyuncu diye 2 milyon imza parasi diye almak istemeyen kimdi.

Sacma sapan mantiklar kurup sonra buna kendinizi inandirmayin
Dembele ortada dolaşan yüzlerce isimden biriydi alınmadı diye büyük olay yada tepki olacağını mi sandın anlamadım? Ama sneijder yazın satilsaydi yer yerinden oynarmiydi oynamadıydı? O yüzden örneklemeleri düzgün vermek lazim. Yinede satilmaliydi demiştik siz kabul etmesenizde

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani su teori coktu , sneijder olmayinca oyunun beyni olmuyor , oyun kuramiyoruz ... bu teorinin cokmesi bu cumlenin dogru olmamasindan cokmedi .. cumle dogru

ama durum su ki , o sebepten ya da bu sebepten , biz sneijder dan faydalanamiyoruz .. bu sneijderin kilosundan tut surekli antrenor degisikligine , forvet yetersizliginden kadro yapisina kadar bir cok degiskene bagli .

ama durum su ki , sneijder ile kazanacagimiz maclari sneijder siz de kazaniyoruz

sneijder yokken kazanamayacaklarimizi da sneijder varsa da kazanamiyoruz

sneijder li bir takim kendi sikletindeki takimlarla oynadigi 6 macta 5 maglubiyet 1 beraberlik alabildi ise benim sneijder im olsa ne olur olmasa ne olur

butun bunlara ragmen sozlesme yapilmis ve devam ediyor , mecburen oynatip faydalanacagiz , 5 milyon verip kenarda oturtacak luksumuz yok

Dembele ortada dolaşan yüzlerce isimden biriydi alınmadı diye büyük olay yada tepki olacağını mi sandın anlamadım? Ama sneijder yazın satilsaydi yer yerinden oynarmiydi oynamadıydı? O yüzden örneklemeleri düzgün vermek lazim. Yinede satilmaliydi demiştik siz kabul etmesenizde

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yani sneijderin satilma gibi bir olayi yokken taraftar isyan eder ama fikri ile taraftar mi suclu oluyor onu hala anlamadim.

Yazin kampta harikalar yaratan sneijderi neden gondermeliydik ayrica. Tudor gibi bir hoca bulmak cok mu zordu. Butum bu oyuncularin dusen form durumlarindan dolayi oyunculara degil onlarin basina bir coban koyamayan yonetime giydirin.

Ben satma satmama olayinda degilim hic olamadim yeri doldurulmayacak oyuncu yoktur dunya uzerinde her yil binlerce potansiyelli oyuncu cikiyor bazilari bu firsati kullaniyor dunyaya adini duyuruyor vs. Yonetim transfer ekibi muazzam yetenekte olsun sneijderde gitsin selcukta muslerada brumada futbol dinamik bir sektor artik yenilenmek zorundasin sapkin sekilde kalmayacaksin hicbir sekilde az tokezleyenin yerine daha iyisini bulacaksin. Orneklendirelim firsat bulursan 12-15 milyon euroluk bir bedel ile misal mesutun pesine duseceksin o olmadi mi bir tik altina gideceksin alacaksin ve sneijder baba daha iyisinu bulduk yahu soyle bir amerikalara gitmen gerekir diyeceksin. 5 milyon euro bonservis alsan sana transfer 10milyona gelir her sene 10 milyon ile bir yildiz yenilemesi yapsan 3 senede cekirdek kadroyu kurarsin gerisini yetenekli oyuncularla serpistirirsin.

Konuya geri gelelim. Dogru argumanlarla anlatsana taraftarin sucunu taktigim konu benim o.
Twitterci tayfa diye o muhtesem sacma yakistirmadan sonra kilim bu ona buna suc atma olaylarina. En iyisi oldugunu dusunuyorsan bu hamleyi yapacaksin taraftara bakmayacaksin.
Ha yerine adam almayip melo olayini yasatirsan(mevki bir level gelismeyip 3.5+2.5 bonservis 2+1.5 maaslara verip ya i parayi hem ezip hem zarar edip
hemde ekstra zayiflamak) taraftar tabiki kazan kaldirir once yenisini getir sonra gonder.

Miktiniz adami bari tecavüz etmeyin

Josue bile daha faydalı oluyorsa artık ayrılma zamanı gelmiş demektir. Pas bile atamıyor artık her pası ya kısa düşüyor, ya geçmiyor.

3 senedir falan ozetten mac izlenip yorumlanmamasi gerektigini anlatiyorum. Adam maca girdi 3 tane %100luk pas atti, kisa dusen sadece bir pozisyonu vardi podolskiye attigi o kadar

İlk yarı müthişti, özlediğimiz ,aradığımız adamdan enstantaneler sundu.
5.5m € 'luk resital vardı.

Sakatlığı öncesinde de iyidi. Sakatlıktanda kolay kolay forma yakalayamaya bilir bu yaşından sonra. Üstelik takımda sanki tek sneijderin perfomansı sorun. Muslera haric takım da hangi futbolcu istikrarlı perfomans göstere bilmişde sneijder linç ediliyor ağırlıkla ? Bruma bile bir mac iyi bir maç yok

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

Bir dandik Adana maçıyla gelip Josue denen çöpü göklere çıkarıp Sneijderi mezarına gömen zihniyete sahibiz. Renkdaşın yazdığı gibi deveye sormuşlar... Senin hangi mevkiin doğru bre

Elde kalırsa yapacak bir şey yok, 5 milyonunu verip gönderecek değiliz elbette. Yararlanırız bir şekilde.

Ama teklif gelirse tereddüt etmeden göndermek gerek.

Evet iste bu ayrimi dogru yapmak lazim , satilsin dedik olmadi , zaten talip yok , ama kalirsa da elbette ilk alternatif olarak sneijder oynar . ayrica josue nedir ya ? verdigi katkiyla olcelim eyvallah da josue sneijder in yapmadigi neyi yapiyor , top kazaniyormus , birakin ya

josue yi bilmesek yutacagiz .. derseniz ki sneijder mi josue mi gitsin , sneijder gitsin derim , biri aliyor 1 , biri aliyor 5 .. elbette sneijder den kurtulsam daha avantajimadir

ama ikisi de kalacaksa hangisi oynasin baska bir soru , o zaman elbette 5 milyon verdigim adam oynasin , 5 veriyorsam bir seyi farklidir ki vermisimdir

Alex mevzusuna dönecek. Ligin asist lideri, önünde santrafor olmadığı halde her maç en az 2-3 %100 gollük pas atan adamı kazanmaktır TD becerisi. Alex'i koşmuyor diye gönderip Baroni'den 10 numara yaratan Aykur Kocaman durumuna düşmemiz an meselesi.

Geri
Üst Alt