Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Yerine gelecek topçu ondan daha kötü oynayacak diye korkarsak hiç kimseyi satmayalım o zaman, herkesin sözleşmesini 10 yıl'la uzatalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah 7.5 m € serbest kalma maddesini veren çıkar.
Tadında bırakıp yolları ayırmak gerekiyor artık.
33 yaşına girecek hem artık olmuyor bence
Valla bizim taraftardan bi cacık olmazkimse vermez o parayi. Demiştik demekten biktim lakin son satma şansimizida geçen yaz kaybettik çok bilmiş taraftar yüzünden.
Cok dogru.Yerine gelecek topçu ondan daha kötü oynayacak diye korkarsak hiç kimseyi satmayalım o zaman, herkesin sözleşmesini 10 yıl'la uzatalım
Ya bunlari yazarken ciddi misin harbiden merak ediyorum oyleyse durum cok vahim yani.kimse vermez o parayi. Demiştik demekten biktim lakin son satma şansimizida geçen yaz kaybettik çok bilmiş taraftar yüzünden.
Dembele ortada dolaşan yüzlerce isimden biriydi alınmadı diye büyük olay yada tepki olacağını mi sandın anlamadım? Ama sneijder yazın satilsaydi yer yerinden oynarmiydi oynamadıydı? O yüzden örneklemeleri düzgün vermek lazim. Yinede satilmaliydi demiştik siz kabul etmesenizdeYa bunlari yazarken ciddi misin harbiden merak ediyorum oyleyse durum cok vahim yani.
Taraftar aynen yonetim cok s.kliyorlar ya taraftari az dusunerek yazin yahu burada/sosyal medyada gitmemeli yazdik diye takimda kalmadi yani su kafadan bir ayrilin.
Aynisi niasse icin yazildi cizildi ortaya cikan beceriksiz yonetim. Madem taraftarin istegi oluyor 3 senedir sabri defolsun dedikce neden yeni sozlesme yapiliyor. Aralik ayinda herkes her yerde niaase alinmali derken kadro diai kalmis bir adam neden alinmadi.
Dembele gelecek diye sosyal medya yikildi genc potansiyelli oyuncu diye 2 milyon imza parasi diye almak istemeyen kimdi.
Sacma sapan mantiklar kurup sonra buna kendinizi inandirmayin
Ne yani sneijderin satilma gibi bir olayi yokken taraftar isyan eder ama fikri ile taraftar mi suclu oluyor onu hala anlamadim.Dembele ortada dolaşan yüzlerce isimden biriydi alınmadı diye büyük olay yada tepki olacağını mi sandın anlamadım? Ama sneijder yazın satilsaydi yer yerinden oynarmiydi oynamadıydı? O yüzden örneklemeleri düzgün vermek lazim. Yinede satilmaliydi demiştik siz kabul etmesenizde
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pas bile atamiyor derken? Gary poldi eren sacmalamasalardi, 3 Assisti daha olacakti Sneijderin (10dk icinde)Josue bile daha faydalı oluyorsa artık ayrılma zamanı gelmiş demektir. Pas bile atamıyor artık her pası ya kısa düşüyor, ya geçmiyor.