Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
ben size bu gidişte kafa değilde başka bişey acıcam az kaldı.Kafa acma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben size bu gidişte kafa değilde başka bişey acıcam az kaldı.Kafa acma
ben size bu gidişte kafa değilde başka bişey acıcam az kaldı.
ve yine yanlış hesaplamalar. Sneijderi alırken piyasası oydu, saydığın rakibin diğer oyuncular bugüne kadar ne kazanmış da piyasaları nedir5.5 bu
3.5 selçuk
2.5 dejong
3ünden sezon boyunca elde ettiğimiz verim başaklı Cengiz kadar yok.
cengizin aldığı 1-1.5 arasıdır en fazla.
sneijderin aldığı parayı bjkde talisca+atiba+marcelo almıyor(lider olduğundan misal verdim)
Ayrıca ne taliscaymış, skora etkisi toplam 20, aynı leş ilan edilen ve evet formsuz olan sneijderin iki maç daha az oynamasına rağmen skora etkisi toplam 17. Vay be cidden müthiş bir fark, padişahımız talisca sen çok yaşa. Padişahımız en çok katkıyı b.ktan olan Alanyalı bursalı ligde yapmış ama olsun yinede talisca padişahımız sen çok yaşa. Bence 5.5 milyon sneijdere değilde taliscaya verilmeli, eğer padişahımız talisca ön görür ise Avrupanın devlerinde oynayıp interin şampiyonlar ligini kazanmasında başrol oynayan klas topçu piyasasına erişmiş sneijdere bahşiş verir. Taliscanın skora etkisinin oturmuş lider olan burda ki bazılarına göre bu sezon Barcelonadan bile daha iyi oynayan ama her nedense tüm kupalardan elenip şampiyonluğu Başakşehirden hala koparamamış beşiktaşta tek bir teknik direktör altında yapmasıda çok önemli değil, yinede padişahımız talisca çok yasa.5.5 bu
3.5 selçuk
2.5 dejong
3ünden sezon boyunca elde ettiğimiz verim başaklı Cengiz kadar yok.
cengizin aldığı 1-1.5 arasıdır en fazla.
sneijderin aldığı parayı bjkde talisca+atiba+marcelo almıyor(lider olduğundan misal verdim)
.Bu adamı eleştiren ve sene sonu gitsin diyen, ağır cahil ve bizzat sığırdır. O kadar net ve tartışmaya açık bir konu değil. Çünkü tarihin en kötü kadrosu, tarihin en kötü yönetimi, tarihin en kötü teknik direktörü ve tarihin en kötü sezonunda futbolcu eleştirmek cahillik ve sığırlığa eşittidir.

Senin özelinde değil kafa acma olayına gıcığım, forumda kafa acma sözünü kullanmak da ayrıca güzel kafa gerçekten.Renktaş ben ne yaptım
Kimi kafa actı yine ,kacirdim !!Senin özelinde değil kafa acma olayına gıcığım, forumda kafa acma sözünü kullanmak da ayrıca güzel kafa gerçekten.
Aramızda kim cerrah ise çıksın ortaya, bakın aklını kaçıran bir renktaş daha kafasını açıp bir zahmet bakıverin.Kimi kafa actı yine ,kacirdim !!
Iste gercek bir futbol erbabiBu adamı eleştiren ve sene sonu gitsin diyen, ağır cahil ve bizzat sığırdır. O kadar net ve tartışmaya açık bir konu değil. Çünkü tarihin en kötü kadrosu, tarihin en kötü yönetimi, tarihin en kötü teknik direktörü ve tarihin en kötü sezonunda futbolcu eleştirmek cahillik ve sığırlığa eşittidir.
5.5 alıp ligin kötü takımlarına şov yapacak diye 1 sene daha çekemeyiz.Seneye daha da kötüye gitmeden yollar ayrılmalı ya da maaşında ciddi indirime gidip, sezon başı antrenmanlarında fazla kilolarını vermeli.
(Sneijder geldiğinde havaalanına karşılamaya giden bir kardeşiniz)
ben mesela gecmisi konusunda yazdigim icin cevap veriyorum. Ben gecmisini övmüyorum, sadece ikide bir adamin aldigi para üzerinden elestirenlere ve bunu bir adim ileri getirip taliscanin aldigi para ile karsilastiranlara gecmisi ile cevap veriyorum. Bu adam Avrupanin devlerinde oynamis, Interin sampiyonlar ligini kazanmasinda basrol oynamis, böyle adamlarin piyasasi bu. Talisca bugün 1,5 milyon aliyor, gitsin bakalim Avrupanin dev takimlarina, Sneijder kadar basari kazansin, bakalim öyle bir durumdan sonra taliscayi 1,5 milyona ikna edebiliyormusun.kendisi kalsın deyip geçmişii övenler romantikten başka birşey değil
peki canim kardesim adam kimlere karsi sov yapsin? Ligde Real Madrid mi oynuyor? Chelsea mi oynuyor?5.5 alıp ligin kötü takımlarına şov yapacak diye 1 sene daha çekemeyiz.Seneye daha da kötüye gitmeden yollar ayrılmalı ya da maaşında ciddi indirime gidip, sezon başı antrenmanlarında fazla kilolarını vermeli.
(Sneijder geldiğinde havaalanına karşılamaya giden bir kardeşiniz)
Fb,Bjk,Ts maçlarında gol/asist yapmadıktan sonra neyleyim ben öyle 10 numarayı.Pabucumun 10 numarası.peki canim kardesim adam kimlere karsi sov yapsin? Ligde Real Madrid mi oynuyor? Chelsea mi oynuyor?
Ikide bir adamin maasi üzerinden dem vuruyorsunuz, ya kardesim bu adami alirken piyasasi buydu.
Gökhaninda yazdigi gibi bu les takimda, böyle bir yönetime ragmen, o kadar teknik direktör degisikligine ragmen, les olarak lanse edilen ligde adam asist krali ve bir o kadar asistide heba edildi. Adam bir on numaranin yapmasi gerektigini bu les takimda formsuz hali ile yapmis. Karsilastirilan Talisca bile ligde ki kötü takimlara karsi yapmis asistlerini atmis gollerini.
Ilk besiktas macinda Jouseye verdigi pas, kibirbahce macinda rodrigueze verdigi pas, trabzonspor ile ikinci macta hazirladigi pozisyonlar, bunlari ne yapicaz? Adamin gole cevirilen asist sayisi kadar gollük paslari var, hemde cogu net gol pozisyonlari. Adam öyle bir pabucun 10 numarasi ki formsuz hali ile, böyle kötü bir takimda bile göklere cikarilan talisca kadar katki saglamis.Fb,Bjk,Ts maçlarında gol/asist yapmadıktan sonra neyleyim ben öyle 10 numarayı.Pabucumun 10 numarası.
ben mesela gecmisi konusunda yazdigim icin cevap veriyorum. Ben gecmisini övmüyorum, sadece ikide bir adamin aldigi para üzerinden elestirenlere ve bunu bir adim ileri getirip taliscanin aldigi para ile karsilastiranlara gecmisi ile cevap veriyorum. Bu adam Avrupanin devlerinde oynamis, Interin sampiyonlar ligini kazanmasinda basrol oynamis, böyle adamlarin piyasasi bu. Talisca bugün 1,5 milyon aliyor, gitsin bakalim Avrupanin dev takimlarina, Sneijder kadar basari kazansin, bakalim öyle bir durumdan sonra taliscayi 1,5 milyona ikna edebiliyormusun.
Ayrica Ronantik konusuna gelince istatistiklere baktigimiz zaman adamin skora katki puani 17, oynadigi mac sayisi 28, oynadigi süre 1987 dakika. Burda göklere cikarilan Talisca 30 mac oynamis, oynadigi dakika süresi 2259 ve skora katki puani 20. Üstelik yarisindan fazlasini burda ki bir cok kisinin sneijderi elestirdigi alanyali, bursali ligde yapmis. Süper Ligde bir büyük takimlara karsi bir tek bize ki o golü herkes hatirliyor ve trabzonspora karsi gol atmis, diger golleri ve iki asisti anadolu takimlarina karsi. Aradaki fark öyle ahim sahim degil, üstelik talisca su anda lider olan takimda, göklere cikarilan fc barcelona besiktas takiminda oynuyor ve bu takim malum teknik direktör degistirmedi.
Istatistiklere baktigimiz zaman ben öyle fazla bir romantizm göremiyorum dogrusu, yok eger su anki durumumuzdan dem vuracaksaniz, futbolda tek bir oyuncu takimi sampiyon yapamaz takim iyi olacak ki basari gelsin. Bunun disinda yine maas üzerinden vurulacaksa buda artik komik olmaya basladi cünkü yapilan karsilastirma daha hic bir basarisi olmayan sadece süper ligde cosmus bir talisca.
Bende Sneijder süper demedim zaten, sneijder bu degil. Ama buna ragmen bu kadar katki vermis. Duran toplar neden ikide bir elestirirlir anlamiyorum, duran toptan atilan goller sayilmiyor mu? Adamin degerlendirilemeyen asisti kadar gollük pasi var, hemde bu kötü hali ile. Örnek verdigin dybala, daha yeni yeni pisiyor, dur bekle böyle devam ederse ne paralar kazanacak. Eger Sneijderin yerine daha iyisi alinacaksa gitmesine zerre üzülmem ama bu yönetim yerine yerli bir cöp alinca ayni nasil melonun pesinden aglaniyorsa sneijderinde pesinden aglanacak. SeniTalisca ile karsilastirdi demedim zaten, burda devamli talisca ile karsilastiriyor diye yazdim.Talisca ile karşılaştırmadım 5m alan adam büyük maçlarda da iş yapacak arkadaş geçin bu işleri...Ayrıca takım çok iyi Sneijder kötü yazmıyor kimse ama maçı izliyoruz topu süremiyor topu,o skora katkı sağladığı maçların yarısı 4-5 attığımız kopan maçlar çoğu duran top,tabii ki böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var ama 5m maaş ile değil...Dybala 2 hafta önce sözleşme yenileyene kadar 1.5m kazanıyordu şimdi 2.5-3 kazanıyor...Sneijder'in şuan 5 alması şampiyonlar liginde olmayan bir takım için lüks kere lüks....Ayrıca Sneijder gitsin yerine 10 numara alısın görüşüne sahip değilim artık 10 numara ile iş yapamayız avrupada 3lü orta saha ya da 442 gibi varyasyonlara gidilmeli...
Dün iyi oynadığı görüşüne de katılmıyorum Bruma'nın bireysel başarısı olmasa Merter tokatlıyordu dün...Bursa dağılınca şov yapmaya başladı....Ben Sneijder'i çok seven biriyim asla eleştirmeyi istemezdim ama vakti geldiğinde oyuncun ile vedalaşmayı bileceksin
Talisca dediğin adam bu sezon bizde olsa belki de şampiyonluğa oynuyor olurduk Talisca ile alıp veremediğiniz nedir bilmiyorum adam fıstık gibi oynuyor işte.Sneijder zamanında iyiydi yaşlanınca fizik olarak bitti.Rakipler 1 adamı markaja gönderince hiç bir etkinliği kalmıyor.Kalan tekniği de orta sahası zayıf Bursa/Adana gibi takımlara iş yapıyor.Bize geldiğinde 2 sezon maks verim alıp sonra artan şiddetle formu düştü.Bu durumunda bu maaşla takımda kalması sadece Galatasaray'a zarar verir.Ilk besiktas macinda Jouseye verdigi pas, kibirbahce macinda rodrigueze verdigi pas, trabzonspor ile ikinci macta hazirladigi pozisyonlar, bunlari ne yapicaz? Adamin gole cevirilen asist sayisi kadar gollük paslari var, hemde cogu net gol pozisyonlari. Adam öyle bir pabucun 10 numarasi ki formsuz hali ile, böyle kötü bir takimda bile göklere cikarilan talisca kadar katki saglamis.