Siz sneijder , selcuk , balta , sabri gibi kok salmislarin hangisini ne gun savunursaniz bilin ki son 2 senenin tekrari mustehaktir

cunku bu sozde babalar rikoyla iyi gecinip yan gelip yatanlar , tudorda zoru gorunce ise fitne cikaran

yontemleri de pek muteber

mesela selcuk yandas tarzinda , her gelen td zamani yagcilik , cok kosuyor takima abilik yapiyor dedirtecek ozveri , aman da amann

sabri mi , dunyanin en uyumlusu , yerine cavanda da oynasa tam bir profesyonel !!!!

sneijderdeki taktik ego savasi , "ben sneijderim sen kimsin oynat oynatma parami alirim seni kimse hatirlamaz"

bu adamlarin tavirlari yengecin kiskaclari gibi klubu esir almis vaziyette , o yuzden istatistik gol degil asil mesele

tabi selcuk gibi adama 5 sene sozlesme yapan aysalvariler , sneijdere 3 yas yaslanmisken 5 milyon euro takdir edip imzalayan dursunvariler oldukca size tekrar mustehak diyorum

insallah hepsi kalir takimda , sozlesmeleri de uzatilir

Alakası olmayan bir maçın konusunda bile aynı şeyi tekrar tekrar yazıyorsan kendini bir tart bakalım. Avatarına Tudor koyup 2 hafta kötü sonuç alınca hemen sünecek kadar düşük aidiyeti olan bir herifin düşüncelerini de s*kleyecek değilim.

tapatalk

Siz sneijder , selcuk , balta , sabri gibi kok salmislarin hangisini ne gun savunursaniz bilin ki son 2 senenin tekrari mustehaktir

cunku bu sozde babalar rikoyla iyi gecinip yan gelip yatanlar , tudorda zoru gorunce ise fitne cikaran

yontemleri de pek muteber

mesela selcuk yandas tarzinda , her gelen td zamani yagcilik , cok kosuyor takima abilik yapiyor dedirtecek ozveri , aman da amann

sabri mi , dunyanin en uyumlusu , yerine cavanda da oynasa tam bir profesyonel !!!!

sneijderdeki taktik ego savasi , "ben sneijderim sen kimsin oynat oynatma parami alirim seni kimse hatirlamaz"

bu adamlarin tavirlari yengecin kiskaclari gibi klubu esir almis vaziyette , o yuzden istatistik gol degil asil mesele

tabi selcuk gibi adama 5 sene sozlesme yapan aysalvariler , sneijdere 3 yas yaslanmisken 5 milyon euro takdir edip imzalayan dursunvariler oldukca size tekrar mustehak diyorum

insallah hepsi kalir takimda , sozlesmeleri de uzatilir
ve konuyu aldin bambaska bir yere getirdin. Böyle bisey evet kesinlikle var ama o zaman yönetim denen su anda bir ise yaramayan mekanizma ne yapacak biliyormusun, bu adamlarin ilisigini kulüp ile kesip taraftara gereken aciklamalari yapacak. Ondan sonra yemisim istatistigi, tek kelam edene yaziklar olsun. Ama bunu yapmayan lüzumsuz bir yönetim var ve bu yönetimi hala daha oradan indiremeyen bir genel kurul!!!

Yapsalar kontrat ucretleri iptal mi olacak ? Cozum basit , mevcut kontratlar bittiginde sebep ve kosullar ne olursa olsun uzatma yapilmamasi

Wesley Sneijder´in bu sezon 13 assist yapmasi, gecen sene Selcuk Inan´in 11 gol attigi sezon gibi yaniltici... Sneijder´in en iyi denildigi 13/14 ve 14/15 sezonu toplaminda 10 tane assisti bile yok...

Bunun da bir sebebi var. Galatasaray zayif takim buldugunda bir patlama yasiyor. Ama biraz direncli bir takim geldi mi, hem takim olamadigimiz, hemde yasli ve fizik olarak iyi olmadigimiz icin zorlaniyoruz...

13 assistin 8 tanesi Alanyaspor, Bursaspor, ve Akhisar maclari... Isin meselesi de bu... Bu maclari Sneijder´in assitleri olmadan yenemeyecegimizi savunanlar varmidir ? Sneijder olmadan da o maclarda 4-5 tane atardik, birakalim kazanmayi. Ücünün ortak yani cok gol yiyen takimlar olmasi. Podolski´nin Türkiye kupasindaki showlarina benziyor.

Sert tartışmalar dönmüş. Her konuda bölünüyoruz taraftar olarak. Sneijder için olmasa eksik olurdu. :)

Ben gelecek adına pek olumlu düşüncelere sahip değilim Wesley için ama çok sevilen ve takımımızda iyi şeyler yapmış bir oyuncu olduğu için yine bizi yükselteceğini düşünen ve korumacı yaklaşan taraftarımızı anlayabiliyorum. Sonuçta futbolda tek doğru yok ve belki de Sneijder gerçekten de seneye farklı bir takım yapısı içinde çok iyi olacak bunu bilemeyiz.

Ama bir konuda herkesin orta fikre varacağını düşünüyorum. Şu aşada Sneijder son 2 yılını iyi geçirmediği için gelecek sezonu doğrudan üzerine kurmak doğru olmayabilir. Planlarımızı Sneijder'ın yan rolde kalabileceği bir düzene göre yapıp sezon içindeki durumuna göre karar vermek daha doğru olur kanaatindeyim. İyi durumda olursa pastanın üstündeki çilek olur. Kötü durumda olursa da takımın düzeni çok yara almaz.

Elbette bu planlamayı şu anki karar vericilerin yapabileceğini düşünmek fazlasıyla iyimserlik ama taraftar olunca böyle şeyler hayal ediyoruz ne yapalım. :)

Yapsalar kontrat ucretleri iptal mi olacak ? Cozum basit , mevcut kontratlar bittiginde sebep ve kosullar ne olursa olsun uzatma yapilmamasi
Büyük kulüp böyle durumlarda kontrat bitimini falan beklemez, kapinin önüne koyar, aksi durumda su an ki durum herzaman ortaya cikar.

Malum herif geldiğine göre konuyu terketme vakti geldi. Hadi iyi at koşturmalar size leş ekibi.

tapatalk

ilk yarıdaki halini görünce gözlerim kanadı 2. yarıyı seyretmedim

kendisi 2. yarı kanat takıp uçtu sanırım

398f5069884ab4ecfc0614600bc40504.jpg

ne sneijderi abi birakalim bu isi
iyice Qatar'a donduk

Gitmesi gerek artık, istatistikler falan bir şey ifade etmiyor bana. Fiziksel olarak, mental olarak hiç hazır değil 2 senedir. Bu kadar para alan bir topçunun kötü oynama lüksü var ama kendine bakmama lüksü yok. Aynı şeyler başka oyuncular için de geçerli, Selçuk gibi mesela.

Değişim şart ve bu değişime büyük başlardan başlamak lazım ...

Geri
Üst Alt