Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Her eleştirene de nefret ediyor gözüyle bakmak güzel kafa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ve konuyu aldin bambaska bir yere getirdin. Böyle bisey evet kesinlikle var ama o zaman yönetim denen su anda bir ise yaramayan mekanizma ne yapacak biliyormusun, bu adamlarin ilisigini kulüp ile kesip taraftara gereken aciklamalari yapacak. Ondan sonra yemisim istatistigi, tek kelam edene yaziklar olsun. Ama bunu yapmayan lüzumsuz bir yönetim var ve bu yönetimi hala daha oradan indiremeyen bir genel kurul!!!Siz sneijder , selcuk , balta , sabri gibi kok salmislarin hangisini ne gun savunursaniz bilin ki son 2 senenin tekrari mustehaktir
cunku bu sozde babalar rikoyla iyi gecinip yan gelip yatanlar , tudorda zoru gorunce ise fitne cikaran
yontemleri de pek muteber
mesela selcuk yandas tarzinda , her gelen td zamani yagcilik , cok kosuyor takima abilik yapiyor dedirtecek ozveri , aman da amann
sabri mi , dunyanin en uyumlusu , yerine cavanda da oynasa tam bir profesyonel !!!!
sneijderdeki taktik ego savasi , "ben sneijderim sen kimsin oynat oynatma parami alirim seni kimse hatirlamaz"
bu adamlarin tavirlari yengecin kiskaclari gibi klubu esir almis vaziyette , o yuzden istatistik gol degil asil mesele
tabi selcuk gibi adama 5 sene sozlesme yapan aysalvariler , sneijdere 3 yas yaslanmisken 5 milyon euro takdir edip imzalayan dursunvariler oldukca size tekrar mustehak diyorum
insallah hepsi kalir takimda , sozlesmeleri de uzatilir
Büyük kulüp böyle durumlarda kontrat bitimini falan beklemez, kapinin önüne koyar, aksi durumda su an ki durum herzaman ortaya cikar.Yapsalar kontrat ucretleri iptal mi olacak ? Cozum basit , mevcut kontratlar bittiginde sebep ve kosullar ne olursa olsun uzatma yapilmamasi
Sakin Vasfi reyiz, bak bir kac haftaya barca sampiyon.
Kimi tavsiye edersiniz sayin Cund?ne sneijderi abi birakalim bu isi
iyice Qatar'a donduk
Kimi tavsiye edersiniz sayin Cund?
tamamne bilim
kalabilirde farketmez