Belki sana ne olabilir ve evet burdaki herkes medyanın ne bok olduğunu biliyor. Ancak medya tarafından manipüle olan bir sürü insan var.

Evren Göz'ün yazdıklarından sonra kışın eve portakal almamayı düşünüyorum. Manipüle oldum çünkü

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Sanırım defolmus

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evren Göz‏ @evrengoz
Sneijder'e ceza gelme ihtimali çok yüksek. Kadro dışı ya da para cezası; toplantı bitince netleşir.

Kadro disi birakilsin

Bunu sneijder hakkinda yazmak istemezdim ama yillik 5m kazanan bir oyuncu, 2 yildir yerlerdeyse, anca kotu takimlara karsi iyi oynuyorsa, sezon oncesi kilo'lu, sezon ortasinda kilo'lu ve sezon sonunda hala kilo'lu ise, sneijder'den kurtulmanin tek yolu kadro disi birakmak, yoksa 1 sene daha oynar ve bu sefer daha da kotu oynar, artik yaslandi, vucut kaldirmiyor, takimda en cok para kazanan sneijder, bu gosterdigi performans icin 5milyon vermek deger mi? Degmez. Avrupa'da hic bir takim sneijder'e yillik 5milyonu birak 3milyon bile vermez.

Ben artik sneijder ve selcuk'u ilk 11'de gormek is-te-mi-yo-rum.

Ohhh

Sent from my iPhone using Tapatalk

OrZX-r.gif

Hadi gözünüz aydın

Başlığı #10 Adem Büyük olarak revize ediniz @DTÖ

893b9924bc3a5b25c663f37b9fcd8d8d.jpeg

kadro disi karari cok sacma olur

Ya yürü git işine. Biz ne diyoruz burada herif gelmiş medya diyor.
eee yeter be ikide bir hoşunuza gitmeyen bişey yazılınca adeti gelmiş karılar gibi atarlanıyorsunuz. Deminden beri yazdıklarıma bak, iki oyuncu içinde aynısını yazmışım, ikisininde artık bu takımda yeri yok. Buraya gelip millete sneijder eleştirilince Selçuğa laf atılıyor diyorsun halbuki aynı boku selcuğu savunarak kendin yapıyorsun. Melonun nasıl gönderildiğine şahit olan takımın taraftarı medya da kim oluyormuş diyor.

Son düzenleme:
Sezon bitmis senin kadro disi birakman erken tatil olur onun icin

cok disiplinliyiz ama

Kadro disi birakilsin hollanda milli takiminin en kritik döneminde (Haziran ayi) kadroda olmasin

Sneijder icin en buyuk ceza milli takimda olmamasi

eee yeter be ikide bir hoşunuza gitmeyen bişey yazılınca adeti gelmiş karılar gibi atarlanıyorsunuz. Deminden beri yazdıklarıma bak, iki oyuncu içinde aynısını yazmışım, ikisininde artık bu takımda yeri yok. Buraya gelip millete sneijder eleştirilince Selçuğa laf atılıyor diyorsun halbuki aynı boku selcuğu savunarak kendin yapıyorsun.

Ben Selçuk'u mu savunuyorum? :asd22:

Sucuğu azaltmanı tavsiye ediyorum Kenan Komutan.

Ben Selçuk'u mu savunuyorum? :asd22:

Sucuğu azaltmanı tavsiye ediyorum Kenan Komutan.
hayır selcuğun kendisini savunma değil ama burda sneijder için yazılanlara karşı selçuk örneği veriliyor, çünkü aynı haltı yiyen selçuk ama melek gibi gösterilen selçuk. Konu bu olmasına buna değinilmesine rağmen gelmişsin buraya sneijder eleştirirken selcuğu öne atmayın demeye getiriyorsun, bir yerde aynı boku yiyorsun. Hoşuna gitmeyen bir cevap alıncada yine git işine, sucuk, he he yav he he diyorum.

Lan daha şurda ne kadar oldu meloyu medyada ki şakşakçıların hazırladığı tuzaklar ile gönderdiler, balık bile sizden daha iyi hafızaya sahip.

Son düzenleme:
hayır ssvunma değil ama burda sneijder için yazılanlara karşı selçuk örneği veriliyor, çünkü aynı haltı yiyen selçuk ama melek gibi gösterilen selçuk. Konu bu olmasına rağmen gelmişsin buraya sneijder eleştirirken selcuğu öne atmayın demeye getiriyorsun, bir yerde aynı boku yiyorsun. Hoşuna gitmeyen bir cevap alıncada yine git işine, sucuk, he he yav he he diyorum.

Yav kardeşim beyninde sıkıntı mı var?

Ben diyorum ki, medyadan bana ne? Medyanın ne halt olduğunu biliyoruz. Hatta Selçuk, Sneijder'den önce gitmeli de yazdım ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Sen diyorsun ki bana Selçuk'u savunuyorsun.

Sonra Almancı deyince kızıyorsunuz.

Geri
Üst Alt