Yahu yok öyle birşey. Herkes biliyor kimin suçlu olup olmadığını.

Bence bu durumda en suçsuz Tudor. Dursun da, Sneijder de, Bruma da suçlu.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Suçsuzsa bile geldiğinden beri olayları yönetme biçimi çok yanlıştı reis Galatasaray'ın teknik direktörü böyle olmaz olayları krizleri yönetebilmeli ...

yıllık toplamda 4 milyona yakın para alan tolga ve eren adındaki 2 kazma sneijderin sol ayağı etmez. adam superman değil tudor ve dursunun itinayla içine ettiği her futbolcusunun sürünerek top oynadığı yerde tek başına harikalar yaratmasını bekleyen bi zahmet konuşmasın. adamı günah keçisi yaptılar 2 şerefsiz hainin hedef göstermeleriyle

Ben onun yarisi alan hagiyi de izledim , 35 yasindayim , bir oyuncunun istediginde oyuna nasil tek basina da yon verebildigini biliyorum

acip izleyebilirsin zidane , maradona ya da cruyff un zamaninda nasil bireysel becerileri ile takimin en durgun zamanlarinda neler yaptiklarini

Oğlum beni neden Sneijder düşmanı yaptın, merak ediyorum. Sneijder'i sevdiğimi inkar etmiyorum zaten. Mevcut halini eleştiriyorum.

Ayrıca eski postları aramana gerek yoktu. İsteseydin ben sana atardım.

Şu ortamda eleştirmiyorsun gitmesini istiyorsun ne yazık ki :red:

forumun kafa iptal.Allah akıl fikir versin bize önce.onun bunun erkekliğine laf edeceğinize aynı çatı altında toplanmaya bakın.taraftar bile birbirini yerken biz bitmişiz demektir.

Ben onun yarisi alan hagiyi de izledim , 35 yasindayim , bir oyuncunun istediginde oyuna nasil tek basina da yon verebildigini biliyorum

acip izleyebilirsin zidane , maradona ya da cruyff un zamaninda nasil bireysel becerileri ile takimin en durgun zamanlarinda neler yaptiklarini
yuh arkadaş adam maradona zidane ile kıyaslamış bu bahsettiklerin dünya tarihinin en iyi topçuları hagi de bunlara dahil. sneijderin o kalibrede olduğunu düşünüyorsan zaten eleştirme hakkın yok adamı. günümüz futbolunda messi ve ronaldo bile tek başına takımı sırtlayamıyor çoğu zaman modern futbolda takım kötüyse bireysel beceri çoğu zaman işe yaramıyor. messi bile işlemeyen bi arjantin milli takımında yokları oynuyor

Son düzenleme:
Bu yönetimin A dediğine GSC ailesi B diyecektir şüphesiz!

Adem Büyük değil Wesley Sneijder diyecektir!
Tugut Doğan Şahin değil Bruma diyecektir!
Selçuk, Tolga, Sabri değil Transfer diyecektir!
Dursun Özbek değil SEÇİM DİYECEKTİR!

Kulubun basarisizligini Sneijder'e yuklemek komik olmus, hadi futbol'da sneijder yuzunden birsey yapamiyoruz, diger branslarda'dami Sneijder yuzunden kazanamiyoruz?

Bu yönetimin A dediğine GSC ailesi B diyecektir şüphesiz!

Adem Büyük değil Wesley Sneijder diyecektir!
Tugut Doğan Şahin değil Bruma diyecektir!
Selçuk, Tolga, Sabri değil Transfer diyecektir!
Dursun Özbek değil SEÇİM DİYECEKTİR!

insanlar cadı avı yapmayı çok severler. tudor ve dursun alın size 2 cadı bruma ve sneijder dedi ve ne yazıkki bazıları da çok güzel yedi. aynısını meloya yaptılar böyle devam helal size dursun için kulübün altına bi dinamitte siz koyun.

Ya sen ne mal bir cocuksun yavrucugum

Dursun nefretinden dolayi gercekleri de mi konusmayalim

Bitmis hali 13 assist yapiyor, Sneijder'e yuklendiginiz kadar Semih ve Sabri'ye yuklenseydiniz keske, 0 katki , Sneijder en azindan katki yapiyor.

Ayrica sen kime mal diyorsun? Haddini bil akilli ol klavye delikanliligi yapma.

Bitmis hali 13 assist yapiyor, Sneijder'e yuklendiginiz kadar Semih ve Sabri'ye yuklenseydiniz keske, 0 katki , Sneijder en azindan katki yapiyor.

Ayrica sen kime mal diyorsun? Haddini bil akilli ol klavye delikanliligi yapma.

Sana diyorum hollandali kaaskop

13 assist'i 6 macta yapmis,bursa-akhisar-alanya-rize gibi takimlara assist yapmis heyt be hepsi de dunya devi masallah

Sana diyorum hollandali kaaskop

13 assist'i 6 macta yapmis,bursa-akhisar-alanya-rize gibi takimlara assist yapmis heyt be hepsi de dunya devi masallah

O rakiplere karsi bile gol veyahut assist yapamiyanlarla dolu kadromuz, sizin derdiniz Galatasaray degil, sizin derdiniz Sneijder.

Geri
Üst Alt