Sneijder: "Ben kesinlikle Galatasaray'da çok mutluyum ama benden memnun olmayan birisi varsa o da bunu söylemeli."
Sneijder: "Ben takım içinde bir sorun değilim; hiç kimse bu takım içerisinde bir sorun veya problem değil."
Sneijder: "Yapmamız gereken tek şey, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi futbolumuzu oynamak."
Sneijder: "Soyunma odasında neler yaşandığına dair çokça spekülasyon var. Biz bir takımız ve kimsenin birbiriyle sorunu yok."
Sneijder: "Savaşmaya devam edeceğiz ve kendimizi yeni sezona hazır tutacağız." (TRT Spor)
Takımın birbirleriyle sorunu olmadığı belli hayatınız tey tey geçiyor istediğinizi alıp istediğinizi postaliyorsunuz maaşlar güzel antremanlar yumuşak daha ne olsun. Dua edin Fatih Terim filan gelmesin alayınızın içinden geçer.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder konusunda merak ettigim birsey var

Avrupa liginde 1 on eleme oynayacagimiza gore ligi biraz erken acacagiz, tahminim temmuz'un ilk haftasi olur, ozaman sneijder ilk kampa katilacak mi acaba, yoksa yonetime ben ailem ile ibiza'da tatildeyim ikinci kampa katilirim mi diyecek.

Sneijder konusunda merak ettigim birsey var

Avrupa liginde 1 on eleme oynayacagimiza gore ligi biraz erken acacagiz, tahminim temmuz'un ilk haftasi olur, ozaman sneijder ilk kampa katilacak mi acaba, yoksa yonetime ben ailem ile ibiza'da tatildeyim ikinci kampa katilirim mi diyecek.
O aslinda cogu 'yabanci' futbolcu icin gecerli, bakalim o zamana kadar daha neler yasanacak bu kulupte. Ondan sonra oyle bir durum olursa burada oyuncunun ne istedigi degil yonetimin cevabi merak konusu.

Yönetimin cevabı ne olacak sanki Bruma Sneijder gibi adamları göndermek için eline fırsat geçmiş saniye beklemezler

yerlerinede hemen Tunay Torun'la Emre Akbaba alınır ...

O aslinda cogu 'yabanci' futbolcu icin gecerli, bakalim o zamana kadar daha neler yasanacak bu kulupte. Ondan sonra oyle bir durum olursa burada oyuncunun ne istedigi degil yonetimin cevabi merak konusu.

muslera haricinden hicbiri 1 gün bile fazla izni haketmiyor musleraya ekstradan izin bile verileblir

sneijder efendi senelik 5 milyon alacak ibizada viskisini yudumlayacak diye gelmeyecek vay anasını keyfe bak

Dünyanin en iyi 10 numarasi kapaklari takiyor
Golü haricinde Sinana ve Brumaya yüzde yüzlük asistleri var degerlendirilmeyen

İyi bir paraya satılacaksa satılabilir; değilse kalsın başımızın tacıdır. İyi oyuncu, ölüsü iş yapıyor. Tudor'la ego savaşına girmezse ve buna karşılık tudor biraz (fazla değil) rahat bıraksa tolere etse çok iyi anlaşacaklarını düşünüyorum.

Messi gelecek hafta Osmanlıspor maçında 10 numaramız olarak sahaya çıksa sıçar; net söylüyorum sıçar. Futbol takım oyunudur. 11 kişinin uyum içinde sergilediği bir gösteridir. O uyum, kareografi ne kadar güzel olursa o kadar başarılı olursun. Başakşehir neden şampiyonluğa oynuyor? Bu soruyu sorun kendinize. Bir de şunu analiz edin: Başakşehir'in oyuncuları bizim oyunculardan daha mı iyi!

Sneijder de takım oyuncusudur. Tıpkı Messi gibi. Messi'nin dünya kupalarında hiçbir şey yapamamasının sebebi de takım oyuncusu olmasıdır. Barcelona'daki sistem hiçbir kulüpte yok. Adamların futbol politikasıAB D dış siyaseti gibi. Teknik direktörler değişebilir, ama sistem değişmez. Bir de iyi bir jenerasyon yakaladılar tabi. Yeni oyuncuları, doğru oyuncuları sisteme oturtmaya çalışıyorlar. Maçları izleyin bir oyuncunun ayağında 5 saniyeden fazla top kalmaz.

Wesley düşmanlarının sesleri kesilmiş. :D

Yahu şunu anlamıyorsunuz; bu kadroda kimi getirsen performansı düşer. Ama iyi bir kadro kurulursa bu takımın en önemli yıldızı yine Wesley Sneijder olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Linç edilebilirim ama yine de yazacağım. İki haftadır golleri şahane ama oyunu hala kötü. Takımdaki çoğu oyuncu gibi hareket edemiyor. Tuhaf bir şekilde top ayağına değince 5 metre açılıyor. Bunu Sabri ve Selçuk yapınca garipsemiyorduk ama Sneijder'da da başladı. Bence bunu herkes görüyor ama sevdiğimiz için konduramıyoruz.

Farklı şartlarda iyi olacağına dair inancı olanları anlayabiliyorum ama 2 kötü sezon üst üste olunca geleceğe dair bazı soru işaretlerinin oluşması da doğal karşılanmalı.

@Mustafa Sevim

iyi hoş diyonuz da önde kapasite eksilerde adamlar oldukça Sneijder bu takımda sürekli böyle oynayacak. Bizim icin fazla lüx.
Kilolu ve koşmuyor ayrıca
Adam her macta cok kosanlar listesinde ama ben kosu mesafesini ilk siraya koyanlardan degilim.
Bir oyuncu 12-13 kilometre kosup hic bir ise yaramiyorsa neyleyim ben öyle kousuyu.

Yav arkadaş Selçuk'da çoğu zaman takımın en çok koşan adamlarından oluyor du o da duran toptan filan gol atıyor du

Şunu anlamıyorsunuz 90 dakika boyunca 1-2 klas pas atacak frikik olursa gol atacak diye Sneijder-Selçuk-Poldi ye o kadar insiyatif tanıyamazsın

Sneijder-Selçuk-Poldi üçlüsünü taşıyabilecek bir kadro kurman imkansız kere imkansız ... bu üçlüye birde üstüne Bruma'yı taşısın takım Yasin'i taşısın takım ee

Sonra neden herkes elini kolunu sallayarak bizim kaleye geliyor ?

Gerçekten futbol cahili yorumlar dolaşıyor forumda dün gaziantep'in o kadar pozisyona girmesi tamamen Semih'in Ahmet'in suçu zaten değil mi ? 2 tane stoper alsak hiç pozisyon vermiycez di mi ?

sahada kendini dolaştırmaya hali kalmayan Sneijder Selçuk illa 6 pas'ta top ayağıma gelse de yapıştırsam diyen Poldi her şeyi ben yapmalıyım diyen defansı umurunda olmayan Bruma oynarsa tek derdi beleş gol atmak olan Yasin var sonra neden bu takım bu kadar çok pozisyon veriyor

Geri
Üst Alt