İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Schneiderlin ile takas edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın birbirleriyle sorunu olmadığı belli hayatınız tey tey geçiyor istediğinizi alıp istediğinizi postaliyorsunuz maaşlar güzel antremanlar yumuşak daha ne olsun. Dua edin Fatih Terim filan gelmesin alayınızın içinden geçer.Sneijder: "Ben kesinlikle Galatasaray'da çok mutluyum ama benden memnun olmayan birisi varsa o da bunu söylemeli."
Sneijder: "Ben takım içinde bir sorun değilim; hiç kimse bu takım içerisinde bir sorun veya problem değil."
Sneijder: "Yapmamız gereken tek şey, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi futbolumuzu oynamak."
Sneijder: "Soyunma odasında neler yaşandığına dair çokça spekülasyon var. Biz bir takımız ve kimsenin birbiriyle sorunu yok."
Sneijder: "Savaşmaya devam edeceğiz ve kendimizi yeni sezona hazır tutacağız." (TRT Spor)
O aslinda cogu 'yabanci' futbolcu icin gecerli, bakalim o zamana kadar daha neler yasanacak bu kulupte. Ondan sonra oyle bir durum olursa burada oyuncunun ne istedigi degil yonetimin cevabi merak konusu.Sneijder konusunda merak ettigim birsey var
Avrupa liginde 1 on eleme oynayacagimiza gore ligi biraz erken acacagiz, tahminim temmuz'un ilk haftasi olur, ozaman sneijder ilk kampa katilacak mi acaba, yoksa yonetime ben ailem ile ibiza'da tatildeyim ikinci kampa katilirim mi diyecek.
O aslinda cogu 'yabanci' futbolcu icin gecerli, bakalim o zamana kadar daha neler yasanacak bu kulupte. Ondan sonra oyle bir durum olursa burada oyuncunun ne istedigi degil yonetimin cevabi merak konusu.
Yanina iki tane gollük pas ve bir tane gollük kafaya orta koysaydi selcuk macta biseyler yapti denebilirdiDuran toptaki golü bu değil Selçuk atsa iyi oynuyor mu diyecektik
Duran toptaki golü bu değil Selçuk atsa iyi oynuyor mu diyecektik
Mustafa SevimYanina iki tane gollük pas ve bir tane gollük kafaya orta koysaydi selcuk macta biseyler yapti denebilirdi
Duran toptaki golü bu değil Selçuk atsa iyi oynuyor mu diyecektik
Adam her macta cok kosanlar listesinde ama ben kosu mesafesini ilk siraya koyanlardan degilim.@Mustafa Sevim
iyi hoş diyonuz da önde kapasite eksilerde adamlar oldukça Sneijder bu takımda sürekli böyle oynayacak. Bizim icin fazla lüx.
Kilolu ve koşmuyor ayrıca