S.bilgin konuştukça portakal boys çıldırıyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi benim Sneijder'i artık bu takımda istemediğimi herkes biliyordur *görüşümü şöyle değiştiriyorum Sneijder'de tıpkı Muslera ve Bruma gibi Dursun yönetiminde satılmamalı kesinlikle Dursun Sneijder'i satıp Emre Akbaba'yı alacak çünki adım kadar eminim biliyorum bunu

Sneijder'den hala üst düzeyde yararlanabiliriz kesinlikle Sneijder varsa kesinlikle 4-2-3-1 oynıycaz bir kere burası kesin

Sneijder'in arkasına koyduğumuz 2 adam ile Sneijder seneyede bu takımda formasını sahaya bıraksa iş yapar burası kesin

William Vainqueur gibi defansı fiziği çok güçlü bir CDM

Wylan Cyprien tarzında oyunu çift yönlü oynayacak çevik bir B2B orta saha

Hani illa isimlere takılmayın isim odaklı bir insan değilim ben sadece tarz olarak verdim bu isimleri

------Sneijder------
Cyprien---Vainqueur

Şu gibi bir orta saha ile takım bayağı arşa kalkar sahada imtiyaz verdiğimiz tek adam Sneijder olur topsuz oyunda adam kovalamasını top çalmasını beklemeyiz o da gücünü idareli kullanır seneye

Yazın ortasında kamp başlar başlamaz sorunlar bütün gazeteleri kaplar kardeş kendimizi kandırmayalım bize çalışacak adam lazım kıçını gezdirecek degil. Sneijder kampa filan geç gelir biz yine buralarda oluruz o zaman zaten hep beraber küfür ederiz. Adamın takıma yeteri kadar saygısı yok çalışmıyor kilo alıyor TD e kafa tutuyor filan yaz ortası sonu gibi buralarda olur yine konuşuruz kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazın ortasında kamp başlar başlamaz sorunlar bütün gazeteleri kaplar kardeş kendimizi kandırmayalım bize çalışacak adam lazım kıçını gezdirecek degil. Sneijder kampa filan geç gelir biz yine buralarda oluruz o zaman zaten hep beraber küfür ederiz. Adamın takıma yeteri kadar saygısı yok çalışmıyor kilo alıyor TD e kafa tutuyor filan yaz ortası sonu gibi buralarda olur yine konuşuruz kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaparsa eleştirmek sonuna kadar hakkımız eleştirenlerin içinde bende olurum elbet zaten böyle olması gerekiyor bu yanlış bişey değil ki Biz Galatasaray'ı tutuyoruz futbolcuları isimleri değil tabi sizde haklısınız burdakilerin yarısı Galatasaray taraftarı değil ya Sneijderspor ya Aysalspor ya Yerlispor ya Muslera&Brumaspor herkes tutturmuş bişey gidiyor kimse hiçbir isim Galatasaray'ın önünde değildir buna takıma gelmesini en çok istediğim balotelli den takımda ki Sneijder Bruma Muslera' ya kadar herkes dahil

Ayrıca Sneijder kariyerinin hiçbir döneminde öyle sorunlu karakter olmamıştır burası var reis ha ipleri ele aldı 2 yıldır onun istediği oluyor bu kimin suçu ? Dursun'un suçu adam'ın kankasını Sneijder istedi diye transfer et Sneijder istedi diye joR'i takımın başına getir Sneijder'le hayvani şartlarda sözleşme imzala Sneijder seviyesinde bir adam zaten takıma geldiğinde bazı takım içi güçlerinde zirvesine gelir hani arkasına birilerini takar ama yine yönetimsizlik suçu Sneijder'e bu kadar yetkiler veriyorsun sonra bir anda Tudor'u getirip tamamen Sneijder-Bruma-poldi üçlüsünün üstünü çizme operasyonuna kalkışıyorsun Sneijder de biliyor bizim kadar karşısındaki yönetimin ezikler ordusu olduğunu adam tabiki istediği herşeyi yapar burada

Hani bu sözlerim yanlış anlaşılmasın ben Sneiijder'i bruma'yı poldi'yi savunmuyorum kesinlikle benim direttiğim şey aslında birçok sorunun yönetimsizlik yüzünden olduğunu anlatmaya çalışıyorum
Sneijder sorununun baş aktörüde bu
Bruma sorunununda
Poldi'nin 3 kuruşa satılmasıda o yüzden
Takımın bu hale gelmeside o yüzden

Özbek: "Sneijder ile 1 sene daha kontratımız var. Şu an kendi vereceği bir karar. Kulübün fazla söz söyleyecek bir durumu yok."

Bruma sneijder Linnes.. bu üclüyü nadir gördük maalesef .
Efsaneden yeniden efsane paslar

Tudorun kafasina füze gecir . Hakkindir

Neden çıktığını çözemedim. Yerine girenleri sahada görmedim.

Önümüzdeki sezon arkasına adam gibi orta sahalar, yanına Bruma gibi adam, önüne ayağı düzgün bir forvet koyun. Bu adamın ölüsü 10 gol, 20 asistlik performans sergiler.

Bütün kilit paslar bu adamdan geliyor. Cikti takim atak yapamadi.

3 golde de atagi baslatan kendisi.

Kafayı futbola verince oynanıyomuş demek ki.
İnşallah milli takıma seçilmek için değildir bu çaba

Geri
Üst Alt