Aslında olumsuz bakıyordum Sneijder'ın kalmasına ama hem son haftalardaki skor katkısına, hem de dün attığı paslara bakınca bir sezonu daha çıkarabileceğine ikna olmaya başladım

Ama takım dizaynı çok önemli olacak. Sneijder hareket edemeyen bir oyuncu. Etrafına da öyle oyuncular koyarsak patlarız bu sene olduğu gibi. Hücumda kısır bir takım oluruz yine. Öte yandan böyle bir takım savunma da yapamıyor zaten.

Beklerin hücum desteği verebildiği, orta sahada sıkı, hücumda hareketli, hantal olmayan bir takım olmamız gerek. Bu tabloda Sneijder'dan alacağımız faydayı yukarı çekebiliriz.

Bu beklentiyle elbette sneijder dan verim alinir ama alinan o verimin karsiligi 5 milyon euro mudur

Evet dün çıkana kadar iyi işler yaptı ama bu sizi kandırmasın.

Sneijder gitmeli.. Muhtemelen Amerikan Ligine gidecek. Hem kendi için hem kulup için en iyisi bu olur.

Evet dün çıkana kadar iyi işler yaptı ama bu sizi kandırmasın.

Sneijder gitmeli.. Muhtemelen Amerikan Ligine gidecek. Hem kendi için hem kulup için en iyisi bu olur.
Sonra seneye 1 yaş ilerlemiş sneijder 30 hafta yatınca dövünup durmamak için para etme ihtimali varken hemen satilmali.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki yıldır önüne komple bir st arkasına dinamo bir önlibero koyamadık. cok büyük bir silahı iki senedir heba ettik.

ya sneijder üzerine takım kurulsun yada 4-4-2 sistemine gecilsin. sneijder ile devam etmeyeceksek baska bir 10 numarada gelmesin. sneijder den sonra attan in essege bin gibi olur.

Takımın en önemli 3 oyuncusu Bruma-Sneijder-Muslera

Bruma'yı el birliğiyle harcadınız ki bazıları nasıl seviniyor şimdi Bruma'yı 18'e filan sattık diye kap bildirimi gelsin görücem ben o 18'i
Sneijder adım kadar eminim bu yaz transfer dönemiyle birlikte karalama haberleri Sneijder'i kötüleme haberleriyle gönderecekler adamı

Elimizde bir tek Muslera kalıyor ...

Muslera+ 10 tane Ptt 1. lig topçusu ile en fazla 10. 11. filan tamamlarız seneye adım kadar eminim

Ama su unutulmasin , muslera icin hic bir zaman gonderilmesi konusunda bir catlak ses olmadi , ne seyircide ne yonetimde , adam resmen birlestirici unsur takimda , pozitif enerji kaynagi

allah askina muslera ile sneijder i brumayi karsilastirmayin

sneijder in yarattigi ikilikler , her hocayla ilgili tavirlari , millete yaptigi el kollar , 2 senedir yatmasi , brumanin suregelen disiplinsizlikleri vs vs

bunlarin hangisini muslerada gordunuz ? Muslera gibi kisilikleri olsa bu 2 oyuncu icin kim gitsin etsin derdi , hangi seyirci ya da hangi teknik adam ?

Yanarim ki Sneijderin önünde hic adam gibi bir forvet koyamadik (Drogba haric ve o Sezon zaten mükemmel oynadi )

Mukemmel oynadi , drogba da vardi , e telles melo muslera hepsi vardi , baslarinda irkci hamza degil
mancini de vardi

e o zaman biz neden nisanda fb den cift haneli puan farki yedik o zaman ?

90560bd3c45510e0314f5bd178c55523.png

Avrupa'da en çok asist yapan 3. futbolcu imiş Sneijder helal olsun valla ...

Başarılar Wes, kaç maç kaldı rekoru kırmaya?

Dakika 81 ve Sneijder oyunda!

Geri
Üst Alt