Aga ciddi diyorum benim kendime göre standardim var ve bu isimlere göre degismez. IBB comparisonu o yüzden yaptim. Cünkü Galatasaray üzerine uygulanan ayni mantigi, diger takimlar üzerine ayni sekilde uygulamayanlar cok. Objektif hic kimse tam olarak degil, ama cogu insandaki sikinti subjektif standartlarini bile, duruma göre sekillenmesidir. Podolski´yi en cok ben istedim, gitmesine onun da sevindim. Onun da sahadaki durusu ofsayt. Böyle topcular ile sampiyonluk hayal.

IBB kagit üzerinde yeni yeni güclendi, ama takimin dengesi bozulup, cuval gibi yuvarlanirsa da sasirmam. Ama takimda isleyen bir düzen var su an.

30 Milyonda, 50 Milyonda harcasak. Saga Feguli, sola Konop gelse, merkeze lemina, stopere Acerbi, sag beke Corchia, sol beke clichy (gelseydi) ozaman bile garanti etmezdim sana sampiyonlugu. Cünkü bana göre sampiyonluk kagit üzerinde kazanilmiyor.

Tek forvet oynayacagiz bu sezonda, ve yabanci hocamiz var. Bunlar bir kere basarisiz alametleri maalesef. Sneijder kalsada, hoca baska bir yabanci olsa da aynisini düsünürüm. Tudor ofansif oynatmak istiyorum, oyuncular gerek onun icin diyerek umut vaat etti. Sözde kalmaz ise, bu demir yumrugu ile ligin anasini aglatabilir belkide.

Tudor´u niye destekliyorum ? Galatasaray´daki lakaitlikten sikayetciyim. Galatasaray´in büyük takimlarin temposunda calismasini istiyorum. Futbolcularin yöneticilere hoca sikayet edebildikleri dönemlerin bitmesini istiyorum. Tudor ile de, Tudor sonrasi da böyle bir Galatasaray istiyorum. Bu uzun vadede basari getirir zaten.

Türkiye´deki hain yönetimler varken bu mümkün mü ? Mucizeler zaman ister, ama elbette ki cok zayif bir oran var.

Yani realist düsünmüyor degilim, onu yaparsak, illaki hemen bu olurcu´lardan degilim. Ama takimimda düzen ve dissiplin istiyorum. Ve basarinin sirri burada yatar. Bunun uyumlu bir sekilde, taviz verilmeden devam edilmesi zordur, belki de olmayacak. Ama su an ki yolun ucunda,Türkiye liginin katar light olmaktan cikmasinin ucunu görüyorum.
Adem,ben senden garanti istemedimki.Fakat ben sana eldeki kadronun ilk 3 yapamayacağını garanti ediyorum..O kurduğun kadronun garantisi yok fakat şampiyon olsa bunlar nasıl şampiyon olmuş der misin?Bizim sorun ilk 11deki en az 7-8 kişinin çok zayıf olması.Adamların Galatasarayda oynaması onları kağıt üstünde daha iyi yapmaz.Tarık Çamdalı da bu takımda oynadı ve kazara oynamaya devam etse kağıt üstünde iyi oyuncu mu olacak?Yetersiz diye Uğuru-Ferhatı gönderiyoruz ama aldığımız adamlar onlardan da kötü.

Sneijder şu anda kurban ediliyor bu çok net. Fakat bu noktaya gelmesinde kendi payı da var bu da net. Takımın iki-üç sezondur Florya'da paramparça olmasında etkili adamlardan biridir. Yerlileri ve takımın genel dengesini bozan Sabri ile birlikte yabancıları da bozan Senijder oldu. Burada da yönetimin haysiyetsizliği etkilidir. Rierekerink ile yola devam etme kararını verirken aslında Sneijder'e sonsuz kredi verdiler, Sneijder de iktidarı ele geçirdiğinin farkında idi. De Jong transferinde etkisinin olmadığına asla ama asla inanmam. Herneyse yönetim geçen sezon Sneijder'e al takım senin dedi, bu sezon ise bunu inkar edip Sneijder ile birlikte geçmişi gömüyorlar.

Sneijder'in takımda yeri her zaman ayrı olacaktır ama benim gözümde tek eksiği disiplinsizlik olan Lincoln'den daha masum değildir. Bu adam bu takımın en çok kazanan ismidir. Belki tarihimizde en çok para ödediğimiz adamdır o kadar hakim değilim. Fakat iki sezondur oynamıyor. Ne bir profesyonel olarak kendisine iyi baktı ne de Flroyada üstlendiği sorumluluğu layıkıyla yerine getirdi. İki sezondur izlediğim Sneijder'in üç sezondur izlediğim Selçuk'tan çok ufak farkları var o kadar. Hal böyleyken gitmesine üzülmem ama ligde kalmasına üzülürüm. Her ne kadar bize faydalı olmayı bıraktıysa da gittiği yerde bize ilk geldiği sezonun etkisini yapabilir, etkili ve çok güçlü bir silahtır umarım Başakşehire falan gitmez.

Velhasıl gidişine değil de bu şekilde gidişine ve gideceği yere canım sıkılıyor.

Aysal almiş ya wesleyi. Terimin son tercihiydi.

Kuyruk acısı başka bir şey.
Bir kaç hafta önce demiştim kabullenmedi kimse ama Sneijdere kin kusan çoğu kişi Terim'e olan aşırı sevgisi ile tanınanlar nedense. İlginç değil mi.

sent via GSC

Cidden bu konuda çıkıp konuşmayarak, gerçekleri anlatmayarak hata eden Sneijder diye mi düşünüyorsun?

Bu kadar kin ve öfke inanılır gibi değil.

Koskoca Galatasaray'ın hocası ve Başkan'ı planlarımızda yok, kendisi ile yolları ayırmak istiyoruz diyemiyor Sneijder mi desin. Adam ayrılmak istemiyor bu açık bence. Ne desin daha?
Çok kolay ayrılmak istemiyorum desin senin gibi destekleyenler ortalığı yikmaz mı kardeş?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic sorun değil. Parayi biraksa tesekkur mu edeceksin birakti diye?

Bu sozlesmeyi bu adamla yapan Dursun degil mi? Simdi gondermek istiyor, adamin da 1 yıllık sozlesmesi var. Verirsin 1 yıllık alacağını gider.

Wesleyi göndermenin bedeli 5 milyon Avro. Kalır takımda alt yapıyla takılır çatır catır yine alır bu parayı.

Bu zorunuza gitmemeli. Bu adam parasıni almadan gitse sen ve senin zihniyetindekiler " o kdr kazandı bunu da almasın " diyeceksiniz.

Inanamiyorum arkadaş, dursun gibi bi malla ciddi ciddi ayni safta olan var.
Benim zoruma değil hoşuma gider ama sneijder için bu yaşta ağır olur kardeş emin olabilirsin.

Çok kolay ayrılmak istemiyorum desin senin gibi destekleyenler ortalığı yikmaz mı kardeş?

Hem kendisi hem menajeri dedi zaten. Biz de ortalığı yıkıyoruz zaten. Havaalanı filan ortada. 2-3 transferle kazanılan kredi olmasa daha büyük şeyler de olurdu.

Sneijder'in gönderilmesi GS için en yararlısı artık. Yönetim ve teknik direktör tavrını gösterdi. Taraftarın bir kısmı da Sneijder'i en baştan beri bazı sebeplerden dolayı benimsemedi zaten. O yüzden geçen sezonki performansından dolayı Sneijder'in gönderilmesini istiyor taklidi yapmasınlar daha fazla. Bu nedenlerle GS Sneijder'den daha fazla katkı alamaz.

Sneijder'in gönderilmesi GS için en yararlısı artık. Yönetim ve teknik direktör tavrını gösterdi. Taraftarın bir kısmı da Sneijder'i en baştan beri bazı sebeplerden dolayı benimsemedi zaten. O yüzden geçen sezonki performansından dolayı Sneijder'in gönderilmesini istiyor taklidi yapmasınlar daha fazla. Bu nedenlerle GS Sneijder'den daha fazla katkı alamaz.

Şu nasıl olabilir gerçekten aklım almıyor. 28 yaşında dünya futbolunun zirvesinden gelen adama gerçekten böyle bir tepki var mı en başından bu yana? Terim yüzünden mi? Sneijder'in önüne yazdığı iki adam Kaka ve diego idi. Kaka o gün bugündür ortada yok Diego ise malum. Hakikaten çok ilginç bir düşünce yöntemi.

Gg portakal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu en fazla %10'luk kısım olabilir, aksini kimse bana inandiramaz.

Şu nasıl olabilir gerçekten aklım almıyor. 28 yaşında dünya futbolunun zirvesinden gelen adama gerçekten böyle bir tepki var mı en başından bu yana? Terim yüzünden mi? Sneijder'in önüne yazdığı iki adam Kaka ve diego idi. Kaka o gün bugündür ortada yok Diego ise malum. Hakikaten çok ilginç bir düşünce yöntemi.
İlginç ama bana göre var böyle bir durum. Sneijder transferini Terim'in istememesi ve bu transferde Aysal'ın başrol oynaması nedeniyle tepki değil ama bir benimsememe söz konusu. Sneijder sistemi bozuyor, sisteme uymuyor, oyun içinde etkisiz, o varken 4-4-2 oynayamıyoruz vb eleştiriler en baştan yapılmaya başlandı. Zaman zaman bu eleştiriler azalsa da her fırsatta tekrar yapıldı.

Bu en fazla %10'luk kısım olabilir, aksini kimse bana inandiramaz.
Çok fazla değildir ama o kadar da az olduğunu sanmıyorum

Vay be

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 yıl daha sozlesmen var, 1 yillık alacağımı verin gideyim de lan. Demelisin bunu. Sana yapılan muamele ile bu yonetim hak ediyor. Son kuruşuna kdr parani iste.

Td de seni istemiyor madem, hakkin olan parani iste. Bu malları tokatlamayan kalmadı ztn.

sizi neye göre modarator yapıyorlar yahu siz sırf Dursundan intikam alınsın diye
takımıda satarsınız yazıklar olsun adamın mantıgına bak

İlginç ama bana göre var böyle bir durum. Sneijder transferini Terim'in istememesi ve bu transferde Aysal'ın başrol oynaması nedeniyle tepki değil ama bir benimsememe söz konusu. Sneijder sistemi bozuyor, sisteme uymuyor, oyun içinde etkisiz, o varken 4-4-2 oynayamıyoruz vb eleştiriler en baştan yapılmaya başlandı. Zaman zaman bu eleştiriler azalsa da her fırsatta tekrar yapıldı.

Çok fazla değildir ama o kadar da az olduğunu sanmıyorum

Aynen öyle, bilhassa da 4-4-2 ya da baska tabir ile "bam bam bam" sevdalilari.

Geri
Üst Alt