Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
Adem,ben senden garanti istemedimki.Fakat ben sana eldeki kadronun ilk 3 yapamayacağını garanti ediyorum..O kurduğun kadronun garantisi yok fakat şampiyon olsa bunlar nasıl şampiyon olmuş der misin?Bizim sorun ilk 11deki en az 7-8 kişinin çok zayıf olması.Adamların Galatasarayda oynaması onları kağıt üstünde daha iyi yapmaz.Tarık Çamdalı da bu takımda oynadı ve kazara oynamaya devam etse kağıt üstünde iyi oyuncu mu olacak?Yetersiz diye Uğuru-Ferhatı gönderiyoruz ama aldığımız adamlar onlardan da kötü.Aga ciddi diyorum benim kendime göre standardim var ve bu isimlere göre degismez. IBB comparisonu o yüzden yaptim. Cünkü Galatasaray üzerine uygulanan ayni mantigi, diger takimlar üzerine ayni sekilde uygulamayanlar cok. Objektif hic kimse tam olarak degil, ama cogu insandaki sikinti subjektif standartlarini bile, duruma göre sekillenmesidir. Podolski´yi en cok ben istedim, gitmesine onun da sevindim. Onun da sahadaki durusu ofsayt. Böyle topcular ile sampiyonluk hayal.
IBB kagit üzerinde yeni yeni güclendi, ama takimin dengesi bozulup, cuval gibi yuvarlanirsa da sasirmam. Ama takimda isleyen bir düzen var su an.
30 Milyonda, 50 Milyonda harcasak. Saga Feguli, sola Konop gelse, merkeze lemina, stopere Acerbi, sag beke Corchia, sol beke clichy (gelseydi) ozaman bile garanti etmezdim sana sampiyonlugu. Cünkü bana göre sampiyonluk kagit üzerinde kazanilmiyor.
Tek forvet oynayacagiz bu sezonda, ve yabanci hocamiz var. Bunlar bir kere basarisiz alametleri maalesef. Sneijder kalsada, hoca baska bir yabanci olsa da aynisini düsünürüm. Tudor ofansif oynatmak istiyorum, oyuncular gerek onun icin diyerek umut vaat etti. Sözde kalmaz ise, bu demir yumrugu ile ligin anasini aglatabilir belkide.
Tudor´u niye destekliyorum ? Galatasaray´daki lakaitlikten sikayetciyim. Galatasaray´in büyük takimlarin temposunda calismasini istiyorum. Futbolcularin yöneticilere hoca sikayet edebildikleri dönemlerin bitmesini istiyorum. Tudor ile de, Tudor sonrasi da böyle bir Galatasaray istiyorum. Bu uzun vadede basari getirir zaten.
Türkiye´deki hain yönetimler varken bu mümkün mü ? Mucizeler zaman ister, ama elbette ki cok zayif bir oran var.
Yani realist düsünmüyor degilim, onu yaparsak, illaki hemen bu olurcu´lardan degilim. Ama takimimda düzen ve dissiplin istiyorum. Ve basarinin sirri burada yatar. Bunun uyumlu bir sekilde, taviz verilmeden devam edilmesi zordur, belki de olmayacak. Ama su an ki yolun ucunda,Türkiye liginin katar light olmaktan cikmasinin ucunu görüyorum.