Hagi yıllarında çocuktum ama senin oynadığın dönemde yetişkin. İkinizi de izlemek keyifti. Olmadı wesley. Hoşçakal..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenere attığı şahane goller ve juveye attığı gol bizdeyken yaptığı en güzel işlerdi onun dışında geldiği günden bugüne sürekli tartışıldı durdu aldığı para oynadığı futbol her anlamda ama şöyle durup büyük resme bakınca öyle pekte bir iz bırakmışa benzemiyor futbol anlamında kaldı ki tudor ve terimle yaşadığı sorunlar her yıl kampa geç katılması kendisini körü körüne deli gibi savunan taraftarlar ve reikerinki başımıza hoca yapması gibi kısaca sneijder bir efsane falan değil kariyeri çok büyüktü ve gözden düşmesine rağmen çok şanslı ki bizim gibi bir takımda kendine yer buldu ünal sayesinde yoksa italyanın orta sıra takımlarında oynuyordu ya da futbolu bırakmıştı ve bizden gittiğinde ilerleyen yıllarda öyle abartarak hatırlanacak bir adam kesinlikle değil aynısını lincoln de yaşadı burada şimdi adını anan yok
deminden beri biseyler yazip yazip siliyorum, neyse en iyisi bisey yazmamak, degmez ceza almaya.

Evren Göz: Yönetim Sneijder'e görüşmede indirim de önerdi. Ama Tudor'un planlarında olmadığını söyleyip indirim istemek de çelişkili görünüyor.

Evren Göz: Yönetim Sneijder'e görüşmede indirim de önerdi. Ama Tudor'un planlarında olmadığını söyleyip indirim istemek de çelişkili görünüyor.

Ömer Tuğrul kardeşim bence taraftar tepkisinden korktukları için,biz önerdik o kabul etmedi densin diye teklif edilmiştir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hagi-Melo-Drogba ve tabi ki Lincoln 'un gittiğini gördüm ben Sneijder gitmiş çokta koymaz açıkçası

Hagi-Melo-Drogba ve tabi ki Lincoln 'un gittiğini gördüm ben Sneijder gitmiş çokta koymaz açıkçası

Net bir sekilde Sneijder > Lincoln.

Cok iyi hatirliyorum Drogba gitmeden önce herkes defolsun gitsin modundaydi. Chelsea macindaki tavirlari insanlarin cok agrina gitmisti.

Lincoln'u ben de seviyorum ama Lincoln karaktersiz ve cok sorunlu bir adamdi.

Net bir sekilde Sneijder > Lincoln.

Cok iyi hatirliyorum Drogba gitmeden önce herkes defolsun gitsin modundaydi. Chelsea macindaki tavirlari insanlarin cok agrina gitmisti.

Lincoln'u ben de seviyorum ama Lincoln karaktersiz ve cok sorunlu bir adamdi.

Lincoln o sorunları yüzünden çok üst düzeye çıkamadı zaten renktaş

Sneijder daha büyük topçu takıma çok daha fazla katkı verecek birisi

Ama bir taraftar olarak topçunun bireysel yeteneklerine ve göze hitap etmesine bakarım ben Lincoln Hagi 'den sonra izlediğim 10 numaralar arasında izlemesi en keyifli olanıydı

Bilemiyorum reis :nonchalance: öyle bir Cassio Lincoln hayranlığı var bende yere göğe sığdıramadığım Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçtan beri

Lincoln o sorunları yüzünden çok üst düzeye çıkamadı zaten renktaş

Sneijder daha büyük topçu takıma çok daha fazla katkı verecek birisi

Ama bir taraftar olarak topçunun bireysel yeteneklerine ve göze hitap etmesine bakarım ben Lincoln Hagi 'den sonra izlediğim 10 numaralar arasında izlemesi en keyifli olanıydı

Bilemiyorum reis :nonchalance: öyle bir Cassio Lincoln hayranlığı var bende yere göğe sığdıramadığım Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçtan beri

Muazzam bir futbolcuydu zaten. Malum brezilyali oldugu her hareketinden anlasiyordu tam top cambazi diyebiliriz.

Ama iste kafadan sakatti adam, en büyük sorunu da buydu. Yoksa Schalke ve bizden daha iyi takimlarda yer alabilirdi kesinlikle.

Hagi ile kıyaslıyolar birde insan biraz utanır ya sıkılır haginin tırnağı olamaz bu tamam seviyosunda bu kadar duygusal olunmaz ki körü körüne savunulmaz ki neyse defolup gitsinde bir oh ceksin kulüp önümüze bakalım

Kalitesini ve kariyerini asla elestirmem,sadece son 2 sezonda oynadigi futbolu elestirebilirim cunku alistigimiz Sneijder'i izlemedik

Gitse de olur kalsa da olur diyorum cünkü her sezon sözlesme konusunu duymaktan,kampa gec katilmasindan,teknik direktorlerle sorun yasamasindan,takim ici bir takim sorunlarin cikmasindan biktim acikcasi

Bundan Zarar gören de Galatasaray oluyor herzaman

Kalsa da olur yazmamin nedeni ise kalitesiyle fayda saglayabilir yeni kadromuzda

cöööööööbbbbbbbb gitti mi

Son düzenleme:
Bize gelmese İtalya'nın orta sıralardaki takımlarına giderdi diyen adamlar gördüm aynı adamlar ama haginin biz almasak nereye gideceğini bilmeyen adamlar gelmiş hagiyle kiyaslamayin demiş.
Duvardaki resmi pencere zanneden herifler bide bilir kişi gibi yorum yapıyor ya insan bazen hayret ediyor

Bize gelmese İtalya'nın orta sıralardaki takımlarına giderdi diyen adamlar gördüm aynı adamlar ama haginin biz almasak nereye gideceğini bilmeyen adamlar gelmiş hagiyle kiyaslamayin demiş.
Duvardaki resmi pencere zanneden herifler bide bilir kişi gibi yorum yapıyor ya insan bazen hayret ediyor

Begeni veren kisiye de hic bir sekilde sasirmadim acikcasi.

Emeklerin için tşk Kopenhag-Juve-Real ve Ordu-Ts-Fb-Bjk gollerini unutmayacağım yolun açık olsun bye

slm
Picak klasmanina dahil edildiysem haber ediniz

Sneijder'i Hagi ile değil de ancak Baros'la kıyaslarım. Hagi dönemine yetişemedim belki ama yaptıklarını başka birinin yapması çok zor. Yeri gayet doldurulur.

Bence Feghouli de gelirse 4-3-3 sistemine geçilmeli. 10 Numarasız oynamamız lazım artık.

Geri
Üst Alt