Sneijder'i Hagi ile değil de ancak Baros'la kıyaslarım. Hagi dönemine yetişemedim belki ama yaptıklarını başka birinin yapması çok zor. Yeri gayet doldurulur.

Bence Feghouli de gelirse 4-3-3 sistemine geçilmeli. 10 Numarasız oynamamız lazım artık.
Sneijder'i baros'la karşılaştırmak sneijder'a hakarettir benim düşüncem.

TapaTalK

Irmak kazuk Milano da Sneijder nöbetinde iken gece gündüz uyumadan haber bekliyorduk, ne günlerdi be. Dünya futbolunun en iyi isimlerinden bir Galatasaray'a geldiğinde yaşadığımız sevinç heyecan. Elbet hiç bir futbolcu sonsuza kadar kalmıyor Sneijder de gidecekti ama bize bunca sevinç yasatan Hollandalı efsaneye bu yapılan yakışmadı. 1 sene daha oynamak istiyorduysa oynar sonra ön kapıdan yolculardik. Yokluğun bizi üzecek...

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar sakatlığına rağmen Hagi'den sonra en çok gol atan yabancı oyuncumuz. Neden hakaret?
Sneijder bi dünya yıldızı
Kazandırdığı kupaların
Kazandırdığı derbilerin haddi hesabı yok

Sırf şu son 3 senedir feneri arena'da onun sayesinde yendik
Yani baros'un anadolu takımlarına attığı goller sneijder'in kazandırdığı kupaların derbilerin önüne geçemez.

TapaTalK

Sneijder bi dünya yıldızı
Kazandırdığı kupaların
Kazandırdığı derbilerin haddi hesabı yok

Sırf şu son 3 senedir feneri arena'da onun sayesinde yendik
Yani baros'un anadolu takımlarına attığı goller sneijder'in kazandırdığı kupaların derbilerin önüne geçemez.

TapaTalK

baros dünya yıldızı değil mi? Euro2004 Gol kralı. 2005'te şampiyon olan Liverpool'un forvetiydi. Sakatlıklar yaşamasa Hagi ile kıyaslanacaktı ciddi ciddi. Beşiktaş'a attığı goller,Avrupa'da attığı goller vs.

Hee.. Sneijder daha mı çok katkı verdi? Tartışmasız öyle. Ama Hagi ile kıyaslamak çok saçma. Baros ile kıyaslamak bile daha makul. Bahsettiğim bu.

baros dünya yıldızı değil mi? Euro2004 Gol kralı. 2005'te şampiyon olan Liverpool'un forvetiydi. Sakatlıklar yaşamasa Hagi ile kıyaslanacaktı ciddi ciddi. Beşiktaş'a attığı goller,Avrupa'da attığı goller vs.

Hee.. Sneijder daha mı çok katkı verdi? Tartışmasız öyle. Ama Hagi ile kıyaslamak çok saçma. Baros ile kıyaslamak bile daha makul. Bahsettiğim bu.
Baros bi dünya yıldızı değildi
Ben hiç öyle lanse edildiğini görmedim
Yanlış bi adam mı izledik?
Sneijder ile karşılaştırılamaz.

Bizim kulübe ciddi bişey kazandırmadı hagi ve sneijder kulübe kupalar kazandırdı. Yani mukayese ettiğin adam çok yanlış bi isim.

TapaTalK

Baros bi dünya yıldızı değildi
Ben hiç öyle lanse edildiğini görmedim
Yanlış bi adam mı izledik?
Sneijder ile karşılaştırılamaz.

Bizim kulübe ciddi bişey kazandırmadı hagi ve sneijder kulübe kupalar kazandırdı. Yani mukayese ettiğin adam çok yanlış bi isim.

TapaTalK

tamam öyle olsun, ne diyelim.

Bu gelmeden öncede fişek gibi takımdı galatasaray şl de çeyrek finale kadar çıkmıştı sonra bu geldi başladı kaos terim gitti albayrak ali dürüst gitti mancini prandelli geldi gittiler ünal takımın anasını belledi kaçtı bir hamza geldi mucize bi şekilde şampi olduk sonra yine hüsran ama her nedense suç dursunda tudorda sabride selçukta cenk ergünde hamzada terimde semih kayada ama bütün bu kaos yaşanırken yılda 4.5 milyon alan 10 numaramız ağamız babamız paşamız ilahımız yehovamız sneijder sütten çıkmış ak kaşık demi hadi ordan arkadaş bu takımda ilk gidecek adamlardan biri sneijderdir değişim şart gi-de-cek o kadar

Son düzenleme:
Baattin-Kes-lan.jpg

dünyanın en ıyı topcusu bu adam bunu satmayın sakın ha gerekırse kulubu satın

Kaptannnnnnnn

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hoşunuza gitiyorsa engelleyebilirsiniz arkadaşlar kimseyle sorunum yok olmasınıda istemem bende herkes gibi fikrimi yazıyorum basitleşmeyelim çocuk değiliz hiçbirimiz.

Sneijderi futbolcu olarak sevmeyı gectım adama aşık olanları görüyoruz burada yazık.

Geri
Üst Alt