eger böyle parlak kariyeri olmasaydi, su an gitmesi ortaligi bukadar yakmazdi.

7. Pakete bakarsam, tatmin olmuyorum. Hem oyunun üzerine oynanmasi, hem fizik durumu, hemde sahada istediklerim ve yapamadiklari ile, hemde taktiksel ve stratejiksel anlamda takimi sadece belirli düzenlere baglamasi, beni rahatsiz ediyor.

Fakat gelen hoca, tam istedigim, presli, fizikli futbolu oynatmak istiyor. Ve Sneijder´in stilinden memnun degil.

Bu sartlar altinda ayrilmasi en rasyonal karar. Olmayacak bir evliligi daha fazla zorlamaya gerek yok.
Evet, parlak kariyeri olduğu için ortalık yanıyor zaten. Çünkü bu adamın verebilecekleri ortada. Son 2 sezonda kötüymüş. 2 sezondur ortada bi takım olgusu, bi disiplin, bi düzen yok. Salmış olması hiç anormal bi durum değil. Ki yanlış hatırlamıyorsam böyle ortamlarda oyuncuların konsantrasyon kaybının normal olduğunu savunan da sendin.

Pakete bakınca ben de tatmin olamıyorum. Geldiğinden beri her sezon takım geriye gitti, bunu görmeyen kördür. Bu yüzden doğru dürüst verim alamadık ve bu sezon kalıp, sözleşmesi bitince ayrılsa bile hep içimde ukde olarak kalacaktır. Geçen sezon gidebilirdi, 2 sezon önce gidebilirdi ama bu sezon gidecek olması ve bu şekilde olması üzücü (en basit tabirle). Doğru dürüst bir takım kuruluyor ama Sneijder yok.

"Sneijder'in stili" olayı masal. Donk, Selçuk gibi dünyanın bütün antrenmanlarını yeseler bile Tudor'un aklındaki sisteme uymayacak oyuncular kampta ama Sneijder yok. Ve bu bahsettiğimiz Sneijder şu an yaşı ilerlemiş olsa da zamanında Mourinho'nun "Sneijder, Deco ile birlikte en beğendiğim 10 numara çünkü takım ataktayken 9.5, defanstayken 8.5 numara gibi oynuyor" diyerek hem ofansa hem de defansa olan katkısını yücelttiği bi oyuncu. Selçuk'tan 1 yaş büyük. Selçuk kampta, Sneijder yok.

Bu arada belirtmiş olayım, transfer sezonu başlamadan önce gitmesi gerektiğini düşünüyordum Sneijder'in. Bizdeki takıma lükstü. Ama şu an değil ve kalmalı.

son 16 ya kalmıs takımdık zaten schalke macinda oynadi sonrada ceyrek finalde elendik yani basarili takimin ustune geldi katki verecegine oturmus sistemi bozdu belki realide elerdik o glmeseydi utopik gorunebilir ama nerden bilebiliriz sistemi degistirmek zorunda kalmistik hatirliyorsan ben hatirliyorum da
Alzheimer diyerek beni tahrik etmedin basit birisi oldugunu gosterdin asil ben sana suan cvp verdigim icin utaniyorum karsindakiyle konusmayi bile bilmiyen birisisin alzheimer degilim ama hasta insanlara saygim var hic yoktan

Real ikinci macin 1 gol 1 assist ile bitirdigini biliyorsub degilmi Sneijderin?
Reali elemek icin sansa ve muazzam bir güne ihtiyac var. 2001 de de Eleyemedik ve orda da Sneijder yoktu.
O elemeyi de Sneijder e yaz ama

13/14 de ise Sneijder olmasaydi o grubdan gecemezdik ve Chelsea ye karsi berabere kalanazdil o zaman
14/15 Sneijder olmasaydi 4. yildizi alamazdik sana göre o zaman

Son düzenleme:
Vedaya hazırlıklı olalım malesef sneijder'in hikayesi de buraya kadarmış.

hayrına oynamadı. son 4 sene hicbir kulüpte kazanamayacagı parayı bizde kazandı.

emekleri icin teşekkürler.

Aramakmış oysa sevmek
Özlemekmiş oysa sevmek

Bulup bulup yitirmekmiş
Düşsel bir oyuncağı....

1232337-26327833-2560-1440.webp

Verdiği emekler için teşekkürler. Yolu açık olsun. Fenere sapladıkları juveye attığı vs unutulmayacak.

Takımın en iyi oyuncusunu üstüne para verip yollayacagiz. Dünyanın en beyinsiz yönetimi.

dursunun sülalesini mumyalamak istiyorum.

Geri
Üst Alt