10729386_397280657092598_2068122462_a.webp

Bence en cok da beyaz formalar yakismis, bir de 13/14 parcalisi. O parcali zaten son yillarin en güzeli bence. Drogba'ya da acayip yakisiyordu.
İlk geldiği sezon ki parçalı
Ve ondan sonra ki parçalı

Şans filan mı nedir bilinmez böyle bi 10 numaraya şahane formalar denk geldi

TapaTalK

Bu gelmeden öncede fişek gibi takımdı galatasaray şl de çeyrek finale kadar çıkmıştı sonra bu geldi başladı kaos terim gitti albayrak ali dürüst gitti mancini prandelli geldi gittiler ünal takımın anasını belledi kaçtı bir hamza geldi mucize bi şekilde şampi olduk sonra yine hüsran ama her nedense suç dursunda tudorda sabride selçukta cenk ergünde hamzada terimde semih kayada ama bütün bu kaos yaşanırken yılda 4.5 milyon alan 10 numaramız ağamız babamız paşamız ilahımız yehovamız sneijder sütten çıkmış ak kaşık demi hadi ordan arkadaş bu takımda ilk gidecek adamlardan biri sneijderdir değişim şart gi-de-cek o kadar
Hahahahahahahahaahahhaha saydığı oyuncu isimlerine bak birde en son yazdığına bak Hahahahahahahahaahahhaha

Mesaj alındı, bu mesajın ile işin rengi tam olarak belli oldu

Henüz hiç bir takıma resmi imza atmadı galiba, Sabriyi geri alalım mı, hem gidip gelmiş olur, değişim sayılır bir yerde.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Normalde ben forma alırken futbolcu adı yazdırmayı sevmem ama bulursaam o parçalıdan alıp Sneijder yazdıracağım.
Bunun Drogbalısı var ben de, Sneijderli olan komple kırmızı forma var.

Aslında forma almak istemiyordum bu sezon ama arkasında Sneijder yazan bir forma alırım herhalde anı olarak bir tane.

sent via GSC

Bunun Drogbalısı var ben de, Sneijderli olan komple kırmızı forma var.

Aslında forma almak istemiyordum bu sezon ama arkasında Sneijder yazan bir forma alırım herhalde anı olarak bir tane.

sent via GSC

Ben bu sezon forması almayı düşünmüyyorum açıkçası. Parçalı son yılların en kötüsü zaten. Beyaz ile alternatifi de daha görmedim.

Eski parçalıyı başka yerden bulup isim yazdırabilirim.

Sneijder gs tarihinin efsanelerinden biri.Bugün gitse bile her zaman iyi hatırlanacak.

Ama maçları hep beraber izliyoruz.Sneijder 2015-2016 sezonunun 2.yarısına kadar hakikaten çok katkı verdi takıma.Ama 1,5 sezondur o da kulüpteki genel havaya uydu ve fiziksel ve mental açıdan düştü.

Herkes geçen seneki istatitiklerden bahsediyor ama biz yıllarca çok gol atmasına rağmen burak yılmaz'a burada sallamadık mı takım oyununu bozuyor diye?..Ya da herşey istatistikse yasin öztekin'e niye sallıyoruz?..O da istatistiki açıdan iyi...Mesele istatistik değil.Dediğim gibi maçları çoğumuz özetlerden takip etmiyoruz 90 dakika izliyoruz gerçekleri görüyoruz.

Geçen sene sneijder'e fenerbahçe maçına kadar yani 10.haftaya kadar herkes sövüyordu.Çünkü sneijder hakikaten çok kötüydü.Öyle ki içeride yenildiğimiz trabzon maçında 60.dakikada sakatlığı falan yokken 1-0 gerideyken oyundan alındı sneijder ve o esnada herkes josue oynasın modundaydı.düşünün durumu

Sneijder 11.haftadan sonra oynanan bursa maçından sonra çıkışa geçti ve ilk yarının bitimine kadar iyi oynadı.

Sonra 2.yarının başında sakatlandı 3-4 maç oynamadı döndükten sonra yine kötüydü ve sezonun son 2-3 maçında iyiydi.

Yani 34 haftalık sezonun sadece 10-11 maçında iyiydi sneijder ve maalesef onlarda ligin yumuşak takımları alanya,akhisar,gaziantep,bursa'ya karşıydı.

Sneijder maalesef kabul etmesi zor olsa da 1.5 yıldır iyi değil...Ayrıca 2 senedir takımın sürekli kaybetmesi,üstüne hollanda milli takımında da sürekli kaybetmesi özgüvenine de darbe vurdu.

Son düzenleme:
Bu gelmeden öncede fişek gibi takımdı galatasaray şl de çeyrek finale kadar çıkmıştı sonra bu geldi başladı kaos terim gitti albayrak ali dürüst gitti mancini prandelli geldi gittiler ünal takımın anasını belledi kaçtı bir hamza geldi mucize bi şekilde şampi olduk sonra yine hüsran ama her nedense suç dursunda tudorda sabride selçukta cenk ergünde hamzada terimde semih kayada ama bütün bu kaos yaşanırken yılda 4.5 milyon alan 10 numaramız ağamız babamız paşamız ilahımız yehovamız sneijder sütten çıkmış ak kaşık demi hadi ordan arkadaş bu takımda ilk gidecek adamlardan biri sneijderdir değişim şart gi-de-cek o kadar
Alzheimer ciddi bir hastalıktır ve gençlerde de görülür.
Bahsettigin çeyrek final hikayesinde oynayan adamlardan birisi sneijder. Bari salliyon biraz arastirip salla.

Ondan sonra boyle adamlar ciddiye almamızı istiyorlar hayır yani istesem de alamiyorum..

Allah şifa versin kardeş tıp hızla ilerliyor elbet birgun çaresi bulunur.

Bir kere Sneijder´i son sezonki performansindan dolayi elestiriyor diyenler yaniliyorlar, iki sezondur berbat. Istatistiklerine biraz value olarak koyarsak, gecen seneden de daha iyi di, ayni takim gibi. 6. dik bu muazam yükselis ile 4. olduk.

Terim-Aysal polemigini her olaya dahil edenler, bana göre kendileri o polemik disinda düsünce ortaya koyamayan arkadaslarimizdir.

Bir kere olay genel anlamda meyda uydurmasina, islerine geldigi icin inandiklarindan ibaret. Sneijder vs Kaka polemigi hic bir zaman olmadi, biraz beyin hücresini calistirabilen bir insan bunu cok rahat görebilir.

1. Terim´in (TEK) ve Ünal Aysal´in da ilk tercihi Kaka idi. Bunu Terim´de, Aysal da bizzat söylediler. Kaka teklifi kabul etmedi, amerikada hayatina devam etmek istiyordu, futbolu birakti. Aklin mantigin da yolu birdir zaten. Futbolu bil yada bilme.

2. Sneijder´in Terim´in istegi disinda, yada pek tercih etmemesine ragmen alinmasi Sneijder´in sucu degil. Bundan dolayi Sneijder´e yüklenmek de bos. Bu sorunu bilmeme ragmen, bende zamaninda Sneijder´i isteyenlerdendim. Isim ve etiket meraki, transfer heyecani elbette bizde de var. Ama Galatasaray´a geldigi an takimda herhangi bir futbolcu gibidir, ismini, etiketine göre degil, performansina göre bakarim.

3. Bütün bu olaylardan bagimsiz, beni Sneijder performansi ile beklentileri yan yana koyarsam, 5 yillik serüvenine paket olarak bakarsak beklentilerimi karsilamadi, hatta hafiften hayal kirikligi oldu. Ve eminim ki cogunun Inter dönemini hic izlemedigi, ve bilmeden konustugu bur güzel yüzlü arkadasimizin eger böyle parlak kariyeri olmasaydi, su an gitmesi ortaligi bukadar yakmazdi.

4. Ve son yillarda bu denli hayal kirikligi yaratan ikinci oyuncu da Podolski´dir, kendisinin konusunu bile actim, ama beklediklerimi hic bir sekilde karsilamadi.

5. Benim Sneijder ile ilgili tonlarca övgü dolu ifadem var konusunda. Iki sene önce bazi yaptigim analizlerde bile, her daim Sneijder´in büyük maclarda etkinligine özel yer ayirmisligim vardir. 2014/2015 yili devre arasinda, ex yönetimimizin parasini yatirmadigi icin ayrilma ihtimali vardi, ve ayrilmadigi icin kendisine tesekkür etmisligim, Galatasaray´i o sezon o konuda sansli saymisligim vardir. O sene birden ayrilsaydi, olusacak polemiklerde (iki senedir kötü oynamasina ragmen, bu sene bile görüyoruz) o kaotik havada, basarili olma sansimiz yoktu.

6. Bu sezon bile bazi maclardan sonra kendisini övdügüm postlar bulunuyor.

7. Pakete bakarsam, tatmin olmuyorum. Hem oyunun üzerine oynanmasi, hem fizik durumu, hemde sahada istediklerim ve yapamadiklari ile, hemde taktiksel ve stratejiksel anlamda takimi sadece belirli düzenlere baglamasi, beni rahatsiz ediyor.

Futbol görüsü, takimin ileri alanda pres yapmasi, agresif olmasi, rakibi yipratmasini seven bir futbolsever olarak, beni Sneijder inen, ciken performanslari ile tatmin etmesi mümkün degil. Birseyi izah etmek istiyorsaniz futbol konusun, yenemediginiz fikirleri sahsi ihtibarsizlastirmaya calisarak, basaramazsiniz. Bu basit bir Tayyip Erdogan stratejisidir.

Diger tartistigim alman plattformlarinda zaten herkes hem fikir, ister terimi seven olsun, ister nefret eden. Cogunluk gitmesini istiyor, yada giderse kayip oldugunu zannetmiyor. O yüzden tartisma bile cikmiyor zaten. Bir burda bukadar polemik görüyorum.

8. Eger Abdullah Avci gibi yine Sneijder´i kullanabilecegini düsünen, Sneijder´in sisteminde kritik rol oynayabilecegini düsünen bir hoca gelseydi, kalmasinda sakinca olmazdi.
Fakat gelen hoca, tam istedigim, presli, fizikli futbolu oynatmak istiyor. Ve Sneijder´in stilinden memnun degil.

Bu sartlar altinda ayrilmasi en rasyonal karar. Olmayacak bir evliligi daha fazla zorlamaya gerek yok.

Son düzenleme:
Bir kere Sneijder´i son sezonki performansindan dolayi elestiriyor diyenler yaniliyorlar, iki sezondur berbat. Istatistiklerine biraz value olarak .

Sadecee bu bölümü okudum.

Ikı sezondur ortada takım mı vardı. Sneijder işeyen az çok iyi kötü systemli etkili olmuştur her zaman.

Büyük kaptan kontratın bitene kadar dursan keşke, bu sene iyi işler yapabiliriz senle.
Gitmek istiyorsanda yap basın açıklamanı gitmek istiyorum yeni takımımla anlaştım de. Görüşürüz de küs gitme taraftara...:hat:

Son düzenleme:
Sneijder 2 sezondur yokmuş.

Sneijder 2 sezon gerçekten olmasaydı ligi ilk 8 içinde tamamlayamazdık son 2 sezonda da.

Ortalık iyice cahil ve kıro dolmaya başladı, Mustafa Sarp'lar, Barış Özbek'ler müstahak bu camiaya.

Allahtan varmış o zaman.
4.lükte büyük pay ve başarı sahibi sneijdere 5 senelik yeni kontrat önerelim

Sneijder 2 sezondur yokmuş.

Sneijder 2 sezon gerçekten olmasaydı ligi ilk 8 içinde tamamlayamazdık son 2 sezonda da.

Ortalık iyice cahil ve kıro dolmaya başladı, Mustafa Sarp'lar, Barış Özbek'ler müstahak bu camiaya.

Aynen. Millet neresiyle maç izliyor ciddi ciddi sorgulamaya başladım. Artı oynamadığı maçlarda oldu Tudor dönemi, ceza sahasında topla buluşma 0, kaleye bulan veya bulmayan şut sayısı 0. Gol pozisyonu 0. Atak oyunu koskocaman bir 0...

Alzheimer ciddi bir hastalıktır ve gençlerde de görülür.
Bahsettigin çeyrek final hikayesinde oynayan adamlardan birisi sneijder. Bari salliyon biraz arastirip salla.

Ondan sonra boyle adamlar ciddiye almamızı istiyorlar hayır yani istesem de alamiyorum..

Allah şifa versin kardeş tıp hızla ilerliyor elbet birgun çaresi bulunur.

son 16 ya kalmıs takımdık zaten schalke macinda oynadi sonrada ceyrek finalde elendik yani basarili takimin ustune geldi katki verecegine oturmus sistemi bozdu belki realide elerdik o glmeseydi utopik gorunebilir ama nerden bilebiliriz sistemi degistirmek zorunda kalmistik hatirliyorsan ben hatirliyorum da
Alzheimer diyerek beni tahrik etmedin basit birisi oldugunu gosterdin asil ben sana suan cvp verdigim icin utaniyorum karsindakiyle konusmayi bile bilmiyen birisisin alzheimer degilim ama hasta insanlara saygim var hic yoktan

Güle güle portakal .ayıya duble cakisini , juveyi eleyisini, rakiplerin sana süt çektirmemek için kendini paralayisini , 3lu çekisini ve fener ağlamayı asla unutmayacagim

Geri
Üst Alt