Senin gibi büyük bir yıldızı Sarı-Kırmızı forma altında 4,5 sezon izleme şerefine nail olduk. Daha gelmeden aylarca burda nöbet tuttuk yeri geldi üzüldük yeri geldi ufak bir olumlu haberle yerimize sığamadık. İmkanımız olsa forumca evinin önünde kamp kurardık ama onu da Irmak Kazuk'a yaptırttık. Senin gelişinde gidişinde bizde büyük duygular yarattı. Benim neslim bu kulüpte tarifi zor başarılar gördü, efsaneler gördü ondan sonra uzun yıllar yeni nesillere o kadrolar o başarılar anlatıldı. Ne mutlu ki bana tarihi zaferlermizi canlı görmek nasip oldu. Ondan sonra yeni nesil, genç taraftarlarımız hep sabırsızdı hep tatminkarsızdı. Tek düşünceleri takımın şampiyon olması hep başarılı olması ve bunu başaramayan her kimse daha önce yaptıklarını görmezden gelip acımasızca eleştirdi. Hayatı hep sonucu mutlaka başarı olan şeylerle kısıtlamamak lazım bazen doğru yapılan yada büyük zevk aldığınız şeyin sonucu en başarılı yapmayabilir sizi. Kıstaslarınız hep en iyisi, mutlaka başarılı olmak üzerine kurulmamalı tabiki bunları hedeflemek gerek ama sadece sonuca göre benliğinizi kaybetmemek lazım.
Sneijder ile güzel sezonlar geçirdik, geçirmeye devam edebilirdik en azından bir sene daha ama şartlar buna el vermeyecek sanırım. Zaten şu olaylardan sonra ayrılığın olması da her iki taraf için en hayırlısı gibi gözüküyor. Tabi bu şekilde olmaması gerekirdi. Bunlar tamamen REZİLLİK.
Neyse kötü şeyleri unutalım,
Yazının altına o resmide koyacağım zaten, 15 farklı forma içinde efsanelerimizden birisi ve onlarca büyük hatıra ve başarı öyküsü. Bazılarının sonu güzel bazılarının sonu buruk olsa da bu duyguları bize yaşattığın için teşekkürler. Juventus'a attığın o gol nasıl unutulabilir ve daha bir çok güzel anılarımızın içinde oldun. Benim gönlümde unutulmazlar arasında yer aldın seni bu formayla izlemekte güzel bir duyguydu.
Kötü dönemler mutlaka olmuştur ama yaşattıkların onların önüne geçti. Ben kulübümden senin gibi bir yıldızı daha hoş bir şekilde güzel bir vedayla göndermesini isterdim. Bu yapılanları kesinlikle hak etmiyorsun. Umarım bir gün bu kulüp ve bu arma için tekrar çalışırsın.
Yolun açık olsun, elvada güzel insan...