Sneijder elbet bir gün gidecek ama bu şekilde itibarsızlaştırılması yanlış.
Dursun Özbek, Ünal Aysal'ın yaptığı sözleşmeyi yeniledi şimdi ise oyuncunun ceza ödemesini ve indirime gitmesini bekliyor.
Aylar sonra bedava olacak olan Donk gibi bir oyuncunun toplam maliyeti neredeyse Sneijder'in bir yıllık kazancı.
Donk aklıma gelen en basit örnek, bu şekilde onlarca isim saymak mümkün.
Artık kalması zor gibi görünüyor.
Nasıl böyle bir oyuncu transfer edilirken karşılandıysa buna yakın bir veda artık Türk futbolunun ihtiyaç duyduğu davranışlardan.

DEOgThNXoAAzfq7.jpg

#efsane

kimse buna o kadar para vermez kimse de kadrosunda göbekli birini istemez merak etmeyin tazminatı verilmezse bu sene de 10 kişi oynarız.

Sino ne Tudor ne de Tursun bu sezondan fazla kalacaklar. Al 14 numarani yeniden ve herkesin cenesini kapa .

Sneijder'i bende severim ama bazen gitmek gerekiyor. Sneijder bu takıma vereceğini verdi. İşi iyice abartıp Sneijdersporlu olmaya gerek yok.

Neymiş; Juve'ye, Fener'e attığı golleri ne çabuk unuttunuzmuş? Unutan yok ama adama derler ki; Selçuk'un Fener'e attığı frikikleri, İlk sezonunda 13 gol 12 asistini falan neden unutuyorsun? Selçuk'ta kim ne derse desin bu kulübe büyük hizmet etti,tıpkı Wesley gibi. (kim çok etti tartışmasında değilim)

Bana göre, her ikisinin de artık gitmesi gerekiyor,bunu defalarca söyledim. Bu kulübe vereceklerini verdiler. Sevdiğin birinden ayrılmak her zaman,her yerde zordur,acıdır,sancılıdır ama romantizmi değil realizmi düşünmeliyiz.

Tudor genç bir teknik adam. Bu kulüp yeniden yapılanmak istiyor. Selçuk eğer gitmeyecekse de bence indirime gidip en azından taraftardan biraz gönül almalı. Kaos kulübe bir şey kazandırmaz. Dursun için bu sene son. İşler kötü giderse seçime kadar her türlü etkinliği yaparak seçime girmesini bile engellemeliyiz ama şimdi olmaz.

Dursun bari yolladin en azindan türkiye de baska takimda oynayamaz maddeesini yazdir

1. Sana mı soracağım ne yapacağımı
2. Millete gerizekalı derken zeka seviyenin onaylı örneğini buraya koyarsan ciddiye alabilirim seni
Sneijder için üzülenlere saygı duyuyorum

Geri zekalı dediklerim konu hakkındaki suçsuz tek adam olan Belhanda'ya küfür edenler sende onlardan biriysen sende gerizekalısın demek ki.

İlk kez Hakan Şükür Inter'e giderken ağlamıştım bir futbolcu için, bir de şimdi Wesley'nin arkasından ağlıyorum. Ve bu adamın gitmesine sebep olanlara, gitsin diye ellerinde kına ile bekleyenlere diyecek söz bulamıyorum. Sabri gibi öküzleri 20 sene izlediniz, bu dünya yıldızı adama 1 sene daha sabredemediniz, vizyonunuz o kadar yerlerde demek. Ne diyelim size Dursun Özbek fazla bile! İşte gidiyor Sneijder, bravo! Takımı kurtardınız. Kendinizle gurur duyabilirsiniz.

YouTube

YouTube

Başlığı Gündüz Kılıç Tarih Forumuna taşıyalım, el atıverin modlar ;(

Bu adamı bu duruma getirerek gönderdiler, en azından adam gibi çıkıp açıklayın, neye kime göre gönderildi, neyi eksikmiş?

Insallah Sneijder cik alayini aciklar ve madara eder. Adam maalesef ADAM . rencide etmez oilface i

Geri
Üst Alt